Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Ixa91
#47442 @Vic
Da li si juce gledao utakmicu?
Ne znam da li si primetio da ga je cuvao Mbuah ili Jordan? A tesko mi je za poverovati da je DeAndre PF.
Inace kroz karijeru igra i na jednoj i drugoj pozciji zbog svoje mase
https://www.youtube.com/watch?v=Hxq8MBNFGgY

Mavsi: Jbg, to su nove informacije, juce je pisalo za Parsonsa da je Doubt.
By ballin
#47448 Deron Williams (calf) is questionable for Sunday's game vs. the Blazers.
He said on Saturday that he would definitely play, but we should know more after the morning shootaround. Williams has battled calf issues for most of the season, so maybe that explains his poor play recently. If he is held out, J.J. Barea will benefit the most and Devin Harris and Raymond Felton would also play more.
By LMA12
#47452 Gdje to pise?

Inace probao bi Haywarda manje , ima problem sa nogom i nije 100% spreman ide i na Antea pa bi tu moglo biti teze jos zabiti preko granice.

Hayward 19.5 manje
G.Monroe 13.5 manje

Greg nije to onaj stari sa sredine sezone, gdje je prelazio lagano ovu granicu ,veceras tezak matchup protiv goberta i plus vratio se henson pa ce i igrati manje.

A.Bradley vise 13.5

Upao je u malo losiju formu u zadnje vrijeme , evo mu prilike da to popravi nema tezak matchup a i mora neko i davati koseve ne moze thomas sve sam ipak je to phila.

Wwin
By Thunderrussell
#47454 D.Williams 13,5 Više 1,85
Dallas - Portland X2 1,65
Milwaukee 96,5 - Utah Manje 1,85

SuperSport

Analiza za Williamsa i Portland.Nisu ni jednu ni drugi u formi,ali vjerujem da je portland kvalitetniji u ovim uvjetima i da može do minimalne pobjede

Image

Ovo nadovezujem da Monroa,što sam rekao Utah igra tvrdo i sporo,očekujem rovovsku bitku,Utah se bori za taj PO,odma su ispod granice,i svakako da im treba ode pobjeda.ako misle pobjedit treba im njihova obrana i time onda Bucksi ostaju ispod 95 poena.zadnje 4 su gubili od Utaha i redom davali 81,75,99,71
Last edited by Thunderrussell on 20 Mar 2016, 20:58, edited 1 time in total.
By antduj
#47455 DALLAS(-3.5) – PORTLAND 2 WWIN 1.65

Prvi par koji igram je susret između Dallasa i Portladna i igram da Portland neće izbgubiti više od 3 razlike što mi se čini kao jedan od poklona dana. Mislio sam igrati čistu dvicu ,a li kad sam vidio ovaj hendikep po koeficijentu od 1.65 morao sam ga uzeti. Postoje jako dobri razlozi za ovaj par koje cu navesti u nastavku.
Dallas se trenutno nalazi na osmoj poziciji i ima tuakmicu prednosti nad Utahom i mislim da će to biti borba za osmo mjesto do posljednje utakmice. Iako su Houston i Portland na dvije utakmice od njih mislim da su ovi ipak jači i neće doći u situaciju boriti se za playoff. Dallas je dosadašnji dio sezone odigrao iznad očekivanja i pred sam finiš su malo pali i došli u situaciju da se bore za playoff. Posebno je ružan bio prošli tjedan u kojem su izgubili sve što se moglo izgubiti i mislim da će se taj negativan niz nastaviti i večeras protiv mlađei i brže momčadi Portlanda. U kakvoj su formi najbolji govori podatak da u zadnjih 8 utakmica imaju jednu jedinu pobjedu protiv Charlotte koju su iznenadili u Charlotii i odnijeli pobjedu kod realno kvalitetnije ekipe od njih. Niz je počeo protiv Sacramenta, pa Denvera, Clippersa, Pistonsa, Indiane, osakaćenog Clevelanda bez Kinga i naposljetku protiv Currya i društva. Dakle, gbili su od svih momčadi koje se kvalitetom tu negdje i teško je za očekivati da će danas razbiti Portland. Carlisle je do sada iz ovih starudija svojim trikovima izvlačio maksimum i bojim se da nema više trikova u svom šeširu i nebi bilo nikakvo čudo da propuste playoff na kraju. U prilog našoj okladi ide i vijet koja je upravo izašla, a to je da su Parsons, Matthews i Deron upitni za današnju utakmicu, a za ovakve igrače sklone ozljedama to znači da 2 od 3 ova gotovo sigurno danas neće nastupiti. Ako ovaj podatak uzmemo u obzir praktički nemamo igrača koji će zabiti sveukupno 100 koševa pa čak i da Dirk stavi 40.
Portland također ove sezone igra iznad očekivanja i pravo je čudo što su uspjeli napraviti od igrača gdje samo Lillard i Mcollum imaju pravu vrijednost. Portland se nalazi na 6.mjestu i ima dvije probjede više od Dallasa što bi trebao biti dovoljno za ovih preostalih 10ak utakmica. Ni oni nisu u nekoj formi, dosta su pali nakon all stara, ali ipak uspiju skupiti poneku pobjedu. U zadnjih 5 utakmica prošli tjedan skupili su dvije pobjede protiv Pelicansa i Orlanda, dok su izgubili od GSW, Oklahome i Spursa pto i nije neko čudo ako znamo da su to tri najbolje momčadi na Zapadu. Igraju utakmice na velik broj koševa što će u startu biti veliki hendikep za Dallas s obzirom na skučenu rotaciju. Na svim pozicijama su dobro pokriveni i imaju stvarno odličnu klupu koja lomi utakmicu predvođena Hendersonom koji igra u životnoj formi i jedino im fali neki masivni centar da zaokruži rotaciju. S obzirom kakva su napast ova dva beka Portlanda i znajući da je Dallas jedna od najgorih obrambenih momčadi na poziciji jedan i dva večeras nebi trebali imati nikakvihj problema uzeti pobjedu.
Ovdje stvarno ne bih duljio previše, s obzirom na ozljede, formu ne vidim niti 10% šanse za Dallas i mislim da su kladionice puno potcijenile Portland večeras. Ako izađe potvrda da Dallasova trojka ne igra kladionice će raeagirati brzinom munje pa ovo igram odmah i bez razmišljanja. Igrali su jednu utakmicu ove sezone i Dallas je dobio u produžetku, ali treba uzeti u obzir da je Dallas tada bio kompletan i u puno boljoj formi. Sretno.

