Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Goodness
Krnja said

Danas imam dva odlicna para http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif pa cemo ovako :

Hajduk Split-Dinamo Zagreb / 2 / @2,80
Eisbaren(5,5)-KrefeldP / više / @1,70

Sta reci Hajduk mozda igra s srcem i imaju najbolje navijace u cjelom balkanu navijaci su im pola momcadi ali nemoram ni reci koliko je Dinamo puno kvalitetnija momcad,imam prijatelja koji igra u dinamu necu mu odat ime nebi bilo uredu kaze da je motiv strasan da su svi nabrijani i da im je ovo boje nego sto igraju u ligi prvaka,cudi me koeficjent na dinamo mozda su se kladionice zeznule mozda i nisu necu nista rec al milim da je tu koeficjent na Dinamo trebo biti barem 2.20 ne vise al ok nama jos bolje http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

A za njemce nemam sta reci puno pratim ih jedno vrijeme.Obje momcadi puno zabijaju Eisbarrn ima najbolji napad u ligi a Krefeld 5. te su te momcadi zadnjih 7 utakmica uvjek isle u over po 7 golova tak da mislim da ovo danas nije upitno

Sretno ko isprati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

svaka cast za hokej, ispratio ;)
a za derbi se ne slazem :p
By Krnja
Goodness said

Krnja said

Danas imam dva odlicna para http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif pa cemo ovako :

Hajduk Split-Dinamo Zagreb / 2 / @2,80
Eisbaren(5,5)-KrefeldP / više / @1,70

Sta reci Hajduk mozda igra s srcem i imaju najbolje navijace u cjelom balkanu navijaci su im pola momcadi ali nemoram ni reci koliko je Dinamo puno kvalitetnija momcad,imam prijatelja koji igra u dinamu necu mu odat ime nebi bilo uredu kaze da je motiv strasan da su svi nabrijani i da im je ovo boje nego sto igraju u ligi prvaka,cudi me koeficjent na dinamo mozda su se kladionice zeznule mozda i nisu necu nista rec al milim da je tu koeficjent na Dinamo trebo biti barem 2.20 ne vise al ok nama jos bolje http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

A za njemce nemam sta reci puno pratim ih jedno vrijeme.Obje momcadi puno zabijaju Eisbarrn ima najbolji napad u ligi a Krefeld 5. te su te momcadi zadnjih 7 utakmica uvjek isle u over po 7 golova tak da mislim da ovo danas nije upitno

Sretno ko isprati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

svaka cast za hokej, ispratio http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif
a za derbi se ne slazem :p

A vidjet cemo reko mi frend da je atmosfera jebena mada je i u hajduku tako
al svi znamo i toga smo svijesni (samo neki nece priznat) da je Dinamo jaci i ima bolju momcad
jedino to sto Hajduk ide na snagu navijaca i ljubav za grad njima je to tamo religija i oni zive za to,vidit cemo.Inace nisam navijac ni Dinama ni Hajduka :D
Ma njemci su zakon za pratit i pogadat donesli su mi dosta love zadnjih 2 tjedna
By comi
kokodril said

zanimljiva ponuda u favoritu
izbacivanje jadranke kosor plaćaju 1.70
pa to je zicer
definitivno jači ulog

Prvo sam se dobro nasmijao, heheh... Onda dobro razmislio, kontam da treba malo bolje pročitat neke novine i čitat između redova :) Mislim da ću bez zahebancije ovo odigrati za itekako veći ulog :)
By canca
#5151 Danas lagano..

