Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By tony_kukoc
#276 Cris Kaman(14,5)-over-čovjek kojeg jednostavno moram danas odigrati over...Igrač uzima 15-ak šuteva po utakimici, slobodna bacanja ima 50-ak % a mislim ako Dalas misli nešto napraviti miamiu morat će to radit na takav način jer se natjeravat s njima nemogu, miami daleko spremniji i brži. U zadnje vrijeme je u formi i doma Kaman igra odlično. Opet za one nešto malo hrabrije mislim da bi trebalo bit manje od 200 koševa na toj utakmici. Sretno svima :)
By skec
#278 jedan blesavi da bude zanimljivija večer :D Tečaj: 78,1745 ulog:20kn
(99,5)-Minnesot manje
(102,5)-OklahomC manje
(96,5)-Dallas manje
(103,5)-Miami manje
(96,5)-Portland manje
(101,5)-Denver manje
MartinKev(-16,5+) manje
By denis0709
#279 Minnesota - Oklahoma City 1.četvrtina Tip 2 Koef. 1,90 , jedan zanimljivi podatak OKC ima ove sezone do sada 9 gostovanja i ako se na varam ima 8 pobjeda u prvoj četvrtine i jedan nerješeni rezultat.... opče je poznato da kreču silovito u utakmicu tako da bi se po ovome koeficijentu trebalo odigrati! Laugh
By kinder
#281 Pekovica ne bih dirao under, mene je 2 puta sjebao po 1 kos.Cak sam razmisljao da ga zategnem over neki laganiji ulog ali nisam htio iz principa :)

Lillarda sam odigrao signle over 19.5 ali nemam bas dobar osjecaj u vezi njega.Jednostavno ne cini mi se kao igrac koji moze konstantno biti u 20+, ima velike oscilacije pa se moze desiti da sutira 3/18.Cinjenica je da odsustvom LaMarcusa preuzima dodatni teret u napadu i pokoji sut vise.

Sve to naravno ako prezivimo apokalipsu :D hahaha
By Baja
#282 Kevin Martin will not play tonight after sustaining a right quad contusion last night at Atlanta.
By words of wisdom
#283 Dallas vs Miami 2 1.52 marathon
Mislim da Miami ne treba posebno predstavljat,igram ovo jednostavno na osjećaj,a i Dallas trenutačno i nije ekipa koja bi ih mogla iznenadit.Da stvar bude gora po Dallas,fali im Fisher,a Brand i Wright su upitni.
Miami kompletan.

Dallas under 98 1.90
Statistika ne ide u prilog ovom tipu,ali stvarno mislim da Dallas protiv Miamia neće ovo prebacit,dovoljno je da 1 četvrtinu stisnu u obrani i ovo prolazi!
Inače ne vjerujem u statistiku,pa sam vjerojatno zbog toga jedan od rijetkih koji u svojim analizama ne piše o statistici.
Sretno svima!
win:10 lose:4
By kokodril
#284 moj izbor za veceras

westbrook over 22,5 vidim da je narodni par over OKLAHOME,pa netko mora i zabit te poene ,40+ se rijetko ponavlja ,a da bi oklahoma prešla 100 neophodan je doprinos westbrooka , ne vidim način da pređu 100 a da westbrook ostane ispod 20,naravno postoji opasnost od blowouta, logično je vezati ovaj par s overom oklahome ili hendicapom
mayo over 20,5 prosjek mu je 20.2 ,kod kuće 24, prevelika razlika ,a kada se pogleda da je samo protiv lakersa ,zabio 13,u blowoutu imao najmanju minutazu, 18 i 19 (isto blowout pobjeda protiv sacramenta),za nadati se je da ce dallas pruziti nekakav otpor cime bi bila zagarantirana minutaza a samim time i vjerojatnmost prelaska margine bi rasla,miami u gostima nije tako goropadan (omjer 4-4) te nikoga nije razvalio u gostima ,po navedenom minutaza bi trebala biti velika potrosnja lopti velika broj poena 21
min.

ove parove nitko nije igrao,a nisam želio ponavlkjat iste parove
By livadarka
#285 pozdrav prvo da vam svima manje vise zahvalim za jucer,znaci potrgo kladu na najjace
a danas me zanima min-okc 201 mislim vise
por-den 200 vise ?????????
sretno svima