Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#3208 10 utakmica na rasporedu, čak se i ja danas vraćam sa svojim parovima za promjenu http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Samo da podsjetim, svi koji ste uzeli FREE Trial za NBA utakmice a ne želite da vam to skinu 80$ sa računa, odjavite danas!!
By Baja
#3219 Bledsoe over 10 Marathon 7/10
u odsustvu Paula svaki put je iso preko ove granice nadam se da ce i veceras.Cool
By euskal
#3220 Utah-2,5
Melo under 30,5
Dragic under 14,5
Dwill under 17,5

danas bez pisanja analize,ali ukratko da prokomentiram parove.Utah doma vrlo jak i redovito pobjedjuje bez obzira koja se ekipa nalazi s druge strane(zadnjih 5 medjusobnih su dobili),a gost ne briljira van svoje dvorane.Melo u zadnjih par utakmica je isao ispod,a danas se ocekuje povratak Feltona i samim time malo je izgleda da uzme 25 suteva kao u zadnje vrijema,a postotak ubacaja mu je oko 40% unatrag par utakmica.Dragic zadnju ubacio LAC 24,ali uz 14 slobodnih,a vani redovito ide u under pa se oslanjam na tradiciju(u 6 utakmica protiv SAS ima 3ppg prosjek).Dwill je izasao zbog ozljede u trecoj cetvrtini sinoc i ne vjerujem da ce forsirat previse,a u korist mu ne ide b2b jer tada redovito odlazi ispod ponudjene graniceWink.
By NBA Knight
#3223 Samo da podsjetim, svi koji ste uzeli FREE Trial za NBA utakmice a ne želite da vam to skinu 80$ sa računa, odjavite danas!!
By kd_35
#3229 Milwauke(205,5)-GolState više
Curry S.(-21,5+)-Mil-GSt više
Walker K.(-17,5+)-Cha-Min više

sretno svima :D
By stephen dedalus
#3230 Večeras interesantna ponuda ali i varljiva zbog sinoćnjih utakmica , pa mnogi igraju bez odmora.
evo za početak
Batum 15,5 +
Zadnje tri je odigrao slabo, vrlo slabo. Ima ogromnu minutažu i zbog gustog rasporeda prije par dana je sigurno bio umoran. Večeras igraju protiv ekipe koja je uvezala tri poraza za redom, a Portland se i dalje nominalno bori za plej of. Ne znam hoće li Pol igrati večeras, a ako ne bude očekujem slabiju kontrolu lopte Klipersa i da Batum pogodi nešto i iz tranzicije. Dugonja odlično brani perimetar i često krađom lopte započinje kontre koje brzo završava. Očekujem i da nadigra starijeg i sporijeg Batlera. Prošlu protiv Klipersa je utrpao 23 poena, gdje je Portland također igrao kući, a Batum, kao što znamo, mnogo bolje igra domaće tekme i tu zabija 18,4 poena po utakmici. Do prije par dana taj prosjek je bio skoro i 20 poena ali zadnjim utakmicama ga je pokvario. U te tri zadje utakmice su ga čuvali Džordž koji je izuzetan defanzivac, jedan od boljih u ligi, Ariza koji je solidan na tom planu i Mbah a Moute, koji je i sam dugonja velikih atletskih sposobnosti i koji je tu utakmicu proveo 37 minuta u igri, što je 15 više od njegovog prosijeka. Dakle imao je jednog vrhunskog, jednog odličnog i jednog solidnog stopera na sebi. Nakon tri dana odmora, večeras bi trebao biti spreman da ponovo odigra jednu dobru šutersku partiju.

Fila - Nju Jork kp2
ovdje je odlična kvota s obzirom na kvalitet ove dvije ekipe. Niksima su se vratili svi bitniji igrači koji su bili povrijeđeni, na strani su druga momčad istoka, a Fila ne igra nešto posebno dobro ni kod kuće. Ove godine je omjer u meč apu 2-1 za Nikse, a zadnje dvije su ih rasturili. Ne vjerujem da Fila ima neke šanse u ovom dvoboju.
By MvP39
#3232 Knight jedva cekam tvoje parove. Jucer prosao listic za visoki ulog na mojoj temi, vec drugi put za redom prolazim na takvom listicu. Nastavit cu stavljati samo jedan listic i nadam se nastaviti dobru seriju. Veceras nista od igraca nebi igrao, nijedan igrac nije mi bas previse izgledan. Iako je pravilo foruma da se ne igra na ishode utakmica ne mogu odoliti da ne iskoristim ogromnu kvotu. Igrat cu 3 para, ali preporucam vam ako me budete pratili da igrate samo prvi par jer ova druga 2 para su tu samo da mi se kvota podigne preko 2, za duplanje. Male kvote znaju sjebati u NBA-u, ali ja ih igram zbog, po meni, velike sigurnosti http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/page-2/#p3231
By stephen dedalus
#3234 evo još jedan Toronto 100,5+
Pojačali su napad u posljednje vrijeme, imaju pozitivan omjer kući, odmorniji su od Klivlenda koji je imao tešku utakmicu protiv Milvokija, solidan doprinos sa klupe i čini mi se izvjesnim da ovo prolazi. Klivlend jeste malo popravio odbranu, nisu više a samom dnu lige u tom segmentu ali nakon sinoćnje utakmice protiv Milvokija ne očekujem da večeras igraju neku jaku odbranu. U jedinoj utakmici između ove dvije ekipe, Toronto je pobjedio utrpavši im 113 poena i to u Klivlendu.