Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#5321 Danas su 3 utakmice na rasporedu evo ankete za derbi dana, ja se javim malo kasnije jer sam sad u žurbi
[sp_show_poll id="5"]
By iggidala
#5323 Idemoo i dalje, drugi dan u nizu stopostotna realizacija, nadamo se opet dobrom ucinku i dobicima dobrim ljudima na forumu !
Danas opet 3 izbora:

Boozer kao sto sam rekao prekjucer danas ista stvar , Gibson OUT . Na Lakersima ocekujem otvoreniji mec , bez nekakve pretjerane obrane moze i 1h umjesto koseva kome se to svida. Te treci izbor CP over, mislim kako ce on lako doci, u jakim utakmicama pokaze kakav je to vanserijski tip igraca. Mislim kako je ova margina mala granica za njega, pogotovo kad je Indiana pod kosem jaka, te kako CP3 nece puno gurati loptu pod kos nego da ce to rjesiti svojim umijecem ulaska ili sjajnim sutem.

15,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,85
L.A. Lakers - Minnesota VIŠE Zbroj poena [204,5] 1,85
16,5 - Paul C. (Lac) VIŠE Broj poena igrača 1,85

Sretno!!
By MvP39
#5325 Ljudi sta mislite sta je sigurnije Crawford J.(-15,5+) manje ili Griffin B.(-18,5+) manje ?
Crawford je u losoj formi ali Indiana prima puno poena sa SG pozicije.
Griffin je u solidnoj formi, a Indiana predobra pod kosem.

btw. @iggy: Kolko si siguran za Boozera ? Ove sezone je 2 puta igrao protiv Phile i zabio im 17 poena u te 2 utakmice.
By Musa
MvP39 said

Ljudi sta mislite sta je sigurnije Crawford J.(-15,5+) manje ili Griffin B.(-18,5+) manje ?

btw. @iggy: Kolko si siguran za Boozera ? Ove sezone je 2 puta igrao protiv Phile i zabio im 17 poena u te 2 utakmice.

ma nema hibberta u ekipi, tako da je pitanje jel se isplati igrati griffina manje.. da igra hibbert,vjerojatno bi mi bio to prvi pik za veceras
By iggidala
MvP39 said

Ljudi sta mislite sta je sigurnije Crawford J.(-15,5+) manje ili Griffin B.(-18,5+) manje ?

Pa jedno 90 posto , kao sto sam i prekjucer bio siguran da ce prijeci, nema tu dilema puno. Fila losa pod kosem, nedostatak tog Gibsona . Mislim da ce im zabiti to vec do 1 halfa :D
By iggidala
Musa said

MvP39 said

ma nema hibberta u ekipi, tako da je pitanje jel se isplati igrati griffina manje.. da igra hibbert,vjerojatno bi mi bio to prvi pik za veceras

Ma nema veze sto nema Roya Indiana predobro cuva reket..
By MvP39
#5329 Pekovic N.(-17,5+) manje (1,70)
Goodness - favorit
Bez obzira sto je Minnesota desetkovana oni jos uvijek imaju igrace koji mogu zabiti, Williams, Shved, Barea... Nije Pekovic jedini koji moze zabiti. Glavni razlog zasto igram manje je taj sto ce ga cuvati Howard koji je odlican obrambeni igrac i ima snagu da ga zaustavi. Uz to Lakersi su napokon poceli igrati i ocekujem njihovu laganu pobjedu sto znaci blow out i manje minuta za Pekovica. Ove sezone Pekovic im je u 34 minute zabio 14 poena, danas ocekujem da igra manje od 30 minuta te zabije jos manje koseva.

Boozer C.(-16,5+) vise (1,85)
Iggy je sve objasnio. Covjek je po meni glavni scorer ekipe i ocekujem da prede i ovu granicu.

kvota: 3,15 Favorit
ulog: visoki
By larsson777
MvP39 said

Pekovic N.(-17,5+) manje (1,70)
Goodness - favorit
Bez obzira sto je Minnesota desetkovana oni jos uvijek imaju igrace koji mogu zabiti, Williams, Shved, Barea... Nije Pekovic jedini koji moze zabiti. Glavni razlog zasto igram manje je taj sto ce ga cuvati Howard koji je odlican obrambeni igrac i ima snagu da ga zaustavi. Uz to Lakersi su napokon poceli igrati i ocekujem njihovu laganu pobjedu sto znaci blow out i manje minuta za Pekovica. Ove sezone Pekovic im je u 34 minute zabio 14 poena, danas ocekujem da igra manje od 30 minuta te zabije jos manje koseva.

Boozer C.(-16,5+) vise (1,85)
Iggy je sve objasnio. Covjek je po meni glavni scorer ekipe i ocekujem da prede i ovu granicu.

kvota: 3,15 Favorit
ulog: visoki

Prosli put ga je Pek bukvalno unistio i posramio.
By cashmoney
#5333 ss lopovi najveci, Boozer je bio 15,5 i nisam stigo uplatit (sad ga stavili na 17,5)

Young N.(-11,5+) 2 1,85
Paul C(-15,5+) 2 1,85

može komentar za ova 2 para, hvala