DIRK NOWITZKI (19.5) OVER WWIN 1.85
Drugi par koji igram danas je također sa utakmice Dallasa i Portlanda i imamo još jedan poklon od strane WWIna. Dirk na smiješnoj granici od 19,5, pa to nije moguće. Čovjek u zadnjih 8 utakmica nema under na ovoj granici i stvarno mi nije jasno što kladionce misle. Da nebi ostalo na mojim lupetanjima ajmo sve potkrijepiti i brojevima. Dirk ove sezone ima prosjek od 18,5 koševa i igra stvarno kao u najboljim danima. Nadalje, u zadnjih 10 utakmica imamo prosjek od prekod 22 koša po tekmi i kada ovo pročitamo još više čudi ova smiješna granica. U zadnjih 10 utakmica redom je zabijao Minesotti 10, Orlandu 19, Sacramnetu 16, Denveru 30, Cliperssima 22, Detroitu 25, Indiani 30, Charlotti 23, Clevelandu 20 i GSW 24. Niz je zaista impresivan i vidimo da je u stvarno dobroj formi što je očito i golim okom jer stvarno trpa iz svih pozicija. E sad dolazimo do razloga zbog čega su male šanse za pad ovog tipa, naime, za današnju utakmicu su krajnje upitni Parsons, Deron i Matthews i veća je šansa da ne zaigraju nego da se pojave na terenu. S obzirom na ovaj podatak Dirk bi trebao isplaiti minimalno 20 šuteva i izaći bar 5 puta na liniju bacanja što bi bilo dovoljno i za granicu puno veću od ove. S obzirom na moguće odsustvo ove trojke jedini veći potrošač u ekipi bi bio David Lee, a ako ova trojka i nastupi ne vjerujem da će biti u punom pogonu pa nas ni to ne treba previše brniuti. Ponavljam, s obzriom na ove vijesti o ozljedama, šanse da sva trojica izađu na teren su gotovo nikave i većina šuteva Dallasa bi trebala biti ispaljena od strane Dirka. Ne znam kako će startati Dallas, ali po nedavnim utakmicama Dirka bi trebao čuvati ili Plumlee ili Vonleh što mu nebi trbao biti pretežak zadatak (ne vjerujem da će vrlo dobri defanzivac Aminu čuvati Dirka jer je Aminu ipak kvalitetniji defanzica na bokovima nego na visokom krilu). Ove sezone su odigrali jednu utakmicu i tu je Dirk natrpao 28 poena u 36 minuta. Ovdje ne treba duljiti previše, nego pričekati vijesti o oozljedama, uplatiti i pričekati isplatu.
By donvajse
#47456 Anderson R.(-20,5+) više 1.85
Mislim da je ovo povoljna granica, jel kladionice ni same neznaju na koliko da ga stave, vidim u tonybetu je na čak 24!! :D Nije ni čudo, pa on je i sa klupe zabijao 20+!Sigurno će večeras igrat 35+ minuta i uzet 20+ lopti.

Nowitzki D(-19,5+) više 1.85
Također dobra granica na starog Dirka, npr. u marathonbetu je na 21.S obzirom da neigra Parsons sigurno će Dirk dobit koju loptu više nego inače!U odličnoj je formi, zadnjih 5 utakmica na 25 koševa.Trebao bi i večeras tako nastavit,nema ga ko čuvat u Portlandu, igrali su ove sezone jednom i Dirk im je zabio 28 koševa.

Paul C(-21,5+) više 1.85
Opet ću ponovit za CP-a, znači svi znamo da on baš svaku utakmicu može 20+ samo je pitanje dali će forsirat ili ne.Clipersi su se jučer opet posramili i izgubili od mrtvog Memphisa, mislim da to večeras nikako neće ponovit protiv Pelikana.CP-a niko u Pelikanima nemože čuvat,vjerujem da će dat gasa, više ić na koš i donjet pobjedu Clipersima u jednoj otvorenoj i brzoj utakmici!

edit: još naknadno, sad sam tek vidio da ni Jeff Green najvjerojatnije neće igrat, to je sigurno još jedan plus za CP-a!

supersport

SRETNO :ugeek: