Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
markoni wrote:jako sumnjivo... paypal je standard godinama za sve transakcije na internetu, ne vidim zasto to ne uvedu.

Složio bi se za ovo da se radi o ameriškoj stranici jer PayPal je ponajviše sredstvo plaćanja vezano za USA, a recimo Skrill i Neteller za Europu. Ovo nije stranica iz USA. Pogle npr. online kladionice. Ne znam koja daje deposit preko PayPala. Čak ni bet365 nema PayPal, a oni imaju stvarno sve moguće metode.
By AlCapone
NBA Knight wrote:Ja sam se zeznuo. Prijave traju do 1, a ne do ponoći... Valjda namješteno na vrijeme u engleskoj pa me zbunilo

jel jos uvijek postoji bonus od 5 e :) ja sam se registrovao tamo ali imam 0 :D
By NBA Knight
AlCapone wrote:
NBA Knight wrote:Ja sam se zeznuo. Prijave traju do 1, a ne do ponoći... Valjda namješteno na vrijeme u engleskoj pa me zbunilo

Kako to? Pa jesi li išo preko pravog linka?
By AlCapone
NBA Knight wrote:
AlCapone wrote:

Kako to? Pa jesi li išo preko pravog linka?

ocito da nisam :) evo sad sam uspio. Ovaj turnir sto ste vi organizovali je zavrsio ?
By MvP39
#39180 Pocetnicka sreca, prvi na freerollu sinoc. Takoder cestitke @sinodroditelja, nisam siguran da je taj covjek aktivan na forumu, ali igra balkan fantasy s nama tako da vjerojatno je. Postajte svoje dobitke od sinoc ako ste igrali, a ja idem danas slozit momcad da vas rasturim :P

btw. Bravo Knight, predobra ideja, nisam ni znao da ovo postoji u Europi.

Image
By NBA Knight
AlCapone wrote:ocito da nisam :) evo sad sam uspio. Ovaj turnir sto ste vi organizovali je zavrsio ?

Turnir tek počinje. U 1 kreće, ovdje ti je link - https://www.fanaments.com/nba/8266

jbt skupilo nas se preko 500 :shock: samo šteta što je onako retardirana struktura nagrada. Zasad 100-ti na turniru dobije 0,95 :lol:

Hahaha bravo MVP, bravo Sineodroditelja! ma i goran1990 je naš s foruma čini mi se. Fino ste zagrijavanje napravili za večeras :)
By Terza
#39183 Prijavio sam se maloprije, e sad samo da mi neko objasni koncept igre , znaci od onih mojih igraca i klupe i prvih pet broje se poeni iz pravog susreta za bodovanje ili kako vec sta =) ?