Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By donvajse
#28929 M.Gasol (17.5) vise 1.85 wwin

Nije Marc u nekoj formi, u zadnjih 10 tekmi je na 16 koseva, ali zna se o kakvom se centru radi, i sta se tice napada a i obrane!Veceras biram njega jer nece imat nekog posla u obrani, ali zato je Z-Bo najebo i u napadu a pogotovo u obrani!Mislim da ce veceras prva napadacka opcija bit Gasol i da ce prec ovu granicu Jel neznam kako ga Asik moze zaustavit.Pelikani sa centra u zadnjih 10 utakmica primaju 23 kosa i to bi Gasol trebao svakako iskoristit!

Povezao sam ga sa Lillardom 24.5 manje!

SRETNO....
By NBA Knight
#28932 Favbet je počeo izbacivati ponudu za igrače pa evo jednog ekspresnog tipa, bez previše analize.

Tolliver 9.0 under - Favbet kladionica

Razlozi su jednostavni. Danas je vraća Monroe, Tolliver seli na klupu i minutaža bi mu trebala jako pasti. Dok je Monroe bio ozljeđen Tolliver je ušau u startere i provodio dosta minuta na terenu. Čak nekad i po 40. Danas to ne bi trebao biti slučaj, ali opet mi je nekako teško procijeniti koliko minuta bi trebao igrati...
By Vic_Mackey
#28934 Carroll 13,5 +

Ovaj tip predobro sutira i u zadnje 5 utakmice cak 4 puta je prelazio granicu pa sam ga danas jednostavno morao uzeti over po ovoj niskoj granici koju kladionice i dalje ne menjaju. Zsdnju odigranu protiv Netsa pre 4 dana ubacio je 20 juce Sunsima 16 i to su obe utakmice bile BO i svejedno je prebacio granicu.
Ocekujem da veceras bude napaljen protiv Brooklyna bas kao i ceo tim Atlante te da ce uz izostanak millsapa dobiti koju loptu vise i iskoristiti to sto ga cuva Johnson te lagano prebaciti granicu.

Young 13,5 +

Slicna prica kao i za Carrolla. Mladi (u prevodu sa eng) zadnje tri utakmice je u overu a zadnju je Atlanti ubacio 14 ali bila zbog BO mu je bila skracena minutaza, obicno igra 35+ min a tada je igrao samo 22, i svejedno je prebacio granicu.
Veceras ne ocekujem bas BO ali opet i ako ga kojim slucajem bude mislim da ce Mladi odnosno Young na domacem terenu ako nista drugo barem opet ubaciti 14 i preci granicu ali je verujem da ce ubaciti preko 15.

B.Lopez 22,5 +

Lopez aka Overman je najkonstatniji ovr igrac zato sam mu dao taj nick. Zadnjih 11 utakmica on je na cak 9 u overu. Ok zadnju protiv Atlante svega 11 poena ali bio je BO i razlika je prerano napravljena a ne verujem da Atlanta moze to da ponovi u Brooklynu te da ce ovog puta Netsi i Lopez biti spremniji i zeljni osvete. Naravno ne ocekujem da Brooklyn pobedi ali ocekujem da drze prikljucak izgube s 10-ak razlike uz Lopezovu sjajnu 25+ partiju.

Vucevic 18,5 -

Vucka ce cuvati Noah a zadnju protiv Bullsa isto igranu u Orlandu Vucko je ubacio svega 14 i ostao debelo u minusu. Zadnje dve je u overu 37 (rekord karijere) protiv Wolvesa i 20 protiv Bucksa ali to su defanzivno puno slabiji timovi a utakmicu pre toga imao je 16 protiv Spursa. Veceras ga ocekujem na nekoh 15-16 poena najvise jer tada kada je ubacio 14 u zadnjem susretu ta utakmica je i imala negog znacaja za Orlando danas nema nikakvog znacaja.

Oladipo 17,5 -

Cuva ga Butler a uz to Oladipicko je u zadnje 5 utakmice samo jednom presao ovu granicu (16, 16, 24, 8, 15). Zadnju protiv Bullsa je ubacio 18 a tada je granica bila 18,5 tako da je ostao kratak za jedan poen te mislim da se tako nesto moze ponoviti. Ocekujem da ne ide pretarano dobro te da ga Butler dobro cuva i da utakmica bude sporijeg ritma.

Harden 30,5 -

Harden plese oko ove granice i u zadnjih 10 utakmica ima 6 overa i 4 undera te obicno nakon odlicne partije pruzi jednu slabiju odnosno ispod granice. A obzirom da se trosio u Oklahomi gde je imao lakog defanzivca i utrpao 41 poen veceras ga uz cvrstu obranu Leonarda i mozda cak i BO ocekujem ispod granice na najvise 28-29 poena u slucaju da ga bas ide sut.

