Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jopa7
#52467 Idemo dalje, pokusati s ovim na nesto sitno.
Njemacka - Ukrajina / Götze daje + pobjeda Njemacke @4,20 psk
Veceras ocekujem jednu malo otvoreniju utakmicu i ocekujem da Njemci zabiju barem dva gola i odnesu pobjedu na kraju utakmice, te da jedan od njih zabije Götze. Po najavama je u pocetkom sastavu i ne sumnjam da ce imati prilike da zabije pa cak i u 1. pol. Siguran sam da je zeljan igre i da ce dati sve od sebe da pruzi odlicne partije na ovom EP.

Götze zabija 1. gol @9,00 psk
By iblaz93
#52487 Spanjolska 1 (kvalitetnija ekipa sa jakim individualcima)
A na ove dvije kasnije utakmice odg3+ NE(sve utakmice su do sad bile tvrde i do max. tri pogotka tako ocekujem i ove dvije)
Dodati nesto od nba(barnesa ili iguodalu) i evo solidnog tiketa.....
By jopa7
jopa7 wrote:Slazem se vecinom s parovima koje je postavio Donvajse ali ja bi to ipak malo "sigurnije" odigrao. Iako mi se kvota svidaju i treba pokusati na ciste pobjede udarit :D
Ovako bi ja prvi listic:
Francuska-Rumunjska 1 1.40
Albanija-Svicarska x2 1.15
Turska-Hrvatska x2 1.30
Njemacka-Ukrajina 1.55
Spanjolska-Ceska 1 1.50
Engleska-Rusija 1x 1.20

5.83

Kao sto je kolega napisao, sve ove repke su jace od svojih protivnika, pogotovo domacini Francuzi koji imaju brutalnu ekipu i puno su bolji od Rumunja, Svicarci mislim da su daleko bolji od Albanaca, za nase sam se ogradio s x2 ali mislim da cemo dobiti s 2 razlike :D pa onda Njemci koji mogu komotno sastaviti dvije ekipe i opet bi bili medu 8 najboljih, takoder to mislim i za Spanjolce da bi bez problema napravili jos jednu ekipu koja bi se borila s ovim "jacim" ekipama. Vidio sam koga sve ne vode na prvenstvo i to je show :shock: Na ovom listicu su Francuska, Njemacka, Spanjolska i Engleska koji su medu glavnim favoritima za osvajanje i moraju otvorit prvenstvo s pobjedom da se priblize 1. mjestu u grupi. Rusi imaju nekih problema u ekipi, koliko sam jucer cuo, Dzagoev i Denisov su otpali (ako grijesim neka me netko ispravi).

Ma daaaa 8-)
@donvajse takoder prosao 8-)
Kako se tekme odvijaju nebi me cudilo da svedska dobije 1:0 a Belgija - Italija zavrse neki x, 1:1 recimo :roll:
By Nasir Jones
#52497 bet365

Rep of Ireland v Sweden
(Number of Cards in Match)
OVER 3,5

referee Mažić (SRB) - njegov prosjek 5 kartona na match. Za očekivat je borbenu i tvrdu igru. Ireland i Sweden u prosjeku dobra 2 kartona na match.
By KorverFOR3
#52541 Austrija Mađarska 1 1.8 (Volcano)
Mislim da su dosta kvalitetniji od Mađara, imaju Alabu, Harnika i još par veoma kvalitetnih pojedinaca, te stoga smatram da dobijaju noćas. Srećno!! :lol: :mrgreen:
By jopa7
#52542 Posto je na vecini utakmica na ovom EP bilo puno kornera idemo probati i na ove dvije vise kornera ali na manju marginu i manju kvotu. Cak je i na vecini utakmica prolazilo vise od 4,5 kornera 1.pol po 1,85 ali ovdje cu probati vise od 8,5 po 1,45 sto daje kvotu 2,10 za duplanje.
Image
By TManero
#52543 Austria-Madjarska tocan rez 0-0 kvota 7
Austria-Madjarska tocan rez 1-0 kvot 6

Madjarska neefikasna solidna obrana bunkerica, Austria malo kvalitetnija ali neznatno.. Kako euro do sada pokazuje da su tekme tvrde da se cuva 1-0, i da su napadaci neefikasni ostajem i ovdje pri tome.
Isto se moze probat i na portugal island.