Da li ima neko slican problem
Ben Walas wrote:Ne mogu da se registrujem,ne znam u cemu je problem stalno pise pogresan username
Da li ima neko slican problem
Ne možeš otvoriti račun? Pa probaj s nekim drugim usernameom. Možda je već zauzet taj koji ti pokušavaš uzet.
ilijaz wrote:Kanter protiv svoje stare ekipe,znamo da Portland ne igra neku sjajnu odbranu,nadam se da će dobiti dobru minutažu i da će dosta lopti ići na njega i da će Wess i on vrteti pick kao što to obično rade i da će odigrati dobru utakmicu
Druze, Kanter je igrao u Utah
Biti će tu i više od 200 igrača. ..
Svaka čast king
Registrovao sam se i ja, igram vec fantazi na ESPN-u, ali nisam nikad igrao ove day do day fantazije, valjda cu imati srece.
Odeš na page 2 Camel je već stavio, ali u biti odeš na stranicu Fanaments pa pogledaš gore imaš Rules, Scoring i nađeš za koji ti sport treba!
LMA12 wrote:Thunderrussell wrote:A niste spomenili da vi dobijate proviziju od svakog od nas tko se registrira? Ovo je postalo mazanje ociju kao i proslo nafjecanje za sto ste sigurno imali neke koristi od toga ..jadno
Pa nek i dobijaju sta fali , jel ti placas ista? Ne? S toga ne znam cemu buka oko toga.
Da, dobijem proviziju. Ako ti sad uplatiš na tu stranicu (ne gledaju se ovih €5 koje dobiješ besplatno nego ako stvarno uplatiš svoju lovu) i odigraš turnir za 1 euro, to znači da će u nagradni fond otići 0.9 a Fanaments uzima sebi 0.1 i tako se financiraju. I onda oni meni od tih 0.1 daju 20%. Znači u tom slučaju sam zaradio 0.02 eura
Hoćeš li se buniti kad u petak instaliramo program za min-max granice na igrače na stranicu? Program čiju izradu sam platio €1700 iz svog džepa? Hoćeš mi možda donirati nešto ili bi htio da naplaćujem mjesečnu članarinu za taj program?
Mislim da ti niti jedna opcija iznad ne odgovara. Ti bi htio sve besplatno, sve i dobiješ besplatno, ali opet ti nije sve onako kako bi ti htio...