Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Ixa91
Bajo wrote:
Abrakadabra wrote:ma kakav bo, klipersi izgubili od nekih anonimaca iz memphisa, nebi se cudio da ih pelikani dobiju, natrpat ce jure praznik i anderson lagano boraniju

Kakvih anonimaca, natrpao ih jedan od najboljih centara lige - Zach Randolph :D

Fala Thunder :) Srecno nam bilo u daljem u radu!

1. Dirk over 19,5 4/10 - najbitniji igrac Mavsa, iako ima 100godina. Najvise suteva uzima Dirk, i ocekujem u brzoj igri bez BO, da u mecu izmedju jednog od direktinih rivala natrpa kos Blazersa.
2. Ryan Anderson over 18,5 4/10 - naravno, glavi razlog izostanak Obrve, Evansa i Gordona
3. Deron Will over 12,5 3/10 - neigranje Parsonsa, i cinjenica da Lillard ne sme da igra jaku odbranu zbog Foul trouble-a.
4. Jrue Holiday over 20,5 2/10 - naravno, glavi razlog izostanak Obrve, Evansa i Gordona
By Ser_Maestro
#47434 Kao prvo svaka cast na postavci Ixe za admina, decko zna znanje ;)
Za danas se igramo ovako...

Deron Williams over 12.5 - Soccer

Chandler Parsons je za danas OUT, tako da ce biti vise slobode u napadu za ostale saigrace, a ja sam izabrao Derona iako je u nesto losijoj formi. Ide na Lillarda koji ne mari preterano za odbranu. U prvom mecu ove sezone je ubacio 30p, a ni tada nije bilo Parsonsa.

Turner Evan over 9.5- Maxbet- Nema Crowdera, imace vise minuta, igra protiv nekadasnje ekipe koja je busna uodbrani i po meni je ovo pun pogodak za over, samo da ne bude BO i on prelazi ovo lagano
Anderson over 18.5- Meridian- Davis OUT
Holiday over 20.5- Meridian
- isto Davis OUT
Aaron Gordon over 9.5- Soccer- Preniska granica za ovog sjajnog mladog igraca nakon sto je povezao 2 losije partije, Danas mu je matchup Scola, mrtvak u odbrani i ja ga vidim danas dvocifrenog
Matthews over 10.5- Wwin - Isto kao za Derona, nema Parsonsa i jos plus igra protiv bivse ekipe, imace motiva, proslu im dao 18p.
By Castro
Ixa91 wrote:
Bajo wrote:
Abrakadabra wrote:ma kakav bo, klipersi izgubili od nekih anonimaca iz memphisa, nebi se cudio da ih pelikani dobiju, natrpat ce jure praznik i anderson lagano boraniju

Kakvih anonimaca, natrpao ih jedan od najboljih centara lige - Zach Randolph :D

1. Dirk over 19,5 4/10 - najbitniji igrac Mavsa, iako ima 100godina. Najvise suteva uzima Dirk, i ocekujem u brzoj igri bez BO, da u mecu izmedju jednog od direktinih rivala natrpa kos Blazersa.
2. Ryan Anderson over 18,5 4/10 - naravno, glavi razlog izostanak Obrve, Evansa i Gordona
3. Deron Will over 12,5 3/10 - neigranje Parsonsa, i cinjenica da Lillard ne sme da igra jaku odbranu zbog Foul trouble-a.
4. Jrue Holiday over 20,5 2/10 - naravno, glavi razlog izostanak Obrve, Evansa i Gordona

Pored Jrue 19.5+,Anderson 16.5+ i Lillard 26.5+ uplaceno na 32.5eu ..
Uplacujem Dirka 19.5+,Deron 13.5+,I.Thomas 21.5+ i DeRozan 24.5+,jbg,vecem 3 tekme je izjavio trener da cu da ga odmara Lowry-a,takoda na njega se kockam veceras ..
I da kod Deron-a nece biti problem granica za jedan poen veci ..ima ljepe brojke protiv Blazerse ..
By Bozha21
#47436 Pozdrav svima,

Vec neko vreme vas pratim i po mom misljenju radite dobar posao na ovom sajtu, sve pohvale. Pa da i ja dam neki predlog za veceras, mada ga je neko vec spomenuo.

