Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Vic_Mackey
#47522 NOP vode 6 razlike u 3/4 protiv LAC a igraju bez pola tima znaci fale im Davis, Anderson, Evans, Gordon... pa jel moguce :shock:

1,22 kvota je bila i ja sam to uzeo a za pare cekam jos samo njihovu pobedu i Jure Odmora za prolaz a Jure finih 16 poena za sada.

Anthony Davis will require multiple surgeries to repair his left knee and a torn labrum in his left shoulder.
Haha covek od stakla definitivno, steta jer je igracina.
By Vic_Mackey
#47524 Ukljucih se u drugo poluvreme i gledam i ne verujem pa sta je Clippersima ?!

Jel neko zlostavljan ovih dana ? CP3 je mali nisu li ga mozda dva nepoznata muskarca silovala u WC-u pa ovako lose sutira protiv tima koji ne igra odbranu na njegovoj poziciji ?

Jel DeAndrea Jordan ima strah od Turaka pa ne sme da sutira preko Asika ? Uzeo je samo dva suta majmun jedan.

Nije ni cudo sto gube 10 razlike na 2 min dokraja 3/4 :roll: Ima vremena za preokret ali bi se stvarno morali tgnuti ali stvarno ih ne razumem da ispuste ovakvu priliku da bre oderu ovoliko oslabljene Pelicanse.
By deniss
#47530 sto je najgore, ja na jednom pfilu under 102p, na drugom tiketu cekam holidaya.. pa jbo ga igra, nikad lagano dobiti pare.. na kraju nece nijedan proci -.-