Nakon solidnog ulaska u 2015. za Browna je sve krenulo nizbrdo. Bio je tu i period od 5 uzastopnih poraza koje je prekinuo pobjedom nad Ram-om u Miami-u da bi odmah sljedeće kolo ispao do Bemelmans-a. Za mene on ima igru top20 igrača, all-around igrač, brzina, servis, igra na mreži - svuda je sposoban. Jedini problem mu je u glavi i ta mentalna snaga. Bilo kako bilo, taj niz treba prekinut i očekujem dobru igru zato što je ispao iz top100.
Zadnji turnir od Kuznetsova je bio u njemu rodnoj Rusiji gdje je iznenađujuće, kao drugi nositelj, ispao u drugom kolu od Karatseva.
Brown ga je već dobio jednom prošle sezone, može to i ponoviti.
Porto - GD Estoril 1 @ 1,25
CPalace - Man.City 2+ @ 1,15
Bournemouth - Birmingham 1 @ 1,40
Bury - Morecambe 1x @ 1,15
Ukupni Koef: 2,11
Nastavak borbe za 1. mjesto u portugalu,benfica trenutno 1. sa 4 boda viška i sve osim pobjede porta ode je ravno čudu.
Zašto igram City i Palace na golove.iz razloga što i jedni i drugi imaju jak napad,Palace je zabijao svim velikim klubovima kod kuće (totenhemu,čelziju,lpoolu,arsenalu) i vjerujem da i ode mogu zabiti gol,a isto tako vjerujem da ce city zabiti barem jedan.
Bournemouth hvata prvo mjesto za viši rang ,i ovo je must win,zadnju protiv birminghama 8:0 dobili
Bury takodjer hvala pobjedu i kvalifikacije za viši rang,ali ne u istoj lizi kao Bournemouth,mada nebitno al eto,podupirem sa 1x jer iako bury u strašnoj formi,more zna bit zajeban
Mislio sam postabit još jedan tiket sa vecom kvotom al tocno nemam vremena nit nemam vremena brisat ono gore,pozz sretno tko prati
Za goste nebitna utakmica, nalaze se u sredini tablice i ne mogu niti dolje, niti gore.
Domaci su 2. i vode veliku bitku za mjesto koje vodi u Premiership. Bodovna razlike unutar prve 4 momcadi je samo 2 boda i definitivno nema previse mjesta za kiks.
Ako iduce sezone misle igrati u Premiershipu i izboriti direktan plasman, danas moraju dobiti.
Wolverhampton-Leeds 1 @1,60
Wolverhampton 8. dok je Leeds 14. ali bodovna razlike izmedu njih je 16 bodova!
Wolverhampton je jedna od 8 (zadnja) momcadi koje love mjesto za doigravanje za Premiership, stoga i njima isto kao i Bournemouthu iznad ne preostaje nista osim pobjede ukoliko zele Premiership. Igraju kod kuce, Leeds takoder ne moze napredovati na tablici, opstanak je siguran...idemo s pobjedom domacih
Norwich-Sheffield Wdn 1 @1,55
Jos jedan par iz Engleske 2.lige. Takoder ista situacija kao i prethodna dva para. Norwich koji je trenutno na 3. poziciji igra protiv 12. Sheffielda. Norwich u zadnjih 10 susreta nije dobio danasnjeg protivnika, sto bas i nije za pohvaliti se, ali obzirom kakva je situacija na tablici i koliki je ulog, mislim da danas pobjeduju. Razlozi zbog cega igram ovo su isti kao i gore pa ne zelim bas to sve ponavljati sad
Znaci ove tri ekipe vode direktnu borbu za ulazak u Premiership, danas igraju kod kuce i trebale bi dobiti
3,47
Bury - Morecambe 1 @ 1,70
Besiktas - Instabul B 1 @ 1,80
Leyton Orient - Gillingham FC 1 @ 1,85 (1x) @ 1,15
Anderlecht - Charleroi 1 @ 1,55
Norwich - Sheffield Wed 1 @ 1,60
Rosenborg- Aalesund 1 @ 1,50
Chesterfield - Crewe 1 @ 1,55
Probati na Estrellu da dobija 2:0, samim tim i ovaj veci hendikep bi mozda mogao proci
Estrella iako ima vec 35 godina, igra jako dobro, pogotovo na zemlji, dok se za Grotha tako nesto bas i ne moze reci kad je zemlja u pitanju, pa bas iz tog razloga idem probati s ovim po lijepoj kvoti. Osim toga Estrella je na zemlji dobivao puno bolje igrace (zemljase) nego sto je Groth, pa ne vidim zasto nebi dobio ovo s 2:0
jopa7 wrote:Bournemouth-Birmingham 1 @1,40
Za goste nebitna utakmica, nalaze se u sredini tablice i ne mogu niti dolje, niti gore.
