Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Profiteri
mestar_10 said

Jarrett Jack Broj poena igrača 11,5 tip: više

Stephen Curry je sinoć u trećoj četvrtini krivo stao i uganuo desni gležanj nakon čega se više nije vračao u igru. S obzirom da je zbog iste ozljede propustio dvije utakmice ovog mjeseca i njegove kronične probleme s gležnjevima poprilično sam siguran kako Warriorsi neće riskirati da ga izgube na duže vrijeme. Nakon večeras odmaraju do četvrtka i vjerujem da najmanje će najmanje do tada dati Curryju vremena za oporavak. Njegovo eventualno neigranje u prvi plan gura Jarretta Jacka koji je ove sezone na prosjeku od 12,5 poena u 28,5 minuta igre. Sinoć je za samo 24 minute ubacio 14 poena (4/10), a dvije spomenute utakmice koje je Curry propustio Jack je završio na 16 (7/14) i 20 poena (9/17) s tim da su Warriorsi postigli tek 75 (Heat) i 88 poena (Spurs). S obzirom na obrambenu limitiranost večerašnjeg protivnika (a i Kyriea Irvinga) trebali bi ubaciti barem 90 poena, a gotovo sam uvjeren da će barem 16,17 stajati uz ime Jarretta Jacka koji je možda i najkvalitetniji back-up play u ligi. Čak i da Curry zaigra šanse za da Jack ovo prebaci su poprilično dobre s obzirom da je u šest od posljednjih osam utakmica zabio najmanje 13 poena (16,20,25,18,9,11,13,14)

Pa je li problem napisati izvor analize 'dvoznak.com' ili glumiti pisanje analize s kojom nemas nikakve veze?
By soxx
#3555 jb mu ja mater.. necu se vise ni kladiti online. kad odem u grad lupit cu nekakav tiket i to je to.. pa sve neke sigurice guzice a padas samo na njima.. Lee majmun mogao je 40 zabit da je htio al ne hoce momak asistencije jb mu trener sve. al me izivcira bezveze. da su ga dobro cuvali il nesto ma ne, konj stoji ko panj i kad ima priliku dodaje.. da bog da tako svoju zenu dodavao komsijama.

Poz od mene cujemo se nekad
By Lipi
muske said

cisto govno je ovaj lee

Da,prelos je sa 20 poena (8/12 sut i 4/4 bacanja),13 skokova,8 asista i 2 ukradene.
By OT
#3557 Eto ja sam prošao zbroj Portland Dallas na dva tiketa singlirao i na drugom vezao sa Jenningsom i Lee-em .. Ja sam isto jučer vidio Lee-a kao najizgledniji par nisam niti jedne sekunde sumljao da neče prebaciti granicu ali eto to je NBA sve je moguće..
By royalac
#3558 Samo jedna riječ: OVER

Sve utakmice u velikom stilu otišle preko :) :) :)
A ja u bet-live kladionici na jednom 'offline' tiketu upecao under na CLE-GSW, granica bila 206.5 :)
Online kontrirao na granici 201.5, za ostale mi je manje vise bio logican over i šta reći osim... ludilo :)
Jebo igrače, treba pucati samo ove što imaju 20+ poena granicu na underima u 'gustim' mečevima gdje su zpr jedino oni 'čuvani' :)
Od 10 noći, 7 će proći :)
A over igrati na nekoga u slučaju 'Minnesota = pola ekipe out' :)
By Walter White
#3559 Zanimljivo kad svi igramo na istog igrača (Lee) bude kontra !! nikad više public bet ili ako nista kontra ! ma u ovom NBA-u logika ne znači ništa u većini slučajeva