Srecno !
By AlCapone
#28935 A.Davis 24.5 manje ( Memphis tvrda ekipa, drugi u ligi po obrani svog kosa pogotovo tvrdo igraju kući. Obrva protiv njih ima 19 koševa ove sezone u 3 meča.Zabio im kuči 23 i 20,na strani 14. U ovoj godini igrao 4 b2b tekme sve 4 zavrsio ispod ove granice. Mada je ova utakmica drugacija i to ne znači mnogo ali Davis je igrao sinoc 40 minuta i mislim da neće včrs imati toliku minutazu.)
By SAS
#28938 John Wall (rest) will not play vs. the 76ers on Wednesday and Ramon Sessions is expected to draw the start
Kyle Lowry (back) and Amir Johnson (ankle) will not play vs. the Hornets on Wednesday.
Head coach David Blatt isn't planning on resting any of his players for Wednesday's game vs. the Bucks.
By NBA Knight
#28939 Preporuka za sve koji se klade online i traže što bolje margine.

Meridianbet kladionica koja je u zadnjih godinu i nešto sitno zatvorila vrata za igrače iz Hrvatske, Slovenije itd. sada ponovo dopušta registriranje i igranje. To je bila kladionica na kojoj sam redovito uplaćivao dok nisu uveli zabranu za određene zemlje i evo tek danas sam shvatio da opet mogu igrati tamo.

Naravno neke zanimljive margine:
K.Martin 18.0
Noel 10.0
Thompson 6.0

Uglavnom, igrači iz Hrvatske i Slovenije imaju pravo na 50 eura bonusa. Uplatite 50 eura, dobijete 50 eura bonusa, ali tek nakon što izvrtite uplaćeni iznos 8 puta. Ja sam ga skinuo prije recimo dvije godine tako da nemam više pravo. Samo za nove igrače.

Evo vam link - Meridianbet kladionica

Ponuda na igrače je pod: Košarka; Player points. Vidjet ćete u onom velikom meniju koji se spušta. Za danas ima 93 igrača u ponudi.
By dakara
#28943 Pratim Wigginsa over 19,5
Drugi tip je San Antonio H1 (-5,5)
Poslednje utakmice pobede +25, +15, +30, +12, +14, +14, +18, +29, poraz od Dalasa, +19, +12, +11!
Ovo je za mene dovoljno. Svaka čast Hardenu, MVP lik, nezaustavljiv ... Ali San Antonio je izgleda tempirao formu za PO!

Srećno!
-----------------
Pitanje: Zašto je na Was kvota 1,56 (betcity) protiv Phi?? Da li se odmaraju igrači ili...? 1,56 protiv raspale Filadelfije, na H2 (3,5) mi je poprilično lep tip!
By NBA Knight
#28945 Razlike u marginama danas:

D.Derozan 21,5 @Tonybet ... 23,5 @Rivalo, @Favbet
Mo Williams 14.0 @Meridianbet ... 16,5 @Favbet, @Tonybet
K.Caldwell-Pope 13,5 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
N.Noel 10.0 @Meridianbet ... 12,5 @Tonybet
B.Beal 15,5 @Favbet ... 18,5 @Tonybet
M.Conley 14,5 @Rivalo ... 16,5 @Tonybet
Lebron James 23,5 @Tonybet ... 25,5 @Rivalo, @wwin
Middleton 14.0 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
J.Harden 27,5 @Tonybet ... 31.0 @Meridianbet
W.Chandler 12.0 @Meridianbet ... 14,5 @Favbet
D.Favors 16,5 @Rivalo ... 19.0 @Favbet
K.Martin 18.0 @Meridianbet ... 21,5 @Favbet

Zašto sam danas odlučio ovo napraviti? Zato jer sam zadnjih dana shvatio da veliki broj vas uopće ne glade ovu razliku u ponuđenim koševima kao nešto bitno. Imam osjećaj da neki kad igraju igrača over si misle, ma on zabija 30+ i nije bitno dal je ponuda 22,5 ili 24,5...

Uff kakava je to greška. Zato ću definitivno napisati jedan članak o tome, a u međuvremenu sam vam htio pokazati kakve se sve margine mogu naći na netu i kakve razlike postoje. Ali treba bit svjestan toga i treba potražit :) (ovo su kladionice u kojima se ja kladim, a sigurno ih ima još koje nisam otkrio di se mogu nać još neke razlike)
By AlCapone
reuf_ramon wrote:WASH. je "siguran" na 5. poziciji, tako rec, ne mogu dolje a tesko i iznad toga... stoga do kraja tesko da mogu promijeniti trenutni plasman.

Jest da ne mogu iznad jer je Chicago ispred,nedostizni nisu al su daleko a jos 5 tekmi ima do kraja , al im je bitno da imaju bolji postotak pobjeda od toronta da bi imali prednost domaćeg terena u prvoj rundi i njih bi u 5 tekmi realno mogli prestici.