17:10 Gulbis E.-Molchanov D. 1 @ 1.22
U zadnjem kolu kvalfikacija u Delray Beachu ocekuje nas dvoboj Ernesta Gulbisa i Denys Molchanova. Ernest Gulbis latvijski je tenisac koji se trenutno nalazi na 108 ATP poziciji. Gulbis je vec 4-5 godina poznatiji u svijetu tenisa ali zbog ozljeda a i neozbiljnosti dosta je opao na atp listi. Ovu sezonu otvorio je pred kraj prvog mjeseca challengerom u Heilbronu gdje je ispao u drugom kolu, u Davis Cupu je odigrao jedan mec i upisao pobjedu, u Bergamu ispada u prvom kolu, u Rotterdamu je prosao dva kola kvalifikacija i dosao do sesnaestine finala ali je Del Potro ipak bio za klasu bolji, u Marseillu ispada u drugom kolu i odma prelazi u Delray Beach gdje je prosao prva dva kola kvalifikacija pobjedivsi Kosakowskog i Marchenka.
Njegov protivnik Denys Molchanov meni te totalna nepoznanica. Ukrajinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 217 mjestu. Vecinom igra challengere, a sto se ove sezone tice dosao je do cetvrtfinala Noumeae, treceg kola kvalifikacija za Australian Open, drugog kola kvalifikacija za Heilbronn, cetvrtfinala Dallasa i drugog kola kvalifikacija San Josea. Na ovom turniru je prosao prva dva kola kvalifikacija pobjedama nad Alvesom i Golubevom.
Ovoj dvojici tenisaca danas ce ovo biti prvi medjusobni susret. Veliku prednost dajem Gulbisu koji je po meni dosta boljid od ukrajinca a i Gulbis brani dosta bodova jer je prosle godine ovdje stigao do cetvrtfinala i mislim da danas ne bi trebao imati problema.

23:55 -5,5/Querrey S.-M.Russell 2 @ 1.50
Danas ce se u Delray Beachu uz kvalifikacije odigrati i prvi mecevi prvog kola. U jednom od njih snage ce odmjeriti Sam Querrey i Michael Russell. Sam Querrey americki je tenisac koji trenutno zauzima 23 ATP poziciju. Po meni on zasluzuje puno bolji plasman ali su ga ozljede desetkovale. Ovu sezonu otvorio je turnirom u Aucklandu gdje je stigao do polufinala, zatim seli na Australian Open gdje je ispao u trecem kolu, u Davis Cupu vodio je svoju zemlju do cetvrtfinala pobjedivsi oba meca, u San Joseu dogurao je do polufinala i prosli tjedan u Memphisu je nenadano ispao u sesnaestini finala od Matosevica.
Michael Russel takodjer predstavnik SAD-a trenutno se nalazi na 72 ATP mjestu. Vecinom igra challengere a na ATP turnire pokusava se probiti kroz kvalifikacije. Sezonu je otvorio turnirom u Aucklandu gdje je predao mec u drugom kolu kvalifikacija, na Australian Openu nije imao srece sa zdrijebom jer ga je u prvom kolu zapao sesti igrac svijeta Berdych, zatim seli u Honolulu gdje je dogurao do polufinala, u Dallasu nije mogao dalje od cetvrtfinala, zatim u San Joseu ispada u drugom kolu i prosli tjedan u Memphisu uspio je odigrati solidan turnir gdje je prosao dva kola kvalifikacija i dosao do cetvrtfinala ali bolji je bio Istomin.
Moj tip na ovaj mec je da Russel ne gubi vise od pet gemova razlike. Ova dva tensiaca do sada su se susrela pet puta i sve je meceve dobio Querrey ali samo je u prvom mecu 2006 bio bolji sa vise od pet gemova. Russell ima odlican servis i mislim da nece vise od jednog brejka pusiti po setu, a usao je i u neku formu.

