- 08 Apr 2015, 17:48
Carroll 13,5 +Ovaj tip predobro sutira i u zadnje 5 utakmice cak 4 puta je prelazio granicu pa sam ga danas jednostavno morao uzeti over po ovoj niskoj granici koju kladionice i dalje ne menjaju. Zsdnju odigranu protiv Netsa pre 4 dana ubacio je 20 juce Sunsima 16 i to su obe utakmice bile BO i svejedno je prebacio granicu.
Ocekujem da veceras bude napaljen protiv Brooklyna bas kao i ceo tim Atlante te da ce uz izostanak millsapa dobiti koju loptu vise i iskoristiti to sto ga cuva Johnson te lagano prebaciti granicu.
Young 13,5 +Slicna prica kao i za Carrolla. Mladi (u prevodu sa eng) zadnje tri utakmice je u overu a zadnju je Atlanti ubacio 14 ali bila zbog BO mu je bila skracena minutaza, obicno igra 35+ min a tada je igrao samo 22, i svejedno je prebacio granicu.
Veceras ne ocekujem bas BO ali opet i ako ga kojim slucajem bude mislim da ce Mladi odnosno Young na domacem terenu ako nista drugo barem opet ubaciti 14 i preci granicu ali je verujem da ce ubaciti preko 15.
B.Lopez 22,5 +Lopez aka Overman je najkonstatniji ovr igrac zato sam mu dao taj nick. Zadnjih 11 utakmica on je na cak 9 u overu. Ok zadnju protiv Atlante svega 11 poena ali bio je BO i razlika je prerano napravljena a ne verujem da Atlanta moze to da ponovi u Brooklynu te da ce ovog puta Netsi i Lopez biti spremniji i zeljni osvete. Naravno ne ocekujem da Brooklyn pobedi ali ocekujem da drze prikljucak izgube s 10-ak razlike uz Lopezovu sjajnu 25+ partiju.
Vucevic 18,5 -Vucka ce cuvati Noah a zadnju protiv Bullsa isto igranu u Orlandu Vucko je ubacio svega 14 i ostao debelo u minusu. Zadnje dve je u overu 37 (rekord karijere) protiv Wolvesa i 20 protiv Bucksa ali to su defanzivno puno slabiji timovi a utakmicu pre toga imao je 16 protiv Spursa. Veceras ga ocekujem na nekoh 15-16 poena najvise jer tada kada je ubacio 14 u zadnjem susretu ta utakmica je i imala negog znacaja za Orlando danas nema nikakvog znacaja.
Oladipo 17,5 -Cuva ga Butler a uz to Oladipicko je u zadnje 5 utakmice samo jednom presao ovu granicu (16, 16, 24, 8, 15). Zadnju protiv Bullsa je ubacio 18 a tada je granica bila 18,5 tako da je ostao kratak za jedan poen te mislim da se tako nesto moze ponoviti. Ocekujem da ne ide pretarano dobro te da ga Butler dobro cuva i da utakmica bude sporijeg ritma.
Harden 30,5 -Harden plese oko ove granice i u zadnjih 10 utakmica ima 6 overa i 4 undera te obicno nakon odlicne partije pruzi jednu slabiju odnosno ispod granice. A obzirom da se trosio u Oklahomi gde je imao lakog defanzivca i utrpao 41 poen veceras ga uz cvrstu obranu Leonarda i mozda cak i BO ocekujem ispod granice na najvise 28-29 poena u slucaju da ga bas ide sut.
Srecno !