Sta mislite o ovom paru da li bi ovo moglo u over?
Obje ekipe imaju visok broj ubacenih koseva, a denver protiv boljih ekipa redovno ide debelo preko 100 , plus bozicno vece mislim da bi moglo proci? Vasa misljenja?
pezzinjo said
La Clippers VS Nuggets- Over 201,5?
Sta mislite o ovom paru da li bi ovo moglo u over?
Obje ekipe imaju visok broj ubacenih koseva, a denver protiv boljih ekipa redovno ide debelo preko 100 , plus bozicno vece mislim da bi moglo proci? Vasa misljenja?
Falcao said
DeronWill(-15,5+)-Bkn-Bos više / Deron mi je čudan u posljednje vrijeme.. NO BET
Johns.Joe(-17,5+)-Bkn-Bos više / Slažem se
Rondo R.(-14,5+)-Bkn-Bos više / Slažem se
WestbrookR(-23,5+)-Mia-Okl više / NE
Harden J.(-24,5+)-Chi-Hou više / NE protiv odbrane Chichaga
misljenja?
pezzinjo said
Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav
papekings said
Pozdrav za sve ja sam iz Srbije mesto Cacak,zanima me vase misljenje danasnjih utakmica,evo i mojega misljenja
1. Brooklyn-Boston nekako je to po meni 2 ili H2
2.Lakers-New Jork 1
3.Miami-Oklahoma sve je moguce nema favorita blaga prednost na strani domacina
4.Chicago-Houston 1
5.LaClipers-Denver h2 ocekujem tvrdu utakmicu i uzbudljivu zavrsnicu.
dallas said
pezzinjo said
Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav
kako mislis najlaksi matchup ? pa nije chalmers los obrambeni igrac,on je ocajan kao help defender ali 1 na 1 odlicno cuva sto je za klađenje iznimno bitno
iako dijelim tvoje misljenje da ce danas ispucati 20-tak lopti..samo je pitanje kakav ce postotak biti
a i kevin martin se vraca danas...on mi za under nije nikako ali nije mi ni za over..cisti no bet
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]