23:55 Dominguez Lino L.-Pennetta F. 2 @ 1.60
U Acapulcu nas ocekuje zanimljiv tjedan jer su na rasporedu i ATP i WTA mecevi. u prvom kolu WTA dijela ocekuje nas susret izmedju Lourdes Domingez Lino i Flavie Pennette. Lourdes Domingez Lino spanjolska je tenisacica koja trenutno zauzima 56 WTA poziciju. Meni jako mrska tenisacica jer me je oborila dosta puta i rijetko kada pobijedi kada je ja igram. Sezonu za sada igra katastrofalno, u Brisbenu, Hobartu, Parizu, na Australian Openu je sve ispadala u prvom kolu, uspjela je dobiti mec u Fed Cupu, i prosli tjedan u Bogoti ali je ispala u drugom kolu.
Njena suparnica danas biti ce talijanka Flavia Pennetta. Nekada jako dobra igracica koju su u zadnje vrijeme ozljede sprjecavale da se vrati teniskim terenima. Imala je pauzu od cak pola godine. Ove sezone odigrala je samo dva meca, prosli tjedan u Bogoti, u prvom kolu bila je bolja od Panove ali u drugom kolu jaca je bila Arruabarrena.
Ove dvije tenisacice do sada su se susrele sedam puta a Pennetta je dobila sest meceva. Pennetti ovaj turnir odgovara jer ga je osvajala dva puta i igrala cak pet finala, i brani bodove iz finala prosle sezone. Dominguez Lino igra prije ovoga meca i mec parova pa mozda i to bude utjecalo na nju. Ocito je da Pennetti odgovara Dominguez kao igracica i odgovara joj ovaj turnir i mislim da se isplati po ovoj kvoti uzeti pobjedu Pennette.
By canca
#5205 17:20 9,5/Tsonga J.W.-Llodra M. 2 @ 1.55
Posljednji mec drugog dana ATP turnira u Dubaiu odigrat ce francuski predstavnici Jo Wilfried Tsonga i Michael Llodra. Jo Wilfried Tsonga usao je u odlicnu formu sto smo mogli vidjeti i prosli tjedan na turniru u Marseillu gdje je dosao do svog novog naslova pobjedom nad Berdychom. Iz Marseilla i dvorane stigao je u Dubai na hard. Podloga mu odgovara jer je brza a on voli igrati na takvim podlogama i ostvaruje dobre rezultate.
Njegov protivnik danas biti ce mu prijatelj i sunarodnjak Michael Llodra. Llodra nije usao bas na najbolji nacin u sezonu, jedini turnir na kojemu je nesto pokazao bio je Montpelliere gdje je stigao do polufinala. Kao i Tsongi i njemu odgovara ova podloga, vecinom prakticira servis i izlazak na mrezu i to ga dobro sluzi.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela sest puta i svi mecevi su otisli na stranu Tsonge. Moj tip za ovaj mec je over prvi set.. Mislim da je i Tsonga malo umoran i da ce prvi set biti neizvjestan jer obojica a posebno Llodra imaju dobre servise i mislim da necemo vidjeti puno brejkova u prvom setu.

20:40 -4,5/T.Haas-Sijsling I. 2 @ 1.50
U prvom kolu turnira u Delray Beachu svoje snage veceras ce odmjeriti Tommy Haas i Igor Sijsling. Tommy Haas njemacki je veteran koji u zadnje vrijeme igra odlicno i zasluzeno se nalazi na 19 ATP poziciji. Ovu sezonu nije otvorio na nacin na koji je zavrsio proslu. Na Hopman Cupu dobio je samo jedan mec, zatim ispada u drugom kolu Aucklanda, na Australian Openu nenadano ispada u prvom kolu.. Odigrao je jako dobro turnir u San Joseu gdje je stigao do finala ali bolji je bio Raonic. I taman kada je usao u dobru formu bolest ga je sprijecila da napreduje jos vise i u Memphisu je morao predati mec Lopezu.
Igor Sijsling nizozemski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 74 ATP mjestu. Nije ocekivao ovako los start u sezonu, ispao je u prvom kolu Chennaia, u Aucklandu je prosao kvalifikacije i ispao u sesnaestini finala, na Australian Openu je ispao u prvom kolu, a u Zagrebu, Rotterdamu i Memphisu u sesnaestini finala. U Memphisu je ispao od Cilica, i u tom mecu nije iskoristio tri mec lopte.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela dva puta i oba meca dobio je Haas. Prvi put susreli su se prosle godine u Bundesligi i tada je njemacki tenisac slavio 7-6 4-6 10-2, a drugi put ove sezone u Aucklandu je bilo 6-3 6-4.
Moj tip na ovaj mec je da Sijsling ne gubi vise od cetiri razlike. Glavni razlog ovog tipa je nespremnost Haasa koji je na svom facebooku napisao It's frustrating to pull out of a tournament no matter what the circumstance but that's just how it is at times! Virus stopped me... made me miss a big chance! Try to recover until the Delray Tournament! Thanks for all your support!
By Krnja
#5211 Danas sam odigro samo jedan par i to na jako veliki ulog
HannoScor(5,5)-Ingolstadt / manje / @1,75

-Hanover,super iskusni i igraju jako dobru obranu i imaju dva odlična i iskusna golmana Thomas Greiss(dosao iz NHL) i Dimitri Pätzold
Kao dokaz da je Hannover tipicna obrambena ekipa je taj da imaju omjer 18:29 u korist undera od 5,5
Inglostadt-u ce danas biti tesko pronaci put mrezi na gostujucem terenu i mislim da bi ovo trebalo svakako ici u under

Sretno ko isprati :D
By canca
#5245 Samo ja i Krnja aktivni u ovoj temi :D . Ja kako pisem na jednoj stranici analize samo ih prekopiram ovdje, nadam se da sam nekome od pomoci.

12:40 K.De Schepper-Cervenak P. 1 @ 1.25
U francuskom Cherbourgu ovaj tjedan se održava jaki challenger. Danas nas ocekuje dvoboj domaceg predstavnika Kennya de Scheppera i Pavol Cervenaka. Kenny de Schepper igrac je odlicnog servisa koji vecinom pruza dobre partije po challengerima a nekada mu se zna desiti i koji dobar turnir iz ATP kategorije. Sezonu je otvorio porazom u trecem kolu kvalifikacija za Chennai, zatim nenadano ispada u prvom kolu kvalifikacija za Sydney, na Australian Openu nije uspio proci dalje od drugog kola kvalifikacija, u Heilbronnu ispada u prvom kolu, zatim u Montpellieru prolazi tri kola kvalifikacija ali ga sreca nije mazila i u prvom kolu ga je docekao puno bolji sunarodnjak Llodra, i odigrao je challenger u Quimperi gdje ga je u cetvrtfinalu zaustavio Darcis.
Paolo Cervenak slovacki je tenisac koji trenutno zauzima 229 ATP poziciju. On se vecinom bazira na turnire na zemlji i pokusava izbjegavati hard i dvorane. Sezonu je poceo jako lose, a i odigrao je samo cetiri turnira. U Dohi i na Australian Openu ispao je u prvom kolu kvalifikacija, u Heilbronnu prolazi tri kola kvalifikacija i prvo kolo, i u Zagrebu ispada u drugom kolu kvalifikacija. Na ovom turniru nastupao je prije dvije godine i tada nije uspio proci dalje od drugog kola.
Po meni je veliki favorit danas de Schepper. Igra pred svojom publikom, na omiljenoj podlozi protiv zemljasa. De Schepper ima odlican servis i nece dopustati puno brejk lopti a Cervenak kao i svaki zemljas nema bas neki servis i tu vidim veliku prednost francuskog tenisaca. De Schepper brani i dosta bodova jer je prosle godine ovdje igrao cetvrtfinale.

