Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Canezares
donvajse wrote:
Ixa91 wrote:1. Lillard under 26 - ne znam sto su ovako visoku granicu dali s obzirom da ce verovatno igrati i LMA i Batum. A pogotvo sto ocekujem BO, jer se juce Minesota odlicno drzala protiv Kingsa, i igrali su svi po 40minuta od bitnih. Naravno, danas ce i Martin i Wiggins i LaVine opet igrati full minutazu jer nema ko da ih zameni. A ne verujem da je Trailblazersima u cilju da izmore Lillarda koji je prosli mec protiv Brooklyna izdominirao.
2. Cousins under 26 - upitno je da li ce nastupiti, ovo je kocka sa moje strane. Jer ako ne igra Gay, sve lopte idu na Rodju. Mada, Utah ima dobar reket, najbolje brani pozciju centra od svih u ligi, iako to nista ne znaci kada dolazi najbolji centar, ali smanjice mu broj poena za 4 minimalno Gobert.
3. Lawson over 14 - nema Nelsona danas u ekipi Denvera, mislim da je ovo prava prilika da prebaci granicu jer ce igrati sigurno oko 35 minuta.

Pisite iz koje kladionice su te granice koje pisete!!Vec smo pricali o tome!Izgleda ko da bubate na pamet!Bas me zanima di je to Lillard na 26??

Ja sam nasao, Lillard u Meridianu 26. U Meridianu inace nema polovine, tako da moze i X da se igra. Takoreci, ako cemo igrati manje, ovo je 25.5 granica. :-)
Ko zeli da igra over, onda je takoreci 26.5 i ne isplati se.
By reuf_ramon
donvajse wrote:Sacekaj malo sa Butlerom!Moguce je da se Rose veceras vrati....

Rose se sigurno vraca, ali, Rose will play around 20 minutes and hopeful he'll be able to play in Miami tomorrow too.
By Ixa91
reuf_ramon wrote:
donvajse wrote:Sacekaj malo sa Butlerom!Moguce je da se Rose veceras vrati....

Rose se sigurno vraca, ali, Rose will play around 20 minutes and hopeful he'll be able to play in Miami tomorrow too.

Ja sam mislio Brooksa under 12 , ali posto vidim da ce Rose igrati 20ak minuta, nije mi siguran par.
Sta vi mislite?
By A.Davis
#28921 Jucer od mene 5/6,za danas ide moj tiket

Wiggins 19,5 vise 1,85 PSK
-jednostavno situacija je takva da igraci u prvoj petorci moraju igrat 40+ minutaa jer prakticki nema tko drugi igrat.U odlicnoj je formi,u zadnje 3 na prosjeku 24 ppg uz 40 min na parketu.Ima dosta bacanja koja dobro izvodi i ocekujem ga na 20+.

Oladipo 17,5 vise 1,85 PSK
-jednostavno ocekujem da Noah donekle zatvori Vucevica i da Victor uzme vise suteva nego inace.Sada nisam siguran hoce li igrat PG ili SG,ali nije ni bitno.Prosjecno igra 38 min u zadnjih par utakmica i biljezi 15 ppg i sut mu je ispod 40% pa ocekujen da to popravi.Zadnje 2 im je dao 18 i 33.

Horford 15,5 vise 1,85 PSK
-covjek je u fenomenalnoj formi iako u zadnje vrijeme malo igra sto zbog BO sto zbog toga sto ga trener odmara.Zadnji mec ove dvije ekipe su igrale prije nekoliko dana i Horford im je dao 20 iako je bio BO,a prije toga im je dao 21.Danas ne vidim BO i uz veliku minutazu vidima ga u overu jer u zadnje 3 sut iz igre mu je na cak 66%.

