Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
#308 Sad sam odigrao na oklahomu live kvota 3,50. Moraju popravit ovu igru i očekujem pad u igri Minnesote. Pali su u zadnjoj protiv orlanda i raspali su se protiv miamia, mogli bi i danas.WinkWink Thunder up!!
By bedblueboys
bedblueboys said

pogledajte ovo stvarno mi je nejasno ,jel plasu nas ilio ima nesto sto mi ne znamo.mozda i nece igrati dvojac ,ko da zna.....

Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder
Hendikep
1 (+3.5) 1.84 2 (-3.5) 2.01

hendikep

Daju malo sanse da OKC dobije sa vise od 3,5 razlike.u normalnim uslovima mislim da ce ih razvaliti,ali kazem u normalnim,kao da postoji neki nenormalni uslovi kad se pogleda ovakav razvoj koeficienata

znaci definitivno kladionice su nesto doznali pa ovako drasticno digli kvotu na mrtvu oklahomu.plasio sam se od ovoga,jer ne mogu samo tek tako dignuti kvotu,i eto ispalo je sta je ispalo,obicno to sto zacrtam ne menjam,i normalno pao sam kao krusa,ali nek se zasrame i OKC koja je jurila neki rekord za najduzom serijom (trabali joj jos 2 pobede) ali ocito nisu izdrzali od pritiska ili mozda je sve to biznis.Naravno da ne verujem u ovo,ali od nocas i te kako sumnjam .A sta reci o Portlandu,jedan od kljucnih imena ne igra,a baska na sve to,si znamo kakvu klupu imaju....sramota!!!!!.Pocelo da mi se gadi,da nisam takav fanatik od danas bih prestao da pratim ovo sranje,ali jbg,ima nesto jace od mene i to je to.Nadam se da sam nekome pomogao sa ovom informacijom od juce,ako ne mogu sebe da pomognem bar nekome da sam pomogao da zaobidje OKC.
By kokodril
#310 danas nema smisla boldati pogođene oarove,jer je po meni biloteško za očekivati dva dana za redom da sve rasturimo
opet samo tri utakmice ,teško je tu izmislit topču vodu
na utakmici minnesota -oklahoma npr.
5 puta pobjeda ili handi na oklahome
4 puta oklahoma +100,5
5 puta durant 28,5+
i samo 2 puta westbrook over 22,5

isto tako PORTLAND-DENVER
narodni heroj LILLARD +19,5 6 puta
denver 2, 4 puta
portland -98,5 2 puta

akumulirano na ove dvije utakmice 6 pogodaka od 28 prijedloga
znači gore od ovog ne može,ponavljam nakon onoliko pogodaka u srijedu to bi bilo previše,ne za nas već za kladu

jedini pogodask koji je više puta tipovan je Miami 3 puta i westbrook 2,
još je vrijedno spomenuti kirilenka under larson777 i portland 1 euskal

zahvala za vitkovac over
By Matya EllisMVP
#312 Jedna zanimljivost sa utakmice Portlanda i Denvera vezena uz ponajprije obranu portlanda. Denver je zabio 93 poena od čega je čak 74 bilo iz reketa. Ako se to zbroji i 17 ubacenih slobodnih bacanja dolazimo do brojke od 91 što znaci da su zabili samo dva poena izvan reketa. Ovo nisam nikad prije vidio pa reko da podijelim s vama.