Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By vanpersie9
vaki wrote:
vanpersie9 wrote:Hoho,pomalo,nije to moja dojava nit sam mislio tako igrat, ni ništa slično,vidio sma da si postavio 1 i u međuvremenu naletim na ovaj post,pa rekoh da vidim sta je s ovim..al eto očito nula bodova,ionako sam ispratio 1 što si i rekao :)

Ne mislim na tebe nego na te sto su napisali to....Nisam se lepo izrazio....nadam se da si uplatio kao i ja pa da jurimo sad kosarkase.....Ja se licno ne plasim za Zvezdu,pobedice na silu ako bude bilo potrebe....Inace sam veliki Partizanovac :D

Jesam jesam,dodao još tenis bedene-a da mi zaokruži na kvotu 2,00 i super.a vidim zvezda i vodi 1:0 na ht ,bit ce to ok.hvala lijepo :)
By jopa7
#29217 http://i.imgur.com/jEWVqech.jpg
Marienlyst 1. u Danskoj 2. Zapad. Najefikasnija momad lige i uz to najmanje primljenih golova. Zadnja međusobna je završila 0:3 za Marienlyst.
Ipswich se bori za mjesto koje vodi u kvalifikacije za premiership. Igra protiv ekipe koja je već ispala i mislim da sve bi sve osim njihove pobjede bilo iznenađenje
Bristol je osigurao kvalifikacije za viši rang. Udaljeni su samo bod od prvog mjesta koje vodi direktno u taj viši rang i sigurno da idi na pobjedu ovdje. Gosti su izvan zone za ispadanje, Bristol veliki favorit
Keys-Hradecka nemam neke analize, odlučio sam se za domaću igracicu jer ju nekako više preferiram.
Barceloni je ovo jedno od najtežih gostovanja, pobjeda bi bila odlična jer bi se zadržala 4 boda prednosti ispred Reala. Sevilla je odlična ove sezona doma i Barca će morati dat 120% da ovdje uzme pobjedu, pomalo navijački ali x2 stavljam jer sumnjam da će Barcelona izgubiti. Real danas igra ranije i u slučaju njihove pobjeda Barca si ne smije dozvoliti kiks jer ih čeka još tekma protiv Atletika.
By vaki
vanpersie9 wrote:Kolko si siguran oko ovog ?

Sad sam tek stigo kuci....imao sam utakmicu....nadam se samo da si ispratio...nisam video poruku napisao bih ti da je 100% jer sam ti jos juce napisao da odigras ybog kvote....da ne bi pale danas
By vaki
vanpersie9 wrote:Isto sam ja to ispratio,nepratim ovaj naš fudbal tako da sam na sitno,al opet dobro došlo :) :)

ja pratim i igram sta mi jave....samo prati i bices u dobitku ;)
By vaki
#29353 Ofk Beograd-Partizan 2(1.60) Travnik-Sarajevo 2(1.65).........90% sam siguran u ove dve dvojke.....................Probacu Mladost L-Vozdovac 2(3.70) , x2 (1.72)