Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Miki28
#47493 Posto je bolnica u NO ja sam uzeo Daglasa na 11.5 u maxbetu plus, i to za jak ulog! Drugi tip mi je h2 na Kliperse na 9.5 jer nece se 2 noci blamirati! Pol 21.5 minus, sinoc sam ga imao na vecem tiketu minus i presao je jer ostali nista nisu mogli pogoditi ali vcrs ocekujem redika da udje u svoju seriju na pocetku! Tarner 9.5 plus, bice starter a igra protiv svoje bivse ekipe i volim takve igrace igrati plus a i ima dosta suteva kao starter! Porzingis 14.5 plus, protiv Sakramenta ocekujem mnogo poena a sinoc je konacno probio nakon nekoliko losih partija i ocekujem da nastavi u tom ritmu i vcrs! Aflalo 13.5 plus, volim igrati bek sutera protiv Sakramenta i uglavnom mi dolazi iako Aflalo ulazi sa klupe mislim da bi mogao probiti ovu granicu! Sve granice su iz maxbeta! Srecno
By Darko1987
#47494 Dirk lagani over, odavno mi lakše nije prošao over, ajmoooo J.J. :roll: :mrgreen:

under wrote:a oko čega se ne slažeš?
pa nisam ni rekao da im je klupa dobra, nego sam mislio da ovim Pelicansima valjda ova 3 igrača mogu zabit po 15 koševa, to sam mislio :D
A o 2nd unitu, mislim da Okhlahoma moze kandidirati za najgoru klupu :?

Jedva čekam da počne tekma, ne znam šta da ti kažem, po meni Rivers nema mjesta u Zvezdi, Jović je za njega CP3... :lol: :lol:
By deniss
donvajse wrote:Jako je bitno sačekat vijest za Karmela, jel ako on neigra onda dvojka na Sacramento ko kuća, a kvota je odlična!

Provjeri igra li carmelo, pa da pokusamo na neki srednji stake _:D
By Thunderrussell
deniss wrote:
donvajse wrote:Jako je bitno sačekat vijest za Karmela, jel ako on neigra onda dvojka na Sacramento ko kuća, a kvota je odlična!

Provjeri igra li carmelo, pa da pokusamo na neki srednji stake _:D

Zadnje vijesti ''Carmelo Anthony (migraine) will be a game-time decision for Sunday's game against the Kings.''

Vjv će nešto prije utakmice bit poznato dal će igrat ili ne.Ali po meni će igrati jer nije u pitanju neka ozljeda pa da ne može,već je riječ o glavobolji.a šta je to,jedan Lekadol i miran si.