Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Darko1987
under wrote:evo već me Darko i Lxa91 prestigli,
Ne bih se ja danas zalijetao s overima na LAC, prva petorka bi trebala igrat cca 25min ...

@under a šta misliš ko će praviti taj blow out??! Jel znaš ti ko igra za 2nd unit Clippers-a, izuzmemo li Crawford-a tu nema igrača da može pošteno ubaciti koš. Po meni svi osim Paul-a su za over večeras. :roll: Ostaje da vidimo šta će biti... :geek:
Last edited by Darko1987 on 20 Mar 2016, 22:40, edited 1 time in total.
By thethawaves
viljasboas wrote:Mala vikend pauza vracamo se nazad. I dalje sam pod utiskom sinocne utakmice i u ozbiljnom sam razmisljanju da zategnem da ce San Antonio biti prvak. Nacin na koji oni igraju odbranu je neverovatan, a to je upravo ono sto osvaja prstene. E sad da se vratim u realno vreme, jedan dubl:

JJ.Redick 17.5 over Darko ovo te moram ispostovati, sve si lepo objasnio, bilo bi nepristojno da ja tu nesto dodajem. :mrgreen:

R.Lopez 9.5 over zadnjih 5 tekmi 3 lagana overa, 2 undera. Prvi under protiv GSW-a, blow out bio, igrao samo 14 minuta. Drugi under protiv WASH ostao na granici, a znamo kako oni brane centra. Veceras kuci protiv Sacramenta, kompletni referati su pisani o njihovoj odbrani, sve jasno. Samo da ne udje u problem sa faulovima, a valjda nece. ;)

Aj sve najbolje, srecno ako neko prepise. :geek: :D

Prosli put je Lopez imao problema sa faulovima protiv Rodje, bio bih oprezan sa tim. Tad je igrao samo 20 min.
By sephiroth88
#47472 Ma kakav over Holidaya sad kad im svi fale, kad im je sezona gotova i kad je trener rekao da će pazit da ga ne preforsira. U tonybetu je na 24,5 i to je glomazni under.
By viljasboas
thethawaves wrote:Prosli put je Lopez imao problema sa faulovima protiv Rodje, bio bih oprezan sa tim. Tad je igrao samo 20 min.

To i povreda su jedina dva faktora koja mogu da uticu na over.. Prihvatam taj rizik, valjda nije retardiran da dva puta uradi istu stvar, zna protiv koga igra.
By under
Darko1987 wrote:
under wrote:evo već me Darko i Lxa91 prestigli,
Ne bih se ja danas zalijetao s overima na LAC, prva petorka bi trebala igrat cca 25min ...

@under a šta misliš ko će praviti taj blow out??! Jel znaš ti ko igra za 2nd unit Clippers-a, izuzmemo li Crawford-a tu nema igrača da može pošteno ubaciti koš. Po meni svi osim Paul-a su za over večeras. :roll: Ostaje da vidimo šta će biti... :geek:

Ja sam i uzeo samo CP3 under, ali bome danas ni jednog igrača od LAC-a iz prve petorke ne bih igrao over, hvala na brizi, ali znam tko je u 2nd unitu, Crawford, Pierce i Rivers svaki mogu zabit 15 koševa bez problema...
Velim, ja uzeo samo CP3 under, a za ostale igrače me nije briga, nadam se da budu svi u overu, barem ne bude CP3 morao forsirati :D
By under
sephiroth88 wrote:Ma kakav over Holidaya sad kad im svi fale, kad im je sezona gotova i kad je trener rekao da će pazit da ga ne preforsira. U tonybetu je na 24,5 i to je glomazni under.

slazem se s tipom, ali me u tonybetu limitirali s uplatom na 10€ ... :evil: :twisted:
pa odustao od njih, a u drugdje je grana 21,5 pa se ne budem s tim igrao, iako mislim da bude ostao ispod 20
By Ixa91
sephiroth88 wrote:Ma kakav over Holidaya sad kad im svi fale, kad im je sezona gotova i kad je trener rekao da će pazit da ga ne preforsira. U tonybetu je na 24,5 i to je glomazni under.

jesi nasao najbolju granicu, ali ti ces i pored ove informacije da ga igras manje?
Alvin Gentry said he was going to play Mike Smith the Pelicans are so short handed.
Pri tom nemas lika koji pojede 18lopti (Obrva) ni Ryana koji pojede 14 lopti
Bice zesci BO, ali mislim da se kockas sa Jure-ovim minusom. Sigurno da nece kod kuce bas Jrue toliko da se blamira
By donvajse
#47479 Jako je bitno sačekat vijest za Karmela, jel ako on neigra onda dvojka na Sacramento ko kuća, a kvota je odlična!