Brooklyn-Atlanta 2 2,40 PSK
-ovo moram uzet jer je Atlanta puno jaca ekipa i danas vidim njihovu pobjedu.Sinoc su svi glavni igraci igrali oko 25 min i za veceras ce biti odmorni i spremni.Fali samo Millsap i to ide u prilog mog prethodnog para.Prije par dana Atlanta ih je unistila u danas vidim prekid Brooklynove serije.

San Antonio-Houston h(-5,5) 1 1,85 PSK
-ovo moram uzet jer SAS u posljednje vrijeme igra odlicno i pobjeduju sve redom.Houston mi nije uvjerljiv,previse se oslanjaju na Hardena,a i Howard bi prema najavama trebao igrati 24-26 min.Kod domacih je Parker GTD dok je Leonard u odlicnoj formi i po meni sve osim uvjerljive pobjede domacina bi bilo iznenadenje.

Harden 30,5 manje 1,85 PSK
-ovo sam odigrao na prvu dakle cim sam vidio tko igra odmah sam odigrao Hardena manje ocekujuci da cega cuvat Leonard.Ali sve manje sam siguran u ovaj tip,pa preporucujem drugima da se Harden izbjegne.

Bargnani 17,5 manje 1,85 PSK
-ovo sam odiigrao ocekujuci rani BO i dakle 25-30 min za Bargnania.U oba meca ove sezone je bio u overu protiv Indiane,ali danas ga vidim u underu pa i iz razloga sto ga u reketu cekaju West i Hibbert koji ne mogu u napadu nista.Ovo sam takoder odigrao na prvu,ali posto je prva opcija u napadu NYK ovo mi je dosta rizicno.

Wall 18,5 manje 1,85 PSK
-ovdje ocekujem da ce se Wall okrenuti asistencijama i mozda BO jer se gostima vracaju Nene i Pierce i da dobiju slabasnu Philu koja takoder ima odredene izostanke.
By PG24beast
#28922 Moji danasnji pikovi su Kemba Walker vise(18.5) millenium, Andre Drummond vise(15.5) millenium, Pau Gasol vise(18.5) millenium.

Kembu igram navijacki, da budem iskren. Obozavam njegov stil igre, iako mu igra varira u poslednje vreme. Mislim da bi veceras mogao da predje ovu granicu zbog odsustva lowry-a i Torontovog loseg branjenja pg-a.

Mislim da za Gasola ne treba neka analiza, 23 poena u proseku daje Orlandu u poslednja 3 okrsaja. I mislim da ako se Rose veceras vrati, da ce Butler biti zrtva oduzetih lopti. Tako da mi je ovo pik dana.

Andre je u losoj formi u poslednje 3 utakmice(13, 14, 11) i ova utakmica protiv Bostona bi mogla da mu bude povratak u raniju formu. 22 poena u proseku poslednje 2 utakmice. Ako veceras ne predje, jedini razlog ce biti on i njegove ishitrene licne greske.

To su 3 igraca koja bih danas odigrao. I dvoumim se izmedju Beala i Walla. Sedim vec 20 minuta i lupam glavu. Pomagajte :D
By AlCapone
PG24beast wrote:Moji danasnji pikovi su Kemba Walker vise(18.5) millenium, Andre Drummond vise(15.5) millenium, Pau Gasol vise(18.5) millenium.

Kembu igram navijacki, da budem iskren. Obozavam njegov stil igre, iako mu igra varira u poslednje vreme. Mislim da bi veceras mogao da predje ovu granicu zbog odsustva lowry-a i Torontovog loseg branjenja pg-a.

Mislim da za Gasola ne treba neka analiza, 23 poena u proseku daje Orlandu u poslednja 3 okrsaja. I mislim da ako se Rose veceras vrati, da ce Butler biti zrtva oduzetih lopti. Tako da mi je ovo pik dana.

Andre je u losoj formi u poslednje 3 utakmice(13, 14, 11) i ova utakmica protiv Bostona bi mogla da mu bude povratak u raniju formu. 22 poena u proseku poslednje 2 utakmice. Ako veceras ne predje, jedini razlog ce biti on i njegove ishitrene licne greske.

To su 3 igraca koja bih danas odigrao. I dvoumim se izmedju Beala i Walla. Sedim vec 20 minuta i lupam glavu. Pomagajte :D

Kod mene Beal na 15.5 i Wall 17.5, ako su ti slične grane ja bi prije igrao Wall-a. Pierce i Nene su GTD pa mislim da bi u odsustvu navedenog dvojca mozda obojica mogli preko :D moj savjet ti je Wall
By donvajse
A.Davis wrote:
Oladipo 17,5 vise 1,85 PSK
-jednostavno ocekujem da Noah donekle zatvori Vucevica i da Victor uzme vise suteva nego inace.Sada nisam siguran hoce li igrat PG ili SG,ali nije ni bitno.Prosjecno igra 38 min u zadnjih par utakmica i biljezi 15 ppg i sut mu je ispod 40% pa ocekujen da to popravi.Zadnje 2 im je dao 18 i 33.

Rizican par, Butler je odlican obrambeni igrac!
Ne kazem da nece proc, Ali ponuda je presiroka i mislim da ima dosta boljih tipova!
By Dynamite
AlCapone wrote:
PG24beast wrote:Moji danasnji pikovi su Kemba Walker vise(18.5) millenium, Andre Drummond vise(15.5) millenium, Pau Gasol vise(18.5) millenium.

Kod mene Beal na 15.5 i Wall 17.5, ako su ti slične grane ja bi prije igrao Wall-a. Pierce i Nene su GTD pa mislim da bi u odsustvu navedenog dvojca mozda obojica mogli preko :D moj savjet ti je Wall

Moj savet ti nije Wall, tj savetujem te da je u minusu kao i proslu tekmu protiv File. Pierce i Nene su otputovali u Fili. i veliki bonus ovom paru je sto se Wall takmici sa CP3 za asistencije u ligi. Prosli mec Was-Phi prvog aprila, Wall je sutirao 6/11 zabelezio 13p i 18 assista. plus Humphries se vratio takodje i Porter koji je u solidnoj formi, ako igras nesto igraj Gortata u mislim da ce doci do poluvremena. Ostalo, mislim da se Gasol cuva za playoff vraca se i D Rose, Monroe se veceras vraca + losa forma Drummonda, takodje mislim da danas imas mnogu bolju ponudu od ovog izabranog
By nikolao
#28928 K. Love 15.5 OVER ( millenium ) 1.85

Cleveland - Milwaukee. Love poslednjih 5 susreta prosecno uzima 12 suteva , svega 5 puta gost sa slobodnih bacanja u poslednjih 5 meceva koje je odigrao. Ove brojke nisu realne za igraca njegovih kvaliteta, Irving & Smith & James su trosili vise lopti zadnjih susreta , sto je i normalno jer je Love imao neku laksu povredu. Obzirom da postoje najave da bi James mogao odmarati neku od narednih utakmica, (mozda cak i ovu nocas) , Love na 15.5 deluje kao lep izbor, ocekujem da veceras Irving malo smanji gas , a Love uzme koju loptu vise i bude cesci gost na liniji slobodnih bacanja. Milwaukee nije ekipa koja dobro brani bilo koju poziciju, posebno krilo i centre.

M. Ellis 19.5 OVER ( millenium ) 1.85

Dallas - Phoenix , Parsons je najverovatnije out veceras, juce nije trenirao, Phoenix nije ekipa protiv koje ce da zapne Dirk. I domacini i gost igraju brzu kosarku , koseva uvek puno, a verujem da ce i veceras tako biti. Ellis ima sve uslove da ide veceras preko, osim ako ne upadne u neke serije promasaja kakve samo on zna da zaredja... Nocas je phoenix dobio blowout, ne verujem da ce i veceras biti pregazen.

Srecno :)
Last edited by nikolao on 08 Apr 2015, 17:00, edited 1 time in total.