Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By CP3_BG32
#52826 Carlos Arroyo under 13.5 1.85

Ulog ogroman.Odlazak na OI.Srbija to nije uradila 12 godina.Arroyo vec na zalasku karijere.37 godina.Apsolutno nema nikakvih sansi protiv pleyeva srbije koji si em mladji em brzi em explozivniji mnogo.Ne vjerujem da ce ga pustati da sutira otvorene trojke kao jucer Latvijci.

Bh kladionica.

SRETNO SVIMA !!!
By manje under
#52828 Double:
D. Šarić (12,5) - više - 1,85
Ljudi ovo toplo preporučam. Znači dečko će provest u igri 35 minuta, uzet će 15 lopti i isplati ga se samo radi toga odigrati. Mislio sam da će izostankom Tomića Bilan više zabijati jer ima tu scorersku moć, ali kad sam gledao prošlu utakmicu između nas i Talijana i vidio da mu je u istom napadu 2 banane dao Bargnani??? vidio sam da nije baš sav svoj. Od Planinića ne očekujem napadački baš ništa, tako da uzimam Šarića.
Italija vs Hrvatska - 8,5 hendi - 2
Jesu Talijani domaćini i imaju bolje igrače, ali mi ne djeluju baš toliko moćni da baš razvale Hrvate, a i Hrvatska ima taj mentalitet da bolje igra protiv jačih reprezentacija, tako da se nadam da će me ovaj hendi pokriti.

Toliko. Sretno!
Bet Live klada

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
By manje under
manje under wrote:Double:
D. Šarić (12,5) - više - 1,85
Ljudi ovo toplo preporučam. Znači dečko će provest u igri 35 minuta, uzet će 15 lopti i isplati ga se samo radi toga odigrati. Mislio sam da će izostankom Tomića Bilan više zabijati jer ima tu scorersku moć, ali kad sam gledao prošlu utakmicu između nas i Talijana i vidio da mu je u istom napadu 2 banane dao Bargnani??? vidio sam da nije baš sav svoj. Od Planinića ne očekujem napadački baš ništa, tako da uzimam Šarića.
Italija vs Hrvatska - 8,5 hendi - 2
Jesu Talijani domaćini i imaju bolje igrače, ali mi ne djeluju baš toliko moćni da baš razvale Hrvate, a i Hrvatska ima taj mentalitet da bolje igra protiv jačih reprezentacija, tako da se nadam da će me ovaj hendi pokriti.

Toliko. Sretno!
Bet Live klada

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Šta da kažem olimpijske igre plus lijep dobitak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Jebeš NBA, više sam u plusu na ovim kvalifikacijama nego u čitavoj Nba sezoni :)