Dio za rasprave o sportu gdje SAMI možete otvarati teme
By Vic_Mackey
#28518 Ja NBA pratim od 1996-te zmaci 19 godina.

A omiljeni period su mi 2000-te. Obozavam i '90-te i '80-te ali sam 2000-te bas prpratio znaci taj perid 2000-2009 sam aktivno pratio kasnio sam prepodne skolu zbog utakmica.
Secam se kada su u WCF igrali Lakersi i Blazersi 2000-te i igrala se majstorica odnosno sedma utakmica i te noci nisam spavao a u skolu sam kasnio preskocivsi prva dva casa jer takvu utakmicu sam morao da odgledam uzivo.
By kokodril
#28520 teško je na to odgovorit ,jer je praćenje bilo čitanje novina i snimke na tv, kad je Dražen otišao u NBA onda se cekalo 2 dana da dođu rezultati u novine, kasnije je postojala radio cibona ranih 90'ih s emisijom NBA news pa bi izrecitirali rezultate i strijelce , internet nismo ni znali šta je ,teletekst je bio u povojima.... a pracenje play-by-play e u to ne bi nitko tada povjerovao
By kokodril
#28526 tako je bilo i u Hrvatskoj ali uvijek su bile utakmice s istoka, u 1:00 petak na subotu, točnije to je bilo 96 i kasnije.. dok su bili bulletsi a ne wizzardsi...
a sad sam se sjetio i da su bili prijenosi i u 80-ima kad su finale igrali detroit-la kada je I. Thomas igrao pod nekoliko blokada... u kako sam star gledao sam u NBA oca i sina..
By treca smena
#28709 Ovaj deo foruma je sve kvalitetniji i zanimljiviji.

Uf koliko pratim pratim od Jordanove ere, tamo neka 95 da kazemo. Za mene su omiljene godine bile kada je Divac igrao u Kingsima e to je ekipa koju sam stalno pratio i gledao,opasna ekipa Si Weeb, Peja, Polard, Hido, Williams, Jackons... Najvise se secam one serije sa Lekersima to je meni bio dozivljaj.