donvajse wrote:Ixa91 wrote:1. Lillard under 26 - ne znam sto su ovako visoku granicu dali s obzirom da ce verovatno igrati i LMA i Batum. A pogotvo sto ocekujem BO, jer se juce Minesota odlicno drzala protiv Kingsa, i igrali su svi po 40minuta od bitnih. Naravno, danas ce i Martin i Wiggins i LaVine opet igrati full minutazu jer nema ko da ih zameni. A ne verujem da je Trailblazersima u cilju da izmore Lillarda koji je prosli mec protiv Brooklyna izdominirao.
2. Cousins under 26 - upitno je da li ce nastupiti, ovo je kocka sa moje strane. Jer ako ne igra Gay, sve lopte idu na Rodju. Mada, Utah ima dobar reket, najbolje brani pozciju centra od svih u ligi, iako to nista ne znaci kada dolazi najbolji centar, ali smanjice mu broj poena za 4 minimalno Gobert.
3. Lawson over 14 - nema Nelsona danas u ekipi Denvera, mislim da je ovo prava prilika da prebaci granicu jer ce igrati sigurno oko 35 minuta.
Pisite iz koje kladionice su te granice koje pisete!!Vec smo pricali o tome!Izgleda ko da bubate na pamet!Bas me zanima di je to Lillard na 26??
Ja sam nasao, Lillard u Meridianu 26. U Meridianu inace nema polovine, tako da moze i X da se igra. Takoreci, ako cemo igrati manje, ovo je 25.5 granica.
Ko zeli da igra over, onda je takoreci 26.5 i ne isplati se.