Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ilijaz
#39019 Image

Evo mog tima,nije se moglo bez Karija i Greena,a posto sam u svim fantasy igrama uvek sve karte stavljao na prvu postavu,ovde imam i solidne zamene :D .

Kari i Green protiv Phoenixa,prethodnu su igrali 27. Novembra u Finiksu,Stef im je ubacio 41 poen uz 6 skoka i 8 asistencije , dok je Green imao triple-double 14-10-10 ,cela ekipa im je na njihovom terenu dala 135,biće zanimljivo u Oracle Areni :D

Redick ih je napunio pre par dana u gostima,nadam se da će da pruži sličnu partiju 8-)

Kawhi protiv Washingtona,koliko znam poziciju 3 igra Otto Porter,eto nadam se da će se naigrati protiv njega :)

Kanter protiv svoje stare ekipe,znamo da Portland ne igra neku sjajnu odbranu,nadam se da će dobiti dobru minutažu i da će dosta lopti ići na njega i da će Wess i on vrteti pick kao što to obično rade i da će odigrati dobru utakmicu :D

O ostalima nemam mnogo reči,niti sam ih gledao ,nadam se da će ovaj da ubode nešto protiv Phile ,i Galloway da ima neku solidnu utakmicu jer Wolvesi nisu baš ekipa koja se fokusira na odbranu :?

Srećnooo svimaaaaa sutraaaaaa :mrgreen:
By antduj
#39023 E ovo je kvalitetna igra za malo pokazat znanja, igram fantasy ligu već dugi niz ogdina i uživam u tome.
@NBAKnights odg sam ti na mail sad, nisam bio pri internetu dns
By BG
schtefek wrote:kaj mislite koliko će prijava biti?

Trenutno ima 86 prijava, mislim da će biti preko 150!