Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
#3630 Nisam par dana stavljao, bili ispitni rokovi. Evo za danas sto mi je odma upalo u oko. 1.pick nekako ovu tekmu danas vidim u Overu , izostanci igraca, i losih defanzivaca sa obje strane , vidim ovo kao raspucanu tekmu. Isto tako 3. pick igram , Lee Over zadnja dva puta na granici oko 20 ppg. Mislim da bi danas ovo trebao prijeci, jer Curry i dalje nema a i mislim da izostankom Kamana, imati ce laksi posao pod kosem. 2.pick Z-Boo. Over jednostavno odlaskom Gaya mislim da bi danas on mogao uzeti malo vise suteva, a i granica je jako dobro sto mislim da mu nebi trebao biti problem. Ako misle parirati sa Okl. mislim da Memfisu centarska linija mora danas dosta dati. Sretno!

1.205,5/Golden State-Dallas 2 1,85
2.13,5/Randolph Z. (Oklah-Memph) 2 1,70
3.20,5/D.Lee (Golde-Dalla) 2 1,85
By Holiday
#3631 Sinoc Lakersi zbog ocajne 4 cetvrtine koju su izgubili 29-13 i koja ih je kostala gubitka utakmice a usli su u zadnju cetvrtinu sa +10 su mene kostali jednog velikog dobitka, al dobro idemo dalje danas novi dan losa je ponuda al mozda se nadje pokoji par, analize kasnije
By celavi_stvor
#3633 Znamo da je R.Gay trejdan...
Pa onda je Oklahoma 1 @ 1.35 zicer ko zgrada... Još uz to dodajem u fix Atletiko 1X jer ta ekipa ne zna za poraz na domaćem terenu...
LEE/OVER 21 @ 1.85
Barcelona-Siena 2.poluv over 73,5 @ 1.75
Real - CSKA over 154 @ 1.85

sistem 2,3/3
http://pokit.org/get/img/d662924ac53bb2b57c124eb092d0a352.jpg
By Holiday
#3634 OKLAHOMA CITY-MEMPHIS 191.5 OVER

3 od zadnjih 5 utakmica između ovih protivnika je otislo preko ove granice i ukupno 13 od zadnjih 15 kad se igralo u Oklahomi. Ove sezone OKC kad igra kod kuce pada prosjecno 204 poena po utakmica a kad je Memphis na strani pada 187. Najveci problem ovog picka je ofenzivna moc Memphisa kad igra u gostima, samo 3 puta od zadnjih 10 su zabili vise od 95 na gostovanjima, ali mislim da protiv ekipa kao sto je OKC ce morat poboljsat napad i ubrzat tranziciju da bi imali sanse u utakmici. Trojica igraca Memphisa su u prosloj utakmicu isli preko 20 poena i to se veceras mora ponovit da bi ostali u egalu i imali sansu za pobjedu. OKC je kod kuce fenomenalna i sad jos jednom utakmicu gdje ce zabit nadam se 100+ mislim da bi utakmica trebala ic u over.

WESTBROOK 22.5 OVER

Westbrook je strasan scorer, veceras ce ga cuvat Mike Conley koji ga ne moze zaustavit nikako jedino se moze dogodit da ima ocajnu sutersku noc kao protiv Lakersa gdje je imao sut 6-22. Zadnje 3 utakmice je isao u under i iz tog razloga mu je i granica smanjena ali mislim da ovakav igrac nece i 4 put zaredom zavrsit sa manje od 20 poena. Igra u prosjeku oko 40min po utakmici uz uzetih 20-ak suteva, veceras ocekujem da ce pogodit bar 7-8 suteva uz pokoji ulaz pod kos i polaganje jer je strasno brz i 3-4 slobodna i over nebi trebao bit upitan. Nema neki strasno tezak matchup i mislim da bi ovo trebalo doć. :)
By dr.Mas
#3635 Po nekoj logici bi onda trebao i Durant 29.5 vise...zbog R.Gay-a. Mislio sam odigrati i Novicki 14.5 vise , Lee 19.5 vise.. Sta mislite da li moze J. Jack 13.5 vise?
By Terriculum
celavi_stvor said

Znamo da je R.Gay trejdan...
Pa onda je Oklahoma 1 @ 1.35 zicer ko zgrada... Još uz to dodajem u fix Atletiko 1X jer ta ekipa ne zna za poraz na domaćem terenu...
LEE/OVER 21 @ 1.85
Barcelona-Siena 2.poluv over 73,5 @ 1.75
Real - CSKA over 154 @ 1.85

sistem 2,3/3
http://pokit.org/get/img/d662924ac53bb2b57c124eb092d0a352.jpg

Zar ovo nije prvo poluvreme na Barceloni?
By OT
#3638 Upitan je i Curry i Henson i Landry Bogut ce igrat ali sa limitiranom minutazom