Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
goran1988pu said

bukefal123 said

da, ali dolenec je prvi zabio rusima, a nakon njega je žvižej puco, a dolenec nije promašio xd ne kužim čemu promjena

Nisam uspio pogledati svaku minutu prvog poluvremena, bio sam na poslu, nisam znao da Dolenec nije promašio, vidio sam da je on pucao prvi pa onda Žvižej pa sam samo logićno pretpostavio, ali vidiš...

zabio je dolenec ali kod sljedeceg njihovog sedmerca faul je bio na dolenecu pa nije on htio pucati
By bukefal123
bukefal123 said

kod danske puca eggert inače, lindberg ako eggert fula... i da dns opet od frenda dobio 1 par ROCAS(Spain) under 3.5

evo dečki ovaj fraer opet lagano pogodio, 1 gol Rocasa(mislim da sekunde nije igro drugo pol.) hahaha kako gađa lik...
By bukefal123
#3243 žene liga prvaka rukomet

Larvik(-6.5)-Randers 1

znači Larvik morA dobit najmanje 7 razlike, a može i više...
Larvik rastura sve doma, dok je Randers dosta slabija ekipa, a u 2 međusobne tekme Larvik je dobio oba puta 2010. 33:19 i 38:20...
By bukefal123
bukefal123 said

žene liga prvaka rukomet

Larvik(-6.5)-Randers 1

znači Larvik morA dobit najmanje 7 razlike, a može i više...
Larvik rastura sve doma, dok je Randers dosta slabija ekipa, a u 2 međusobne tekme Larvik je dobio oba puta 2010. 33:19 i 38:20...

25:19 xd
By USASports
#4186 Preuzeto sa jednog drugog foruma. Dečko rastura hokej.
Kvalifikacije za OI
"Danska-Ukrajina 1

Ukrajinci su bez 8 igrača iz prethodne runde kvalifikacija. U Dansku nisu otputovali dvojica NHL napadača Ponikarovsky i Fedotenko, dvojica kvalitetnih KHL napadača Kasyanchuk i Varlamov, solidan napadač Donika koji igra KHL u Donbassu, dvojica dobrih bekova Borisenko i Isayenko, rezervni golman Balaban ... I sa svim tim igačima Ukrajinci su realno najslabija repka na turniru."
By marko5555
USASports said

Preuzeto sa jednog drugog foruma. Dečko rastura hokej.
Kvalifikacije za OI
"Danska-Ukrajina 1

Ukrajinci su bez 8 igrača iz prethodne runde kvalifikacija. U Dansku nisu otputovali dvojica NHL napadača Ponikarovsky i Fedotenko, dvojica kvalitetnih KHL napadača Kasyanchuk i Varlamov, solidan napadač Donika koji igra KHL u Donbassu, dvojica dobrih bekova Borisenko i Isayenko, rezervni golman Balaban ... I sa svim tim igačima Ukrajinci su realno najslabija repka na turniru."

koji forum je u pitanju ako nije tajna :D