mestar_10 said
Jarrett Jack Broj poena igrača 11,5 tip: više
Stephen Curry je sinoć u trećoj četvrtini krivo stao i uganuo desni gležanj nakon čega se više nije vračao u igru. S obzirom da je zbog iste ozljede propustio dvije utakmice ovog mjeseca i njegove kronične probleme s gležnjevima poprilično sam siguran kako Warriorsi neće riskirati da ga izgube na duže vrijeme. Nakon večeras odmaraju do četvrtka i vjerujem da najmanje će najmanje do tada dati Curryju vremena za oporavak. Njegovo eventualno neigranje u prvi plan gura Jarretta Jacka koji je ove sezone na prosjeku od 12,5 poena u 28,5 minuta igre. Sinoć je za samo 24 minute ubacio 14 poena (4/10), a dvije spomenute utakmice koje je Curry propustio Jack je završio na 16 (7/14) i 20 poena (9/17) s tim da su Warriorsi postigli tek 75 (Heat) i 88 poena (Spurs). S obzirom na obrambenu limitiranost večerašnjeg protivnika (a i Kyriea Irvinga) trebali bi ubaciti barem 90 poena, a gotovo sam uvjeren da će barem 16,17 stajati uz ime Jarretta Jacka koji je možda i najkvalitetniji back-up play u ligi. Čak i da Curry zaigra šanse za da Jack ovo prebaci su poprilično dobre s obzirom da je u šest od posljednjih osam utakmica zabio najmanje 13 poena (16,20,25,18,9,11,13,14)
Pa je li problem napisati izvor analize 'dvoznak.com' ili glumiti pisanje analize s kojom nemas nikakve veze?
Poz od mene cujemo se nekad
muske said
cisto govno je ovaj lee
Da,prelos je sa 20 poena (8/12 sut i 4/4 bacanja),13 skokova,8 asista i 2 ukradene.
Sve utakmice u velikom stilu otišle preko
A ja u bet-live kladionici na jednom 'offline' tiketu upecao under na CLE-GSW, granica bila 206.5
Online kontrirao na granici 201.5, za ostale mi je manje vise bio logican over i šta reći osim... ludilo
Jebo igrače, treba pucati samo ove što imaju 20+ poena granicu na underima u 'gustim' mečevima gdje su zpr jedino oni 'čuvani'
Od 10 noći, 7 će proći
A over igrati na nekoga u slučaju 'Minnesota = pola ekipe out'