Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Holiday
#3424 Tyreke Evans 16.5 OVER
Evans je po meni jedan solidan igrac koji moze pokrit poziciju playa ali se naravno najbolje snalazi na svojoj prirodnoj poziciji bek sutera. Dijeli minutazu sa takodjer dobrim igracom Thortonom al ipak Evans je glavni izbor na toj pozicij i dobiva vise vremena u igri. Danas ga igram over iz nekoliko razloga, prvo jer je posljednjih 5 utakmica isao ispod ovog prosjeka al u kos svaki put(CHA 16pts, NO 16pts, PHX 16pts, OKC 16pts, DEN 15pts uz minutazu od u prosjeku malo vise od 30min), drugo jer ce se Cousins dosta mucit pod kosem sa Neneom koji je jedan vemoa dobar defenzivac pa mislim da ce malo vise lopti ic na Evansa veceras i trece cuvat ce ga beal i crawford a oni nisu neki defenzivci pogotovo crawford koji je vise okrenut napadu.
DeMarcus Cousins 18.5 UNDER
Cousinsa danas ocekuje tezak zadatak i borba pod obrucen sa jakim Neneon. Nene je jedan od boljih defenzivaca na visokim pozicijama u NBA ligi i to je i dokaza0 kad je bijo proglasen za defenzivca godine dok je jos igrao u denveru, jedini problem Nenea je taj sto je sklon ozljedama i to ga je zaustavilo da bude dosta veca zvijezda nba lige nego sta je sad. Cousins prosjek u zadnjih 5 utakmica je 15.6 a zadnju utakmicu protiv Denvera je zabio samo 3 poena u 22 min prije toga 14 Phoenixu i 15 Oklahomi. Mislim danas nece imat lagan zadatak protiv Nenea i da ce Kingsi spustati manje lopti u niski post nego inace.

Toliko od mene za danas, sretno onome ko prati, komentari su dobrodosli :)
By kinder
#3429 lowry upitan za veceras, aklo ne bude igrao calderon je po mom misljenju over 9/10, jer ce imati puno vecu minutazu
takodje mi se mnogo svidja walker under 17,5
By burke
#3430 Pozdrav ekipo..
Danas cemo opet nesto slozit iako nemam neku viziju,ali cemo naesto na silu..:-)
Washington - Sacramento (h-7,5) 1
Washington otkad se vratio Wall igraju fenomenalno..dok je Sacramento u silznoj putanji..trener puno rotira i ne vjerujem da bi mogli pruzit neki otpor..
Millsap (-14,5+) vise
Mislim da bi ova tekma mogla biti gusta,a i mislim da ce se Jefferson borit sa Asikom,tako da se Millsapu otvara vise prostora..a i u formi je..
Gallinari (-17,5+) manje
George je dobar defenzivac i mislim da se pored njega Gallinari nece bas naigrat..
i jedan na osjecaj..njega inace igram cesce manje nego vise,ali u zadnje vrijeme uzima puno suteva uz George-a,pa..
West (-16,5+) vise
Pozdrav i sretno!!
By Bas
#3431 Večeras mi se centri sviđaju...
J. Noah više od 10.5
B. Lopez više od 18.5
A. Jefferson više od 17.5 , svi koeficijenti uzeti iz Supersporta (1.85).

Uz njih još bih probao D. Lee više od 20.5 i P. Millsap više od 14.5.

Sretno svima, pozz ;)
By baki21
Bas said

Večeras mi se centri sviđaju...
J. Noah više od 10.5
B. Lopez više od 18.5
A. Jefferson više od 17.5 , svi koeficijenti uzeti iz Supersporta (1.85).

Uz njih još bih probao D. Lee više od 20.5 i P. Millsap više od 14.5.

Sretno svima, pozz http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

sigurno ti nece svi ic više, jer oko 60% igraca iz ponude ide manje ;)
By baki21
#3434 danas mi se najvise svida danilo gallinari manje od 17.5 jer mu inace triba pun k... suteva za pribacit granicu a danas protiv p.george-a pogotovo :)