Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pezzinjo
#525 La Clippers VS Nuggets- Over 201,5?
Sta mislite o ovom paru da li bi ovo moglo u over?
Obje ekipe imaju visok broj ubacenih koseva, a denver protiv boljih ekipa redovno ide debelo preko 100 , plus bozicno vece mislim da bi moglo proci? Vasa misljenja?
By celavi_stvor
pezzinjo said

La Clippers VS Nuggets- Over 201,5?
Sta mislite o ovom paru da li bi ovo moglo u over?
Obje ekipe imaju visok broj ubacenih koseva, a denver protiv boljih ekipa redovno ide debelo preko 100 , plus bozicno vece mislim da bi moglo proci? Vasa misljenja?

-7,5/La Clippers VS Nuggets 2 @ 1.85 / meni se ovo sviđa na ovaj tekmi... moglo bi biti gutavo.. ;)
By Falcao
#529 DeronWill(-15,5+)-Bkn-Bos više
Johns.Joe(-17,5+)-Bkn-Bos više
Rondo R.(-14,5+)-Bkn-Bos više
WestbrookR(-23,5+)-Mia-Okl više
Harden J.(-24,5+)-Chi-Hou više
misljenja?Laugh
By celavi_stvor
Falcao said

DeronWill(-15,5+)-Bkn-Bos više / Deron mi je čudan u posljednje vrijeme.. NO BET
Johns.Joe(-17,5+)-Bkn-Bos više / Slažem se
Rondo R.(-14,5+)-Bkn-Bos više / Slažem se
WestbrookR(-23,5+)-Mia-Okl više / NE
Harden J.(-24,5+)-Chi-Hou više / NE protiv odbrane Chichaga
misljenja?http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif
By pezzinjo
#531 Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav
By dallas
#532 u lutriji nemam otvoren racun pa cu morati u supersportu danas uplacivati koji ima losije granice

kao sto je spomenuo celavi stvor kontrahendikep na denver je value po meni..clippersi su meni osobno ok ekipa ali nista posebno..bas u rangu denvera s kojim danas igraju

zatim od igraca su mi zanimljivi valjda kao i svima overi anthonya i bryanta jer ce to biti sraz 2 najveca ega u nba ligi...i ne bi me niti malo zacudilo da se to pretvori u hakl 1 na 1 gdje ce ostalih 8 igraca stajati prakticki u kutu radi 2 egomanijaka

i
By OT
#533 Miami-Oklahoma KP1
Miami skoro cijelu sezonu igra na pola gasa,ovo je repriza NBA Finala igra se na Božić na National TV velika pozornica,a ta velika pozornica je upravo ono što Miami čeka.Sa druge strane Oklahoma je dosta naučila iz NBA Finala i upravo neke stvar koje su im falile u Finalu sada su tu.Prije svega tu je treća opcija,legitimna opcija u napadu Serge Ibaka koji pored skokova i blokada koje i dalje drži na visokom postoku odlično igra i u napadu na prosjeku od 14,5 poena po utakmici 8,9 skokova i 3,1 blokadu Ibaka je onaj dio slagalice koji je falio Oklahomi,a šut Kevina Martina je baš ono što im treba sa klupe.Durant je sasvim drugačiji igrač nego u tom Finalu ima cilj zna šta želi i igra odlično uz Westbrook-a koji se isto do nekle malo spametova.E sada Miami je u Finalu igrao možemo slobodno reči bez pravih Wade-a i Bosha jer su obadvojica vukli povrede i nisu blili ni blizu 100% kapaciteta.U tom Finali Mike Miller i klupa Heat-a je bila jedina prava pomoć James-u koji je gotovo sam dobio Oklahomu,naravno pomogli su i Wade i Bosh ali je James izvukao 80% posla.Danas je Miami na 100% uz pojačanu klupu i jak motiv koji je pred njima mislim da Oklahoma i nema realne šanse da dobije ovu utakmicu.James večeras pušta kočnicu i daje gas,sa 50% diže na 100% i to je to bez puno filozofiranja.Uz ovo i James over...
By dallas
pezzinjo said

Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav

kako mislis najlaksi matchup ? pa nije chalmers los obrambeni igrac,on je ocajan kao help defender ali 1 na 1 odlicno cuva sto je za klađenje iznimno bitno

iako dijelim tvoje misljenje da ce danas ispucati 20-tak lopti..samo je pitanje kakav ce postotak biti

a i kevin martin se vraca danas...on mi za under nije nikako ali nije mi ni za over..cisti no bet
By bedblueboys
papekings said

Pozdrav za sve ja sam iz Srbije mesto Cacak,zanima me vase misljenje danasnjih utakmica,evo i mojega misljenja
1. Brooklyn-Boston nekako je to po meni 2 ili H2
2.Lakers-New Jork 1
3.Miami-Oklahoma sve je moguce nema favorita blaga prednost na strani domacina
4.Chicago-Houston 1
5.LaClipers-Denver h2 ocekujem tvrdu utakmicu i uzbudljivu zavrsnicu.

ja mislim da je ovo jako izgledno.Miami bih odigrao u overu,ipak bice tu pucanja sa svih strana,i koliko bila granica ,mislim da ce obe ekipe ici preko stotku.
By pezzinjo
dallas said

pezzinjo said

Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav

kako mislis najlaksi matchup ? pa nije chalmers los obrambeni igrac,on je ocajan kao help defender ali 1 na 1 odlicno cuva sto je za klađenje iznimno bitno

iako dijelim tvoje misljenje da ce danas ispucati 20-tak lopti..samo je pitanje kakav ce postotak biti

a i kevin martin se vraca danas...on mi za under nije nikako ali nije mi ni za over..cisti no bet

Nije Chalmers los ali ipak mislim da nece predstavljati preveliki problem Westbrooku. Ja sam ga igrao svejedno over na manji ulog tako da nista posebno ne gubim. Jednostavno on je za mene vrhunski atleta i ako ga sut posluzi ide u over sigurno. Pozdrav