Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kd_35
#3313 WestbrookR(-24,5+)-LAL-Okl više
Durant K(-32,5+)-LAL-Okl više
Craw.Jam(-18,5+)-LAC-Por više

ajmo nastavit pobjednički niz :D sretno svima :D
By celavi_stvor
#3315 N.Batum 16,5 OVER @ 1.85

hmmmm... igrati ili ne.... u prošle dvije utakmice protiv Clippersa
Batum je odigrao odlično ubacivši u obe preko 20 poena...
U ovoj utakmici se očekuje preko 190 koševa, tako da bi i Batum mogao ponovo prebaciti ponuđenu marginu... odličan tricaš, još kad dodamo koji šut za dva poena i ode on lagano preko 16...
By Sugar Ray
#3316 par mojih laganih za koje mislim da su sigurni
rondo 14.5 - over
ima sve uslove da ode lagano preko ove granice, igraju protiv majamija protiv kojeg je uvek dodatno motivisan + se utakmica prenosi na nacionalnoj televiziji a svi znamo kako rondo tada igra.

westbrook 23.5 - over
gotovo da nema pleja u ligi koji ove godine nije izdominirao lejkerse, a vestbruk je prosli put protiv njih cak u drugoj cetvrtini dosao u over. igrac bez ikakve kosarkaske inteligencije ali retko ko njega moze da sacuva. jos kad uzmete u obzir kakvu odbranu igraju lejkersi tj. ne igraju, mislim da je ovo sasvim siguran tip.

griffin 20.5 - over
i dalje nema krisa pola tako da ce opet uz kroforda biti glavni igrac klipersa u napadu. sinoc je lagano dosao u over protiv istog tima u gostima, veceras igra kod kuce, ocekujem isti ishod bez obzira sto nije imao ni dan odmora. puno lopti ce ici na njega i verujem da ce to iskoristiti jako dobro.
By OT
#3325 Kao prvo nema šanse da Nash bude na Westbrooku taj film nečete sigurno gledati,jer da je tako Westbrook bi zabio 40 poena,vjerovatno će na njemu biti Kobe možda i Artest jer svakako nema previše koristi da se Durant i pokuša zavtoriti,a ako se jedan od njih dvojice zatvori onda je več šansa za pobjedu,ma da ja mislim da će Kobe biti na Westbrook-u..
By Sugar Ray
#3329 a ko je rekao da ce nash da ga cuva? artest da cuva vestbruka haha dobar vic http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif moze samo da pokusa da ga stigne kad prozuji pored njega. verovatno ce ga cuvati kobe ali bez obzira, ide westbrook preko. samo da ne krene da se ispucava onako seljacki kako ume i lagano u over ide.
By iggidala
#3331 Pa ako ti Bryant stane na West , onda Duranta nema tko popratiti.. To bi trebao biti potop za Lakerse onda :D nece ti Kobac ici na Westa nema sanse.
By celavi_stvor
iggidala said

Pa ako ti Bryant stane na West , onda Duranta nema tko popratiti.. To bi trebao biti potop za Lakerse onda http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif nece ti Kobac ici na Westa nema sanse.

Biće gadna tekma... ako Westbrook prođe prvu prepreku, svog čuvara ko god da bude.. a sigurno će se mijenjati na njemu... onda mu još preostaje da zabije koš preko Howarda... neće Westbrooku biti baš lak posao da prebaci 24 koša...
By Doc.Rivers
iggidala said

Pa ako ti Bryant stane na West , onda Duranta nema tko popratiti.. To bi trebao biti potop za Lakerse onda http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif nece ti Kobac ici na Westa nema sanse.

Bryant ionako ne bi čuvao Duranta, Duranta će uzeti Artest, Kobe će uzeti Westa ostaje Nash na Sefoloshi