Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
#3170 kokodril ne gleda ti se to nesto pretjerano strogo di ko igra. Za startere ti vrijedi 2 guarda, 2 forwarda i 1 centar. tak da mogu bit recimo 2 playa i dvije cetvorke u prvih 5. vjerojatno je tako i za igrace na klupi. nije vazno koji su igraci vazno je samo da naprave show za publiku
By maradona
bedblueboys said

Cikago-GS-1 1,75

Duel izmedju dva tima koji je na prvi pogled neizvestan,ali kad se malo probudi logika i odvijanje stvari bice lako za ovaj tip.
Znamo da Cikago vazi za tim sa neprobonjom obranom,i kao takav je tvrdji orah za sve timove.Izmedju ostalog veceras igraju sa timom kojeg krasi fenomenalan napad,sa Curijem i Lee su prava napast za sve ekipe,ali ekipe koji nemaju neku posebnu filozofiju u odbranu.Cikago nije takav,i veceras ocekujem da kaze stop napadu GS,a u napadu bice im bas lako,jer GS ne obraca previse paznju u odbranu,zato uvjek se desi da prime i preko 100 koseva na meceve,ali pritom i da pobede.Znaci ukratko ,kad se napad GS neutralizira,a za to je cikago sposoban,onda verujem da ce ih napuniti do daske u napadu i sve to me vuce na jedan dobar 1.
Inace Cikago igra jos bez Rose,ali tim se polako uklopio i kao da im vise nije potreban,ali on se vraca za brze vreme i mislim da ce tada biti pravi pakleni tim.
Eto zbog svega ovoga,ja igram pobeda na domace,a statistika me ne interesuje,dali imaju seriju pobeda i poraza,i kako su igrali u minulim sezonama,to je za mene nebitno,to je stvar momenta inspiracije samog tima u to vreme,los ili dobar dan,i tako redom.Ovo za mene je prava analiza,i na ovakve se uvjek oslonim,kad radi logika i razmislenje,a se drugo je samo teorija.Otvorite statistiku i napisite 2 strane o seriju pobeda poraza, h2h,i sl.
(za one koji tvrde da nikada ne pisem analize,ali za mene je ovo prava analiza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif )

slazem se u potpunosti, jadnih li analiza kopirajuci statistiku, a i ono sto se tice nekog natjecanja u svemu si u pravu !!!
pozzz
By dr. Igy
#3173 http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/dr-iggy/page-2/#p3172

Ellis M. (Cle-Mil) - -17.5+ over - Dokle god ga imam na ovoj granici igrat cu ga over. On i Jennings su udarna snaga Milwaukee-a. Jedan od kvalitetniji bekova sutera u ligi. Prosjek mu je 18.8 poena po utakmici. Uzima jako puno suteva (između 15 i 20). Cuvat ce ga ili Waiters ili Miles koji mu kvalitetom nisu ni blizu. Zadnju protiv Clevelanda je ubacio 31 poen.

Lopez B. (Mem-Bro) - -17.5+ under - Dugo sam se dvoumio između njega i J.Johnsona, no na kraju sam se odlucio za Lopeza. Memphis je ekipa koja igra mozda i najjacu obranu u ligi. Jaki su u svim segmentima, a pogotovo pod kosem gdje Gasol I Randolph dominiraju snagom. Nijedan centar u ligi se nije naigrao pored njih pa se nadam da nece ni Lopez.
By x__eko__x
denis0709 said

Basketball Props - Nets/Grizzlies - 902 Under 20.5 Pts 1.83 for Brook Lopez Total Points odigrao za malo jače!

U kojoj kladi je Lopez na 20.5?
By kinder
#3175 tiket jedan malo jaci za veceras
borrusia 1
spanija rukomet 1
wizzards 1
kirilenko under 15.5

@3.9 7/10
By LT30
#3178 moze li neko savjet kakav dati :) cekam currya under 21,5 i bryanta over 29,5 za fine pare... ubo sam rukometa i fudbala danas i ostala njih dvojica jer sam ih onako nasumicno bez ikakvog istrazivanja odigrao ne ocekujuci da cu proci ove parove :) pa da li da dizem lovu jer mi je moguca prijevremena isplata ali cu dobiti manje od cetvrtine ukupnog dobitka pa... :/ ? imam fore jos 23 minute da dignem lovu :D pa ako moze kakav brz savjet... vidim par njih je tipovalo na curry over pa sad na cemu se to bazira i tako :) ? hvala :)
By comi
#3180 Kontriraj Currya svakako http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif A bryant počinje ujutro, za njega imaš vremena... Već ćeš znati jel igra listić ili ne... Kad završi Curry znat ćeš jel moraš kontrirat Kobe Bryanta... Nikako nemoj tražit isplatu ako je fin dobitak u igri, ne daj kladionici ni kune :P
By soxx
#3181 ja msm da ce curronja over ici al zavisi kakav je dobitak ako nije nesto radije bi cekao pa ako cu dobiti pare da dobijem ko covjek :)