Dio za rasprave o sportu gdje SAMI možete otvarati teme
By roooo
#27949 Kada gledate neku utakmice nije bitno koji sport, zasigurno uvijek ima nekih situacija i igrača koji vas nerviraju posebno.
Još pogotovo ako se kladite.

Ja ću započeti.
Mene nerviraju košarkaške momčadi koje za 10 minuta igre u 1/4 nisu u stanju zabiti 10 koševa. Ta neefikasnost i ogromne oscilacije u igri samo me odvoje od utakmice. A mnogo puta sam viđao da ekipa u kafiću, kladionici od muke i prebacuje program .
Sjećam se prošle godine Euroliga je bila pa sam to pratio sa društvom jer je netko ima poveći ulog na tome paru, ali nažalost nisam zapamtio koja dva kluba su igrala. Mislim da je pobjednička momčad postigla 52 poena, jel to Bologna bila?!
Utakmica za ubiti se doslovno!

U tenisu ono odugovlačenje prije servisa od minute i onda pogodi mrežu hahaha. Pa barem prebaci mrežu.
Tim Henman je bio majstor za to.
By NBA Knight
#27971 Evo situacije koja mene živcira, a malo je neobična :oops:

Dakle igro sam nekog igrača under i lijepo zavaljen gledam utakmicu. Trenutno je situacija da je taj igrač na klupi i čeka da ga trener pozove da se pripremi za igru. Trener ga pozove, on se digne i ide do centra, do zapisničkog stola prijaviti izmjenu.

Tada se čeka neki prekid igre da bi on imao priliku ući. E u tom trenutku navijam za igru bez prekida. Ne želim faulove, ne želim izgubljene lopte, ne želim vidjet da lopta ode u aut. Želim da me sreća pomazi i da se odigra što više igre bez prekida samo da ovaj što duže ne uđe u igru i da što više vremena prođe.

E ono što me živcira je kad vidim nekod idiota, uglavnom iz 2., 3. postave da napravi totalnu jebenu glupost. Faul koda je retardiran, izgubljena lopta u aut ili neka druga glupa greška zbog koje igrač kojeg sam igrao under ulazi u igru, a mogao je lijepo još malo sjediti pored zapisničkog stola :roll:
By roooo
#28053 Još nešto sam zaboravio.
Kada igrači u košarci imaju protunapad, idu 3 na 2 i to ne odigraju do kraja nego se zaustave na trici i čekaju da još ova dvojica dođu pa da imaju kao "uigrani" napad.
Ili likovi koji dobiju loptu pod koš i mogu zakucat ili položit onu daju natrag na tricu.

ps: kreten Sato iz Valencije. To je kromanjonac
By Vic_Mackey
#28066 Kada se igrac na koga sam se kladio povredi te napusti utakmicu i ne vrati se do kraja. Tako nesto mi se desilo nekoliko put ove sezone.
A.Davis, Aldridge, R.Anderson, Favors su se povredili bas kada sam se ja kladio na njih. :shock:

Kada se bilo kakva promena tipa ne igranje igraca ili cele petorke zbog odmaranja najavi neposredno pre utakmice a ja vec uplatio tiket. Evo pre neki dan ja uplatio a kasnije javljaju da West nece igrati i tiket mi je prosao ali sa znacajno manjim dobitkom. :(

Kada trener izvede igraca iz igre zbog velike razlike. Wade i Thompson su najsveziji primeri. Za dobitak falilo mi je da prodje samo Wade ostali igraci su mi prosli i granica je bila 24,5 a Wade je imao 22 i trener ga na 2 min pre kraja izvede iz igre. Sinoc Thompson 21 poen na kraju trece a granica mi je bila 22,5 znaci jos samo dva poena mu fale a cela zadnja cetvrtina je pred njim i trener ga izvede iz igre. :roll:

Kad pogodim najlosija izdanja igraca. Bledsoe je u tri utakmice ubacivao 21, 21 i 20 i ja ga odigram over on ubaci samo 5 eeej 5 poena uz ocajan sut 2-15 ili tako nesto znaci mozda i najlosija partija sezone bas kada se ja kladih.
Bargnani je iimao nekoliko 18+ paryija i odigram ga ja over on ubaci samo 6 pa jbt i nakon toga ubaci 25 tada ga nisam igrao i juce ga odigram granica 16,5 on ubaci 14. :roll: