vanjaBL wrote:Tacno se vidi da navijas za Cedevitu.Prvo Millera ispod 14,5 ? jesi ti svjestan da tog momka ne moze zaustaviti ni jedan igrac Cedevite i da se on ili igra preko ili preskace jer moze ubaciti 10 poena za 3-4 napada.Cirbesu jeste velika granica,ali ako rezultat bude gurav zasto i on ne bi dao svojih 15-16 poena,znamo svi sta su radili Realu,Efesu obojica su isli preko 25.Moje misljenje je da ce Zvezda ovo dobiti jer ne igraju pod teretom,dok Cedevita ne smije izgubiti pred svojim navijacima i da ce Zvezda to iskoristiti,jer znaju i sami da imaju mec loptu u BG.
Miller 14,5 +
Pullen 14,5+
Ced-Czv 2
Kao prvo iz mog komentara za razliku od tvog u kojem si svojim uvodom odmah naznacio ciji si ljubitelj, sto je i tvoj izbor naravno, nigdje nije Cedevita spomenuta kao moja ekipa a i da jest ne vidim kakve to ima veze. Dvojku ne bih igrao ni za zivu glavu jos nakon prosle utakmice plus dodatno gostovanje u Malagi. Utakmica ce biti gusta no 1x nije znanstvena fantastika, mada nitko ne kaze da Zvezda ne moze dobit, jer ipak i Cedevitu ce se nesto pitati. I realno je da bude 3 utakmica u BG.
Druga stvar vezana uz Millera, da Miller ne moze zabiti 15 - 25 poena ja nisam nigdje spomenuo, da to nije tako onda ne bi granica bila 14.5 ! Medutim, jos jednom ponavljan Miller na gostovanjima nije ni sjena igrac kakav je kod kuce, te mu to zorno statistika pokazuje i u ABA-i i EL. Nijednoj ekipi u TOP 16 na gostavanjima nije ubacio preko 12 a ne 15 koliko bi trebao danas te ga tu negdje i očekujem uz pokoji promašeni šut. Nadalje, Mršić zna odakle mu prijeti najveća opasnost stoga smatram da će i probati zatvoriti i pojačnom obranom spriječiti otvorene šuteve baš za Zirbesa i Millera da ih svede i ograniči na manji broj šuteva a time i poena. Da ne bi bilo zabune, ja znam da Miller ovo moze u poluvremenu prebaciti, i da je rizican under no puno faktora utjece na konacan ishod te su za mene gore navedeni dovoljni dobri da ga uzmem.
Jos sto se tice Zirbesa, on ponavljam na dva zadnja gostovanja u Zagrebu protiv Cedevite ima 8 i 7 poena, u EL im je zabio 10 te u zadnjem susretu u 1 utakmici Play offa 26 nakon jako loseg 1 pol. Jedinoj ekipi u TOP 16 kojoj je uspio prebaciti marginu je Efesu koji katastrofalnu brani reket, tako da je 15,5 za mene jako dobra granica, Bilan je dobar obrambeni igrac koji ga moze ostaviti kao i dosad. Da sumiram Zirbes od 4 utakmice 3 je bio u debelom underu. Za mene statistika uvjerljiva, mozda za Vas ne...
Veceras cemo biti pametniji