Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Ognjen991
Glupanoid wrote:Neko ko prati tenis, ako moze reci jel ide danas veci hendikep na Đokovića?
Mislio sam 7.5 lupit mozda,a i 8.5 ako ga razbije do kraja..

Isplati se probati ovaj od 8,5 - sa 4 brejka bi moglo biti 6-1 6-2 ili 6-2 6-1, ja sam uvatio u Dubaiu protiv onog turčina ovaj hendikep, bila je kvota 3, sada je sigurno i veća.
By roooo
#28159 Ubio ga Đole 6:0 prvi set. Stvarno mi nije jasno zašto se ovakvi mečevi uopće igraju? Evo na skysportu se komentator sprda sa Darcis-om.

edit: drugi set, Darcis imao 5:4 i servis i lik se usrao od straha valjda i Đoko to uzeo naravno.
By Zvao sam jeVestbruče
#28203 Mannarino - Thiem 2 2.20
Thiem igra odlično na ovom turniru što se ne može reći ni za Mannarino koji je porazio Wawrinku , ali Wawrinka je nervni bolesnik kad ga ne krene udarac on to ne pokušava popraviti nego samo još više forsira. Mannarino ima 32 godina i smatram da bi mladi perspektivni,željni igre Thiem lako mogao doći do trijumfa ođe.

Isner-Raonić 2 1.70
Iako je Isner Amerikanac i dobro igra na ovom turniru i sinoć je porazio Dimitrova, smatram da Raonić igra još bolje ovaj turnir i ovo je meč između dva odlična servisera ali Raonić može prije i lakše doći do brejka od Isnera sa trenutnom igrom.

Nishikori-Goffin hendikep gemova -4.5 1.85
Nishikori je vrhunski teniser i trebalo bi lako da se izbori sa Goffinom, ali će Goffin pokušati da pružu otpor. Nishikori često ima padove u igri što dovodi do izgubljenog seta pa mislim da bi Goffin to mogao lako iskoristiti i ne dozvoliti Nishikroiju da ga dobije sa više od 4 gema razlike.

Suarez Navaro-Venus Wiliams 1 2.35
U međusobnik susretima idu tika-taka što bi prema tome bio red na Suarez Navaro, no ipak Venus nije više igračica kao što je nekad bila, dosta griješi dok je podloga u Miami-u jako spora i to ide u prilog španjolki Suarez Navaro koja bi to mogla i iskoristiti.

Još neke sigurice malih kvota Marie J. - Roger-Vasselin E. 2 1.20 Krueger M. - De Schepper K. 2 1.35 Mahut N/Roger- - Cerreta/Van De 1 1.12 Langer N. - Krajicek A. 2 1.25 Vanni L. - Buchanan C. 1 1.35 Ball C. - Saville L. 2 1.12 Bolt A. - Grills J. 1 1.15

Pozdrav i srećno! :mrgreen:
By Ognjen991
Glupanoid wrote:Ognjen pratis tenis?

Treba mi par da pokrijem neku kvotu pa sam mislio onda 5.5 hendu na noleta to valjda ide onda ako kazes da 6.5 ide?

5,5 i 6,5 je u ovom slučaju skoro isto, pošto Novak prvi servira pa mu u oba slučaja trebaju 3 brejka. Ako imaš -4,5 to je po meni baš zicer, popodne je u mocartu bila 1,6 kvota na to što je stvarno bio poklon, ali sad su oborili na 1,35. Manje od 19,5 gemova, prvi set manje od 9,5 bi isto sve trebalo da prođe, kvote na to su po 1,7 čini mi se.