Domaci su 2. i vode veliku bitku za mjesto koje vodi u Premiership. Bodovna razlike unutar prve 4 momcadi je samo 2 boda i definitivno nema previse mjesta za kiks.
Ako iduce sezone misle igrati u Premiershipu i izboriti direktan plasman, danas moraju dobiti.
Wolverhampton-Leeds 1 @1,60
Wolverhampton 8. dok je Leeds 14. ali bodovna razlike izmedu njih je 16 bodova!
Wolverhampton je jedna od 8 (zadnja) momcadi koje love mjesto za doigravanje za Premiership, stoga i njima isto kao i Bournemouthu iznad ne preostaje nista osim pobjede ukoliko zele Premiership. Igraju kod kuce, Leeds takoder ne moze napredovati na tablici, opstanak je siguran...idemo s pobjedom domacih
Norwich-Sheffield Wdn 1 @1,55
Jos jedan par iz Engleske 2.lige. Takoder ista situacija kao i prethodna dva para. Norwich koji je trenutno na 3. poziciji igra protiv 12. Sheffielda. Norwich u zadnjih 10 susreta nije dobio danasnjeg protivnika, sto bas i nije za pohvaliti se, ali obzirom kakva je situacija na tablici i koliki je ulog, mislim da danas pobjeduju. Razlozi zbog cega igram ovo su isti kao i gore pa ne zelim bas to sve ponavljati sad![]()
Znaci ove tri ekipe vode direktnu borbu za ulazak u Premiership, danas igraju kod kuce i trebale bi dobiti
3,47
jopa7 wrote:Estrella - Groth TR 2:0 @2,00....h-4,5 @2,70
Probati na Estrellu da dobija 2:0, samim tim i ovaj veci hendikep bi mozda mogao proci![]()
Estrella iako ima vec 35 godina, igra jako dobro, pogotovo na zemlji, dok se za Grotha tako nesto bas i ne moze reci kad je zemlja u pitanju, pa bas iz tog razloga idem probati s ovim po lijepoj kvoti. Osim toga Estrella je na zemlji dobivao puno bolje igrace (zemljase) nego sto je Groth, pa ne vidim zasto nebi dobio ovo s 2:0
Barem je ovo glavno prošlo
02:30 (otprilike) Go Soeda - Lleyton Hewitt 21.5 manje @1,85 supersport
2 iskusna igrača u užasnoj formi. Zemljana podloga im nije nimalo draga, samim time i rezultati nisu vrijedi spomena. Ako pogledamo i tvrdu podlogu, nije ništ bolja situacija.
Obojica igraju Houston, French Open i rijetko koji sa strane. Mislim da tko god otvori meč bolje da uzima laku pobjedu u 2 seta te ispod 21 gema.
TOTALNI gaf kladionica...Tipsarevic bez profesionalnog meca jos od 10.mjeseca 2013.,i dok je igrao na visoj razini nikad nije bio neki zemljas,moram i spomenit da je presao 30.tako da je i fizicka sprema u pitanju.Clezar nema nijednu ATP pobjedu u svojoj karijeri i ovo mu je ogromna prilika da dode do prve.U kvalifikacijama je tukao slabog Bongaura i objektivno puno jace Bagnisa i Devarmana.U formi je,cijelu sezonu igra na zemlji tako da se ne mora prilagođavat na podlogu koju vec poznaje,danas ne vidim nikakvu mogucnost pobjede Tipsarevica.
Treba pokusati i 2:0 za Clezara ili hendikep 3,5. Sretno tko prati
Kup igram na Dortumnd jer im je ovo jedina šansa za trofej ove sezone i igraju kod kuće mada nisu nikad sigurni ali morao sam na njih danas.
RADWANSKA U. KULICHKOVA E. ki 1 1.55
Igra pred domaćom publikom i ove godine igra dosta dobro i mislim da mora danas da dobije ipak je favorit a znala je da dobije bolje igračice ove sezone
RADWANSKA A. WICKMAYER Y. tkmb 1&UG< 18.5 2.00
Ovde igram manje gemova i pobedu Radwanske jer je ovde veliki favorit mada Wickmayer nema loš servis ali Radwanksa igra dosta dobri ritern i u razmenama ima veće šanse da dobije poen tako da idem na mali rizik.
N.ALMAGRO T.DANIEL tkmb 1&UG< 19.5 2.00
Ovo mi je kao sigurica dana al Almagro se tek vraća u formu ali na šljaci je mnogo bolji od svog protivnika i mislim da bi trebalo da dobije u dva seta al kažem Almagro još nije u svojoj najboljoj formi dugo nije igrao ali ima dosta slabog protivnika.
Ukupna kvota: 8.99 ovo je Mozzart kladionica Srbija i ja ovde idem na neki manji ulog čisto da pratim preko dana.