Mislim da bi trebali proci
Clevelan-Boston Celtics 2
Milwauke-Philadel 1
Rondo R.(-13,5+)-Cle-Bos 2
Vidim da to danas svi igraju pa sretno nam bilo.Pozdrav
nitro112 said
stephen dedalus said
Irving -23,5
Prošlu utakmicu protiv Bostona je ubacio 22 poena. Tada je Boston još uvijek bio defanzivno raštiman, međutim u posljednje vrijeme igraju sve bolju odbranu. Rondo je odličan odbrambeni igrač i svojim dugim rukama je sposoban lijepo pokriti napadački prostor protivničkog pleja. U mašinu se vratio i Bredli koji je stvorio reputaciju odbrambenog specijalca (sjećamo se kakve je probleme pravio Vejdu prošle godine), koji će biti vrhunska pomoć Rondu na perimetru. Irving ne bi trebao imati mnogo prilike za šut jer će bekovi Bostona dobro pokrivati tranziciju i Klivlend neće imati veliki broj posjeda lopte na utakmici. Ako bude uspijevao probiti prvu liniju odbrane Bostona u reketu će ga čekati još uvijek defanzivno jaki Garnet koji u nedostatku Varežaoa neće imati toliko problema u reketu, pa bi se mogao posvetiti i penetracijama protivničkih bekova.
Rondo 13,5+
Drugi igrač iz direktnog meč apa kojeg sam odlučio igrati je u prošloj utakmici protiv Kavsa ubacio 20 poena uz odličan šut iz igre 7-11 i 6-10 sa linije penala. Rondov napadački učinak je i dalje varljiv, stalno oscilira u zavisnosti od meč apa ali večeras bi mu se mogla pružiti prilika da ponovo poenterski bude efikasan. Irving kao i većina mladih bekova ne igra odbranu, a kako Rondov poenterski učinak uveliko zavisi od penetracije u reket gdje ga neće čakati Varežao, mislim da bi lako mogao preći ovu granicu. Pirs dobija sve manju napadačku rolu zbog godina i zbog čuvanja za plej of, Garnet također ima doziranu minutažu, pa je logično da Rondo preuzima veću odgovornost. Protiv večerašnjeg protivnika sve je na njegovoj strani, tako da bi bilo pravo iznenađenje da večeras zakaže u ovom segmentu igre.
Totalno se slazem s ovim ovdje napisanim.jos bi dodao da se isplati probat manje koseva zbroj momcadi ili svaka posebno.
stephen dedalus said
pa dobro, rondo je uvijek pravio bedastoće i uvijek će ih praviti, to nije ništa novo. možda ga kajri izbuši večeras, mada sumnjam, jer bi rondo mogao se naložit protiv konkurencije na pg-u.
THUNDER BOY said
ima li kakvih vijesti o C.PAULu oce li igrati vcrs???
Paul had just four points against the Warriors, missing six of seven shots.
"I'm just mad because I feel like we let a game get away," Paul said. "I didn't feel like I could do what I wanted to do. Me being out there probably hurt us more than it helped us. I feel bad in that regard."
Midway through the first quarter, Paul made a basket and ended up on the court after being fouled by Harrison Barnes.
Paul limped around the rest of the game, showing that he's not completely healed from the kneecap injury that kept him out of three road games last week.
Paul returned to play against the Washington Wizards on Saturday night, but he was not the same player against the Warriors.
"We were about to call a timeout and I sort of faked it and tricked them," Paul said. "I was determined to get to the basket. It was probably a dumb move."
Paul said the plan was to have his knee evaluated before the Clippers left Oracle Arena and then decide if he should play against the Thunder.
"We'll talk about it," Paul said. "We'll get it right."
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]