bjede said
Ima li koje potvrde o ozljedama? Deng, Gibson, Nene, Beal?
Ne nalazim ništa ni na twitteru ni na Rotoworldu...
Nene expected back in lineup tonight, Beal a gametime decision (sore lower back) #WizPistons
bjede said
Ima li koje potvrde o ozljedama? Deng, Gibson, Nene, Beal?
Ne nalazim ništa ni na twitteru ni na Rotoworldu...
Matya said
Kokodril svaka čast za tablicu, bilo bi lijepo tako našto voditi stalno da se vidi poredak i kakav je ko tipster. Možda da se uvede neko interno natjecanje i otvori nova tema u koju bi svatko stavljao dnevno jedan- dva svoja tipa pa se napravi poredak na kraju, pa i na kraju eventualno neke nagrada ako se forum s vremenom dovoljno poveca pa privučemo neke sponzore...
shacal said
kokodril said
shacal said
Kokodril a gdje su tvoji prijedlozi za vcrs
prevrcem,
ali da skratim igram portland-phoenix oba over,i još dva tri igraca to cu tek odabrat
to igram tradicionalno svake godine, 18.12.2008. su me jako usrecili i od tada u znak zahvalnosti uvijek igram sve over u portlandu
http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/portland-trail-blazers/team/matchups/13/25/1-24
jednom godišnje oni naprave sve kako treba tj. odigraju sve u over,i ja ih svake godine pratim,jedan prođe jedna padne ali plus na jednoj je 20 puta ulog tako da jedan pad ne smeta
Bas me i zanimaju tvoja razmisljanja za igrace veceras pa kad isprevrces samo postaviMene vuce Monroe over i Gay over no vidjet cemo mozda slicno mislis kombiniras
kokodril said
Matya said
Kokodril svaka čast za tablicu, bilo bi lijepo tako našto voditi stalno da se vidi poredak i kakav je ko tipster. Možda da se uvede neko interno natjecanje i otvori nova tema u koju bi svatko stavljao dnevno jedan- dva svoja tipa pa se napravi poredak na kraju, pa i na kraju eventualno neke nagrada ako se forum s vremenom dovoljno poveca pa privučemo neke sponzore...
nagrada ti je da imas od gdje prepisat svaki dan 2-3 para,a ovo je vise kao neki orjentir,vec se vidi koliko netko prati npr. OT vjerojatno zna koliko ima musških a koliko ženskih wc-a u dvorani u memphisu,
za koji dan ,
jedino da se počne pisat sigurnost parova ,jucer je to netko napravio , i to je dovoljno jer je to proporcionalno ulogu 5/10 ili 7/10
kokodril said
ali budući ne igra bosh
james i wade over jefferson over
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]