Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Master Yoda
#52396 u vezi ovoga sa prvim posjedom

NEMOJTE SE ZALETITI S TIME.

JA SAM TO ČEKAO DA DAJU U PONUDU I HTIO SAM IĆI BAŠ JAKO NA TO. OVE GODINE JE DRUKČIJE.

NOVČIĆ IMA NACRTANU LOPTU S JEDNE I TEREN S DRUGE STRANE.
NIJE VIŠE KAO PRIJE DA DOMAĆIN GOSTU DA LOPTU.

SAMO KAŽEM DA NE BUDE KASNIJE NISMO ZNALI.

IMAO JE SS JUČER TO U PONUDI NA 1,90 PA SU MAKNULI

ovo sam dobio od prijatelja
By BogdanovicMVP
Durantula35 wrote:
BogdanovicMVP wrote:Rumunjska izvodi loptu sa centra @1.96 parimatch 30/10
Najjaci ulog ove godine. Na zadnjih 10 velikih natjecanja je gost izveo prvu loptu. Našao sam sve od 1996., prije toga nema podataka o tom na internetu. Jednostavno stvar je fair playa, nebitno kako novcic padne, rumunji ce uzeti loptu, francuzzi stranu. Igra se u 9 navecer tako da nema nikakvog značaja na kojoj strani je sunce da bi rumunji birali stranu, a ne loptu.
Igrao sam i prošlo prvenstvo isto ovo kad smo mi u Brazilu otvarali.
Koefc je postavljen kao 50:50. Totalni value bet.
Vecina kladionica je izbacila ovo iz ponude(kao i parimatch), ostalo je u nekim lokalima.

Brate kako si ti to naso za sva prvenstva? ja na Uefinom sajtu vidim samo za poslednje da pise ko je krenuo sa centra

Dao sam si truda za prvenstvo u Brazilu pa sam za utakmice za koje nemaju statistike i taj podatak tko je startao, trazio snimke i skinuo svaku tako da sad nisam morao trazit jer se sjecam da sam to igrao proslo prvenstvo
By BogdanovicMVP
Master Yoda wrote:u vezi ovoga sa prvim posjedom

NEMOJTE SE ZALETITI S TIME.

JA SAM TO ČEKAO DA DAJU U PONUDU I HTIO SAM IĆI BAŠ JAKO NA TO. OVE GODINE JE DRUKČIJE.

NOVČIĆ IMA NACRTANU LOPTU S JEDNE I TEREN S DRUGE STRANE.
NIJE VIŠE KAO PRIJE DA DOMAĆIN GOSTU DA LOPTU.

SAMO KAŽEM DA NE BUDE KASNIJE NISMO ZNALI.

IMAO JE SS JUČER TO U PONUDI NA 1,90 PA SU MAKNULI

ovo sam dobio od prijatelja

Ako nije problem, možeš prijatelja pitati odakle mu taj podatak?
By Master Yoda
#52400 čovjek je trener juniorske ekipe jednog kluba u češkoj i zna sve. često javlja i tipove. kad mi god šta treba za nogomet javim se njemu pa sam tako i ovaj put u vezi ovoga i ovo šta sam dobio je njegov odgovor
By BogdanovicMVP
#52401 Ja ostajem pri svom tipu. Ne vjerujem u tu informaciju, a sve da je info i dobar, sudac i dva kapetana se uvijek mogu dogovoriti kome lopta ide jer kamera ne vidi sto je ispalo i u duhu fair playa i dalje mislim da ce ici rumunjima. Tko ce pratit nek prati
By Ixa91
#52403 Au, i meni negde u malom mozgu stoji ta informacija.
A mozda sam je i pomesao sa novcicima valute Evro, gde je na kovanicama obelezeno EURO2016 razlicitim motivima