Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Thunderrussell
donvajse wrote:Jako je bitno sačekat vijest za Karmela, jel ako on neigra onda dvojka na Sacramento ko kuća, a kvota je odlična!

Ja sam mislio u tom slučaju Aflaloa over gurati,jer ovi ne igraju obranu takoreći nikakvu,moguće uz to i 2 vezati.
By Darko1987
under wrote:Ja sam i uzeo samo CP3 under, ali bome danas ni jednog igrača od LAC-a iz prve petorke ne bih igrao over, hvala na brizi, ali znam tko je u 2nd unitu, Crawford, Pierce i Rivers svaki mogu zabit 15 koševa bez problema...
Velim, ja uzeo samo CP3 under, a za ostale igrače me nije briga, nadam se da budu svi u overu, barem ne bude CP3 morao forsirati :D

@under apsolutno se slažem za ovaj tvoj pick, nema tu dileme, paul će forsirati samo ako bude trebalo, on je takav igrač, ali ovo što se tiče 2nd unita Clippers-a, tu se nikako ne slažem sa tobom. Ja sam ti neko ko prati i simpatiše LAC, ne gledam ih stalno zbog termina, ali pratim dešavanja u i oko kluba. Po mom mišljenju imaju najslabiji 2nd unit od svih 8 tamova koji će igrati play off, a to je sve zbog toga što je Jordan ljetos uzeo 80 miliona za ugovor i više nije bilo prostora za dobre igrače. Igrači koji su trebali da predvode 2nd unit Smith i Stephenson više nisu tu, a igrači tipa Cole Aldrich, Pablo Prigioni, Austin Rivers, C.J. Wilcox nemaju mjesta u ozbiljnim evropskim ekipama. Na to da dodam dva igrača koji imaju ozbiljnu minutažu ove sezone, Luc Richard Mbah a Moute i Wesley Johnson, po meni mnogo im je i po 10 min dovoljno ti govori sa čim raspolažu. Ovaj tim da nema CP3 play off bi gledali samo na tv-u... :roll: Veliki pozdrav i sretno večeras. ;)
By Ixa91
#47483 Da ne ureknem, ali drago mi je ne zbog para, nego zbog onog @jebacha sto dolazi Dirk over!
Koliko me covek izveo iz takta - pozdrav za banovanog @jebacha. Jedva cekam da napravis novi profil
By Darko1987
#47484 Milina gledati kako igra ovaj Dirk, čudo od igrača... :roll: :mrgreen: Još 4 poena i over... Ajmooo Dirkules... :mrgreen:
By under
Darko1987 wrote:
under wrote:Crawford, Pierce i Rivers svaki mogu zabit 15 koševa bez problema...

ali ovo što se tiče 2nd unita Clippers-a, tu se nikako ne slažem sa tobom.

a oko čega se ne slažeš?
pa nisam ni rekao da im je klupa dobra, nego sam mislio da ovim Pelicansima valjda ova 3 igrača mogu zabit po 15 koševa, to sam mislio :D
A o 2nd unitu, mislim da Okhlahoma moze kandidirati za najgoru klupu :?