Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By NBA Knight
#32150 Vidim zahtjev za otvaranje teme o početku eurolige, pa evo mjesta gdje se može raspravljati o euroligaškim tipovima. Nije to to kad nema NBA lige jer tada nema ni posjeta baš, ali ovaj dio foruma je bio strašno jak prošle sezone i nadam se da ćete tako i nastaviti :mrgreen:

Utakmice su na rasporedu danas i sutra
By Chief
#32153 17:00 Miroslav Raduljica (-11.5+) više 1.85
18:45 Jan Vesley(-14.5+) Više 1.85
20:45 Alessandro Gentile (-14.5+) Više 1.85

FENERBAHCE - BAYERN
kh 1 (-10.5)
1.85
LIMOGES - EFES
kh 2 (+5.5)
1.85
Ukupna kvota3.42

Evo za danas tri singla ili zajedno kako ko odigra i jedan dubl...pozdrav svima i aktivirajte se malo..posle posla možda postavim još nešto...i da nemam vreme da pišem analize ali sve se zna ko baš želi posle posla ću napisati.. i srećno sa odabirom parova. :D
By Darko1987
#32155 Pozdrav ekipa, evo jedan double za danas, čisto da se isprati :roll: :

:arrow: D. Diamantidis (8,5) manje @1,85 WWin

:arrow: L. Westermann (11,5) manje @1,85 WWin

Neku posebnu analizu neću pisati, početak je sezone, prvo kolo EUROLEAGUE, a razlog zašto sam se odlučio za ova dva igrača je taj što je njihov primarni zadatak razigravanje ekipe, i mislim da ni jedan od njih (posebno Diamantidis) neće forsirati. Sretno ako neko isprati... ;)
By treca smena
#32156 Ja cu danas igrati Sing na Khimki plus koseve za ne naki veliki ulog eto da se proprati (najvise 10evra)

Khimki ove godine ima po meni jednu od najkvalitenijih ekipa Shved, Rice , Dragic , Kapponen , Monia, Todorovic....mislim ne znam ko ce da igra odbranu. Na centrima imaju dva jaka onog amera Davidsona i Ruslana za koga ocekujem da ce nesto da pokaze.

Real sa druge strane ima isti sampionski tim sto su im dosli Tompkins i Taylor dva vrhunska igraca i mislim da su i ove godine veliki favoriti za titulu ali duga je sezona i nikada mi nije bila simpaticna ekipa Reala a ni Barse, pa sam u fazonu da ne uzmu.

Meni su ovo kosevi realno jer ne mogu da se odlucim na koga da igram u ovim ekipama gde sve prsti od sutera. (imam neki osecaj da ce dragic preci 9,5 )

Ne znam koje igre imaju kod vas ali ima sad igra u socceru koliko ce igrac dati trojki i ima specijal (asistencije, skokovi, kosevi) i tu cu igrati sigurno da Kaponen daje vise od 2 trojke i da Rodrigez ima vise od 18 u ovom specijalu.
By Chief
#32165 Bayern Munich - Khimki
Znak:2 HND (+4,5)
1,90
Real Madrid - Red Star
Znak:1 HND (-16,5)
1,9

Kvote3,61

Dubl za danas.

Strasbourg - Fenerbahce
Znak:2 HND (+8,5)
1,90
Banco di Sardegna Sassari - CSKA Moscow
Znak:2 HND (+10,5)
1,90

Kvote3,61
Dubl za sutra.

Igrače necu još da igram čekam još malo da vidim tek su prve utakmice.Ajde aktivirajte se malo. :D
By Vriskoza
#32166 Efes - Milano UPP+ (76.5) 1.85
Vise poena prvo poluvreme.
Bayern - Khimki kp2 1.47
Konacan pobednik meca, ukljucuje produzetke.
Panathinaikos - Karsiyaka vh2 (-10.5) 1.6
Veliki hendikep, tj da Karsiyaka nece izgubiti preko 10 razlike.
Real Madrid - Red Star GPP+ (33.5) 1.85
Zvezda daje vise od 33 poena u prvom poluvremenu.

Evo mojih predloga za danas, igram na neku manju uplatu, cekam da prodje jos ovo kolo, da vidim kakve su ekipe i onda krece ozbilja igra.

Nadam se da ce malo oziveti ovaj deo foruma, na Evropskoj kosarci moze lepo da se pogodi ako se prati :)
By KB#24
#32313 Danas EL,dva minusa iz iste utakmice.

RADULJICA 11.5 UNDER
Tomic 10.5 UNDER

Obje ekipe vrlo jake na centarskim pozicijama,Tomic me nije odusevio jos ove sezone valjda nece ni veceras dati 20p,tu je brat Sammardo i Laval fizicki jaci i mogu se nositi sa Braduljom,pa s toga i Bradulja under.
By Vriskoza
#32319 Danas igram sve ove parove u singlu, nadam se da mogu pogoditi 6 od 9 :)

Dijamantidis Under 9.5
Logan Over 13.5
Rocesti Over 14.5
Borusis Over 12.5
Efes - Cedevita Over 76.5 pp
R.Stipcevic Over 8.5
Soccer kladionica

CSKA - Brose Over 80.5
Calates Over 8.5
Wanamaker Over 10.5
Maxbet kladionica

Ajde da probamo da uzmemo nesto kesa pre Nba! Srecno svima :)