Deron Williams 12,5 + 1,80 MaxBet

Prva utakmica na vecerasnjem rasporedu, u veoma popularnom terminu za nase podneblje, Portland - Dallas. Ovaj pick uzimam iz dva razloga. Prvi je zato sto Portland slabo brani poziciju PG, primaju u proseku 23 ppg, a drugi je najverovatnije neigranje Chandlera Parsonsa na vecerasnjoj utakmici. On je i dalje GTD, ali verovatno nece igrati, pa mislim da ce Deron dobiti vise prostora u napadu i uputiti malo vise suteva od standardnih 10-ak i lako preci ovu granicu. Proslu utakmicu izmedju ova dva tima Deron je dao 30 poena.

Chandler Parsons (hamstring) is doubtful to play against the Blazers on Sunday.
He was walking with a limp on Saturday and he is likely to miss time here. The good news for Parsons is the Mavs are off until Wednesday following Sunday's game. The Mavs have been going small a lot these days, but losing Parsons would change that plan. If he does miss time, there will be more minutes for J.J. Barea, David Lee and Raymond Felton. Mar 19 - 2:44 PM
Source: Brad Townsend

Srecno
By zidan05
#47437 zanima me misljenje u vezi middletona...hood ok brnai poziciju i prmaju oko 19 poena...vodim se mislju da je margina 17,5 sto je za njega bilo smijesno kada je bio na nivou, slabija forma u zadnje vrijeme...ali evo danas grk ide na haywarda i bit ce borbe, za monroa ne moram nista govorit ludi reket utaha...nekako mi ovo primamljivo ali evo pitam nekog mozda me razuvijeri??!!
By Vic_Mackey
Ixa91 wrote:Kakvih anonimaca, natrpao ih jedan od najboljih centara lige - Zach Randolph :D

Hm, brate Randolpf nije centar vec visoko krilo aka PF i tu poziciju igra celu svoju karijeru. Kao sto ni Dirk nije centar iako od skoro igra na toj poziciji i ima visinu za centra ali on je PF takodje.

No, ja cu ispratiti tvoje tipove/parove jer mi za danas deluju najizglednije te cu ih vezati s pobedama Toronta, Bostona i Clippersa sto cini lepu kvotu 20 i to ce biti moj tiket za danas.

Mislim da Toronto ne bi trebao na svom terenu da podbaci kao Charlotte juce a Boston bi trebao bez problema dobiti Philu te Clippersi ne bi trebai da ponove zadnju utakmicu protiv oslabljenih Pelicansa.
By Opaaa1990
#47439 Zdravo svima! Ja sam novi ovde,ajde da probam danas sa jednim dublom.

GIANNIS ANTETOKOUNMPO - 18,5 -

Veceras ce Milwaukee ugostiti ekipu Utah i mislim da je ovo zicer dana s obzirom na to da svi znamo kakvu odbranu igra Utah.U zadnjih 5 utakmica ni jednom nije presao ovu granicu. 14, 8, 13, 8, 10. Mislim da ce i veceras ostati ispod.

DIRK NOWITZKI - 21,5 +

Parsonsa verovatno nema veceras, protiv Portlanda se ocekuje odlicna tekma sa dosta poena a Dirk u maestralnoj formi i ova granica je smesna za njega. SRECNO KO PRATI!
By Thunderrussell
#47441 Pa neznam gdje vi iz ovoga vidite da Parsosns neće igrati,ili imate neke druge informacije ?!!

Chandler Parsons (hamstring), Wesley Matthews (lower extremity) and Deron Williams (calf) are questionable for Sunday's game vs. the Blazers.
Parsons' status was upgraded from doubtful, so that's a really good sign. With the Mavericks trying to secure their playoff spot, Parsons may have to play at less than 100 percent down the stretch. If he isn't able to play on Sunday, there should be more minutes available for Justin Anderson and David Lee.

EDIT: ako izađe išta od ovog da neigra Parsons ili netko treći,trebalo bi hvatati Portland 2,koef je 1,95 trenutno,po meni Portland trenutno bolja ekipa.Dallas posljednjih 12 utakmica,4 pobjede.
Last edited by Thunderrussell on 20 Mar 2016, 16:17, edited 2 times in total.