Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Ixa91
#47562 Vec par puta sam kao forumas pisao - pogledaj u svakoj kladionici i odigraj gde je nabolja margina ako ti se svidi.
Sta ja brate imam od toga sto je neko odigrao u Zlatnoj Kopacki?
By Darko1987
#47563 Ljudi, je l' vi vidite anketu??! :mrgreen: 7/7 do sad, Anderson nije nastupio, Monroe gotovo siguran under, jos samo Hayward koji je kritičan, ostalo win... :mrgreen: Jos kad dodam da se u njoj nije nasao moj pick, ali sa razlogom jer sam kasno objavio, ekipa veceras razvaljivanje, ajmooooo... :mrgreen: :mrgreen:
By Sitno
Ixa91 wrote:Vec par puta sam kao forumas pisao - pogledaj u svakoj kladionici i odigraj gde je nabolja margina ako ti se svidi.
Sta ja brate imam od toga sto je neko odigrao u Zlatnoj Kopacki?

Lepo uplatis tiket i kad vec ne postoji mogucnost da ti naskodi napises gde si uplatio. Ima ljudi kojima bi to znacilo. Kad vec imas vremena da budes administrator ne vidim sto ti je tesko da uvek odvojis jos pola minuta i dodas ime kladionice. Koliko se secam to je bilo pravilo od pocetka.
By Ixa91
#47569 Reci mi da si pao na Jrue-a na margini 22,5 i da me zato ubedjujes u to pravilo?
Umesto da mi cestitas sto sam pogodio predloge, ti me ovde zezas oko toga gde sam uplatio.
Koristim 7 do 8 kladionica. Nije mi problem da napisem gde sam uplatio.
Mozzart, Meridian, MIllenijum i Wwin su kladionice
By Sitno
#47571 Pao sam Kliperse h2, i cekam Cousinsa 28.5 manje za mali plus. Cestitam ti na prolazima, i eto posto smo se lepo dogovorili da se pise uvek ime kladionice pozdravljam vas i sve najbolje ;)