13:40 Llodra M.-Tursunov D. 1 @ 1.45
U Dubaiu su danas na rasporedu mecevi sesnaestine finala, a u jednom od njih snage ce odmjeriti dva starosjedioca na ATP-u, Michael Llodra i Dmitry Tursunov. O Llodri sam pisao jucer kada ga je ocekivao mec protiv Tsonge koji je nenadano otisao na stranu Llodre. Odigrao je odlican mec i citavo vrijeme je bio stabilan u glavi, uspio se vratiti nakon zaostatka od 4-1 u prvom setu i dobiti set u tb-u, i onda u drugom setu lagano pravi dva brejka i odnosi prvu pobjedu nad Tsongom u sedmom susretu. Odgovara mu ova podloga jer je dosta brza i to je dobro zbog njegovog servisa. Prepoznatljiv je po svojoj igri servis ~ izlazak na mrezu i dugo godina mu uspjeva taj nacin.
Njegov protivnik danas biti ce ruski tenisac Dmitry Tursunov. Nije bas na najbolji nacin poceo sezonu ispavsi u kvalifikacijama za Montpelliere i Rotterdam ali prosli tjedan odigrao je odlican turnir u Marseillu. Prosao je tri kola kvalifikacija i dogurao do polufinala gdje je ipak jaci bio Berdych. Na svome putu do polufinala pobjedio je cak i Tipsarevica. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od Hajeka 4-6 6-1 6-2.
Ova dva tenisaca susrela su se jednom, 2007 godine i tada je slavio Tursunov 6-4 6-4. Prvo sam mislio ovdje odigrati over prvi set jer oba tenisaca imaju strasne servise, ali ipak sam se odlucio odigrati na pobjedu Llodre jer Tursunov u zadnja 3-4 meca ima dosta problema sa servisom. Gledao sam ga u mecu protiv Mullera kada je u drugom setu izgubio tri svoja servisa, zatim je od Berdycha 6-2 6-1 izgubio, i jucer protiv Hajeka je u prvom setu izgubio 2 svoja servisa ali je uspio vratiti jedan. Llodra je jucer napravio odlicnu pobjedu i mislim da nece stati samo na tome, ulazi polako u svoju staru formu i ako ovako nastavi s pravom moze ocekivati dobre rezultate.

19:50 Gicquel M.-Gojowczyk P. 1 @ 1.60
Posljednji mec treceg dana challengera u Cherbourgu odigrat ce Marc Gicquel i Peter Gojowczky. Marc Gicquel francuski je veteran koji se trenutno nalazi na 122 ATP mjestu. On je tip igraca koji kroz citavu karijeru igra po challengerima i kroz kvalifikacije pokusava proci u neki jaci ATP turnir. Ovu sezonu zapoceo je dosta solidno. Igrao je polufinale Noumeae, zatim nenadano ispada u drugom kolu kvalifikacija za Australian Open, u Montpellieru ne uspjeva proci zadnje kolo kvalifikacija, nakon toga seli u Quimperu gdje je odigrao odlican turnir ali je u finalu ipak bolji bio Copil. Gicquel je vec odigrao jedan mec na ovom turniru i bio bolji od Gueza 6-2 6-3.
Peter Gojowczky njemacki je tenisac koji se trenutno nalazi na 185 ATP mjestu. Sezonu zapocinje turnirom u Dohi ali ne prolazi dalje od drugog kola kvalifikacija, na Australian Openu ga je docekao los zdrijeb kvalifikacija i ispada u prvom kolu od Berankisa, u Helibronnu opet slijedi razocaranje jer ne uspjeva proci trece kolo kvalifikacija. Napokon jedan dobar turnir odigrao je u talijanskom Bergamu gdje je stigao do polufinala, u Quimperi ispada u sesnaestini finala upravo od danasnjeg protivnika. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od Devildera 6-1 6-1.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela dva puta i oba meca dobio je Gicquel. Prvi put susreli su se prosle godine i rezultat je bio 5-7 6-1 7-5, a drugi put prije tjedan dana kada je rezultat bio 6-4 6-3. Dajem prednost Gicquelu koji ovaj turnir pred domacom publikom odgovara i uvijek dodje barem do sesnaestine finala. Gojowczyk mu kao protivnik odgovara i mislim da francuski tenisac moze ponoviti isti rezultat kao prosli tjedan.