donvajse wrote:Zasto je tako malo ljudi na turniru!??!
Ma ja sam zaznuo, htio sam promovirati turnir kao što sam radio i prije, ali tek prije pola sata došo doma. Možda ljudi ni ne znaju da je danas turnir, a vjerojatno je i kiso1991 u pravu.
Pa za one koji ne znaju za turnir evo linka, prijave traju do 1 ujutro - https://www.fanaments.com/nba/9430
Ja poslao drugu, on se registrovao preko mog linka i stoji mi u referalima, ali pored njegovog imena stoji samo T€0.00
Nema puno tekmi Ali ove koje se igraju su paklene,ranije pocinju i sve ce mo gledat! Posto danas nema Sta za igrat,mozemo barat slagat momcad za sutra
AgainstAllOdds wrote:Pozdrav mene isto zanima isplata sa Fanamentsa. Znaci kolko sam pohvatao, na njihov e-mail (support@fanaments.com) posaljem sliku osobne iskaznice sa jedne i druge strane da potvrdim indetitet. Zatim mi oni ponude tu mogućnost da izaberem svoju kartoci (pod Select card) te je tu izaber i napisem svoj racun na koji mi se isplacuje novac? Je li to,to znaci ili ima jos nesto?
Jel moze pomoc, niko me ne dozivljava? Poslao sam im na email ali nema odgovora
AgainstAllOdds wrote:AgainstAllOdds wrote:Pozdrav mene isto zanima isplata sa Fanamentsa. Znaci kolko sam pohvatao, na njihov e-mail (support@fanaments.com) posaljem sliku osobne iskaznice sa jedne i druge strane da potvrdim indetitet. Zatim mi oni ponude tu mogućnost da izaberem svoju kartoci (pod Select card) te je tu izaber i napisem svoj racun na koji mi se isplacuje novac? Je li to,to znaci ili ima jos nesto?
Jel moze pomoc, niko me ne dozivljava? Poslao sam im na email ali nema odgovora
Niko te ne dozivljava jer vjerojatno niko ne zna odgovor. Potrazi dal imaju jos koji mail pa posalji na sve mailove poruku. I jos pricekaj, mozda i oni imaju praznike za bozic, iako sumnjam
Major wrote:Pozz, igrao sam 2 puta onaj fantasy turnir od kad je otvoren, a sinoc sam pobedio. Znace li mi nesto ovih 40$, mogu li to koristiti za dalje kladjenje, ili mi se brisu nakon nekog vremena?
To su tvoji novci, mozes ih podic, a mozes i igrat s njima.