Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
skec said

jedan blesavi da bude zanimljivija večer http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Tečaj: 78,1745 ulog:20kn
(99,5)-Minnesot manje
(102,5)-OklahomC manje
(96,5)-Dallas manje
(103,5)-Miami manje
(96,5)-Portland manje
(101,5)-Denver manje
MartinKev(-16,5+) manje

nista nije blesavo ,ponovit cu tvoj listic a onda odigrat sve over bez minnesote i k. martina
By kokodril

Sve to naravno ako prezivimo apokalipsu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif hahaha

ja sam se opskrbio hranom ,tako da me se ne tiče smak svijeta
By kinder
#288 12/20/12 G Kevin Martin Quad expected to miss Thursday vs. Minnesota
Lijepo, par dodanih poena za duranta ili westbruka :)
By skec
kokodril said

skec said

jedan blesavi da bude zanimljivija večer http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Tečaj: 78,1745 ulog:20kn
(99,5)-Minnesot manje
(102,5)-OklahomC manje
(96,5)-Dallas manje
(103,5)-Miami manje
(96,5)-Portland manje
(101,5)-Denver manje
MartinKev(-16,5+) manje

nista nije blesavo ,ponovit cu tvoj listic a onda odigrat sve over bez minnesote i k. martina

ma to što neki kažu narodni ja zovem blesavi :) samo provjeri za Martina, netko iznad je mislim napisao da ne igra večeras.
By wade87
#293 Love over 21- mora netko i za minnesotu veceras zabit koji poen. Igrat ce skoro 40 minuta, uzet ce minimalno 18 lopti i 6-8 slobodnih. Cuvat ce ga jako kvalitetni Ibaka. Trenutno je u katastrofalnoj suterskoj formi sto je neodrzivo vise . Ove godine se ocekuje da bude na 24 poena u prosjeku pogotovo na domacem terenu.Usage rate mu ie 30. Sut mu je trenutno na 36%, a teica na 22%, slobodna na 67%. Prosle sezone ie bio na sutu od 45%, trice 37% i slobodna 82%. Eto koliko ima mjesta za napredak.
Westbrook over 22 - kako nema Martina i tih njegovih 10 suteva ce preuzeti Durant i Wess. Njega uzimam jer ie margina blizu realne, dok su Durant pogano podigli za cak 2 poena previse. Westbrooka ce cuvati Ridnoir koji je taraba u obrani i Rubio koji ie kvalitetan u tom segmentu, dok ce na Durantu biti jako dosadan i odlocan defender Kirilenko. Usage rate mu je 30. Uzet ce preko 18 lopti i minimalno 4 slobodna.
Drugi tiket sam uzeo pobjede miamia i denvera. Miami zbog puno bolje ekipe i zato jer su napokon krenuli igrati obranu, tako da ne vidim tko bi mogao zabiti poene u Dallasu u nizu, mozda jedino Collinson. Denver uzimam zbog povreda Portlanda.
By Money Montana
#294 Sta je ba ovo ko papagaji ponavljate svi, pa ima li iko svoje misljenje... drugacije od prva dva-tri posta... Primjecujem ovo vec par dana, kako idu prvi postovi tako svi ostali samo ponavljaju, i samo iste igrace spominju... hajmo malo ozbiljnije!!!
I dosta vise sa igracima tipa DeRozzan, J.Johnson klocinama, koje ni baba vracara ne bi pogodila!!!
By Hakim
#295 Pozdrav, kao prvo neka me neko podsjeti kad odigram opet onog glupog Andersona da ga više nikad nestavim barem ne u over.

Evo nešto od mene za smak svijeta večeras

Durant 28,5 over ma nema se više šta objašnjavati tu, mašina

Wade 21,5 over niko ga neigra večeras pa ču zato ja, ovoje za njega ništa još nema fishera tako da mislim da ovo ide hladno.

OKC x2 po meni dosta jača ekipa na svim pozicijama dok nema flying Dirka, također u strašnoj formi sve gaze, nemože ih Minesota zaustaviti.

Galinari 16,5 over, strašan šuter protiv ranjenog Portlanda iskreno neznam ko ga može čuvati večeras.

Premier Kladionica

Sretno ko prati ako se sutra vidimo :-)
By krtica
#296 Dallas - Miami(KP) 2
Portland - Denver(KP)
smješno velike kvote uzimajući kvalitetu Miamia,te povrede Portlanda protiv Denvera
By Baja
Money Montana said

Sta je ba ovo ko papagaji ponavljate svi, pa ima li iko svoje misljenje... drugacije od prva dva-tri posta... Primjecujem ovo vec par dana, kako idu prvi postovi tako svi ostali samo ponavljaju, i samo iste igrace spominju... hajmo malo ozbiljnije!!!
I dosta vise sa igracima tipa DeRozzan, J.Johnson klocinama, koje ni baba vracara ne bi pogodila!!!

daj nam ti pomozi frende i daj nam dobitne parove za veceras koje nitko nije odigro a koje samo ti znas??