Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jopa7
jopa7 wrote:Krajinović - Lestienne 1 @1,30 / h-3,5 @1,75
Filip 1.nositelj na turniru, bolje rangiran za 250 pozicija od Francuza. Filip ima dosta dobre rezultate na zemlji i prosle godine ima nekoliko pobjeda protiv respektabilnih zemljasa, sto je dovoljno za odigrati ovaj par, cak mislim da ovdje moze proci i hendikep.
Nadal - Ferrer 1 @1,40
Rafa...ne treba trositi puno rijeci o njemu, sve se zna. Iako trenutno nije jos onaj pravi, i tko zna hoce li ikada vise biti kao prije, ja mu danas vjerujem i mislim da on dobiva ovo. Dvoboj dva Španjolca, dva zemljasa, u kojem se nadam pobjedi Nadala.
22,5/Dimitrov - Monfils VIŠE @1,80
Oba tenisaca igraju odlican turnir, Dimitrov izbacio Wawrinku 6:1;6:2 a prije toga i Fogninija 6:3;6:4, dok je Monfils izbacio Federera 6:4;7:6 i Dolgopolova 7:6;7:6. Ocekujem dobru igru od obojice i barem jedan tie-break ili da odu u 3 seta i time da ovaj par prode

Jbg, Monfils ipak dobio lagano u 2 seta :(
By jopa7
#29612 Đoković - Nadal 2 @3,00
-kvota 3 na Rafu na zemlji? Pa jbt govorimo o najboljem zemljasu (svih vremena :?: ) i mislim da se po ovoj kvoti mora uzeti, pa koliko god Đoković trenutno bio u boljoj formi ali ipak je to Rafa i zemlja. Ne sjecam se kad je kvota na njega bila ovolika :shock:

Probat uloviti kvotu 3, pomalo navijacki jer godinama navijam za Rafu :D

Watford-Birmingham 1 @1,40
AFCBourn-Sheffield Wdn 1 @1,35
Macclesfield-Dartford 1 @1,55
Swindon Town-Yeovil 1 @1,40
B.Leverkusen-Hannover 96 1 @1,35

Što se tice Engleza, svima treba pobjeda jer se bore za ulazak u visi rang.
Watford i Bournemouth su osigurali doigravanje ali imaju utakmicu manje od vodeceg Middlesbrougha i pobjedama bi ga obje ekipe prestigle, a prve dvije pozicije vode direktno u Premiership. Moraju ovo iskoristiti.
Macclesfield u jako losoj formi, u borbi su za doigravanje koje vodi u visi rang i danas igraju protiv otpisanog Dartforda, ako danas ovo ne dobe neka se odmah ostave nogometa.
Swindon na 4.mjesto trenutno, utakmicu manje od MK Donsa (3.) i dvije manje od Prestona (2.) dok je Yeovil odavno na zadnjem mjestu i ispada iz lige.
Leverkusen igra odlicno, doma su sjajni i veceras ocekujem njihovu laganu pobjedu. Ovom pobjedom bi se bodovno izjednacili s Borusijom M na 3. mjestu koje vodi direktno u LP. S druge strane Hannover u zadnjih 5 utakmica u gostima ima samo 2 boda i ne vidim kako bi mogli pruziti jaci otpor Leverkusenu danas