Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mitrast3
#5022 Limoges(135,5)-ChRoanne1,85više
Iako ovo ne pratin ovo bi trebalo uzeti 136 koseva bi i moja baba zabila,jedna mora ic do 40,a ostale 3 po 32 pa ovo bi tribalo bit laganoo...
By bukefal123
#5024 nzn kolko je sigurna informacija ali dobio sam "dojavu"(iako je to meni smješna riječ jer otkud bi mi mali ljudi znali za to) ali eto treba probat :P

Pro Vercelli(pk)-AS Bari 5,50 0/2 znači na poluvremenu mora biti neriješeno, a na kraju Bari mora pobijediti....
kolko vidim domaći sastav će vjerojatno ispasti, a Bari se bori za ostanak u ligi...
By Krnja
#5029 Nesto da odigram popodne prije NBA-a 2 po meni vrlo sigurna para
Q.P.Rangers-Manchester Utd / 2 / @1,65
Dep.La Coruna-Real Madrid / 2 / @1,45
Vrlo visok ulog :D
By bukefal123
bukefal123 said

nzn kolko je sigurna informacija ali dobio sam "dojavu"(iako je to meni smješna riječ jer otkud bi mi mali ljudi znali za to) ali eto treba probat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

Pro Vercelli(pk)-AS Bari 5,50 0/2 znači na poluvremenu mora biti neriješeno, a na kraju Bari mora pobijediti....
kolko vidim domaći sastav će vjerojatno ispasti, a Bari se bori za ostanak u ligi...

naravno da nije prošlo :P ali zato je bilo iz 2/1 hhh
By canca
canca said

14:00 TursunovD(1.s9,5)-GMuller 2 @ 1.50
Na pocetku turnira nitko nije ocekivao da ce se u cetvrtfinalu susresti Dmitry Tursunov i Gilles Muller. Dmitry Tursunov ruski je tenisac koji se trenutno nalazi na 119 ATP mjestu. Ovu sezonu nije poceo na najbolji nacin. Prvi mjesec je citav pauzirao, da bi sezonu poceo turnirom u Montpellieru u kojemu je ispao u trecem kolu kvalifikacija, zatim se seli u Rotterdam gdje ispada u prvom kolu kvalifikacija od Hute Galuna. Na ovom turniru je prosao tri kola kvalifikacija pobjedivsi redom Bourquea, Menendeza i Hernycha, zatim je u prvom kolu bio bolji od Roger Vasselina,a u drugom od Tipsarevica. Ovaj turnir mu ocito odgovara jer je prije dvije godine igrao i polufinale.
Njegov protivnik danas biti ce luxemburzanin Gilles Muller koji se trenutno nalazi na 70 ATP mjestu. On takodjer nije poceo na dobar nacin ovu sezonu. U Brisbenu i Aucklandu je ispao u prvom kolu kvalifikacije, na Australian Openu u prvom kolu, na challengeru u Heillbronu u prvom kolu i na challengeru u Quimperi u drugom kolu. Na ovom turniru je u prvom kolu napravio iznenadjenje pobjedivsi Gasqueta, a u drugom kolu bio je bolji od Granollersa.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 2 puta i oba meca su otisla na stranu Tursunova. Danas nas ocekuje dvoboj odlicnih servisa i ocekujem da necemo vidjeti puno brejk lopti. Po meni je nezahvalno prognozirati pobjednika iako bi malo vise sanse dao ruskom predstavniku. Zbog toga sam izabrao opciju over prvi ser jer mi se ona cini kao najbolja opcija sto se tice ovoga meca.

21:00 Čilić M.-Nishikori K. 2 @ 2.00
Za svoj drugi par izabrao sam cetvrtfinalni dvoboj izmedju Marina Cilica i Kei Nishikoria u Memphisu. Marin Cilic hrvatski je tenisac koji se trenutno nalazi na 12 ATP mjestu. Kao i svaku sezonu pa tako i ovu otvorio je turnirom u Chenaiu ali se nije bas proslavio ispavsi u sesnaestini finala od Pairea, zatim je na Australian Openu dogurao do treceg kola i ispao od Seppia, u Davis Cupu je dobio oba svoja meca, protiv Lorenzia i Seppia, odigrao je odlican turnir u Zagrebu u kojem je u finalu pobijedio Melzera. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od svog sunarodnjaka Dodiga ,a u sesnaestini je bio bolji od Sijslinga. Dobro se namucio protiv Sijslinga, morao je spasavati cak 3 mec lopte.
Kei Nishikori japanski je tenisac koji se trenutno nalazi na 22 ATP mjestu. Mladi Nishikori polako dize i dize svoju formu. Sezonu je otvorio turnirom u Brisbenu u kojem je dosao do polufinalu i to pri rezultatu 6-4 2-0 predao Murrayu, na egzibiciji u Kooyongu bio je bolji od Mathieua, zatim seli na prvi grand slam sezone ali nije uspio proci dalje od sesnaestine finala, bolji od njega bio je David Ferrer. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od Marchenka,a u sesnaestini finala od Younga.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela cetiri puta i obojica dobila po dva meca. Moj tip veceras ide na Nishikoria. Mislim da je on trenutno u boljoj formi od Marina a i stabilniji u glavi. Svi znamo kada Cilic pocne grijesiti da nece stat, trebao je davno biti u top 7,8 igraca ali nije glavu sredio zato je jos izvan top 10. Mislim da se ova kvota na Nishikoria isplati uzeti a moze se probati i over gemova. Sretno !

fino fino :D
By mitrast3
mitrast3 said

Limoges(135,5)-ChRoanne1,85više
Iako ovo ne pratin ovo bi trebalo uzeti 136 koseva bi i moja baba zabila,jedna mora ic do 40,a ostale 3 po 32 pa ovo bi tribalo bit laganoo...

Kako glatkooooooooo...
By Krnja
mitrast3 said

Evo jedan poklon posto san dobre volje Barca hendikep 1,50

Dobro je to proslo nema sta ;) si siguran da si bio dobre volje :D
By Krnja
Krnja said

Nesto da odigram popodne prije NBA-a 2 po meni vrlo sigurna para
Q.P.Rangers-Manchester Utd / 2 / @1,65
Dep.La Coruna-Real Madrid / 2 / @1,45
Vrlo visok ulog http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Man Utd rutinski Real Madrid jedva jedvice ali prosla su oba :D
By Krnja
#5103 Danas imam dva odlicna para :D pa cemo ovako :

Hajduk Split-Dinamo Zagreb / 2 / @2,80
Eisbaren(5,5)-KrefeldP / više / @1,70

Sta reci Hajduk mozda igra s srcem i imaju najbolje navijace u cjelom balkanu navijaci su im pola momcadi ali nemoram ni reci koliko je Dinamo puno kvalitetnija momcad,imam prijatelja koji igra u dinamu necu mu odat ime nebi bilo uredu kaze da je motiv strasan da su svi nabrijani i da im je ovo boje nego sto igraju u ligi prvaka,cudi me koeficjent na dinamo mozda su se kladionice zeznule mozda i nisu necu nista rec al milim da je tu koeficjent na Dinamo trebo biti barem 2.20 ne vise al ok nama jos bolje :)

A za njemce nemam sta reci puno pratim ih jedno vrijeme.Obje momcadi puno zabijaju Eisbarrn ima najbolji napad u ligi a Krefeld 5. te su te momcadi zadnjih 7 utakmica uvjek isle u over po 7 golova tak da mislim da ovo danas nije upitno

Sretno ko isprati :D