Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By larsson777
cashmoney said

ss lopovi najveci, Boozer je bio 15,5 i nisam stigo uplatit (sad ga stavili na 17,5)

Young N.(-11,5+) 2 1,85
Paul C(-15,5+) 2 1,85

može komentar za ova 2 para, hvala

Paul mi se svidja,on da hoce prebacio bi to za poluvreme,ali cesto preteruje sa proigravanjima,to je problem.
By iggidala
larsson777 said

cashmoney said

ss lopovi najveci, Boozer je bio 15,5 i nisam stigo uplatit (sad ga stavili na 17,5)

Young N.(-11,5+) 2 1,85
Paul C(-15,5+) 2 1,85

može komentar za ova 2 para, hvala

Paul mi se svidja,on da hoce prebacio bi to za poluvreme,ali cesto preteruje sa proigravanjima,to je problem.

Ja bas danas mislim da nece proigravati , posto ce jako velika biti guzva u reketu. Mislim da ce se rjesavati lopte tako da i danas nesto vise ubaci :D a dobro sada cemo viditi sta ce biti.
By Master Yoda
#5341 za one koji hvataju boozera, imate ga u germaniji na 14,5 a koeficijent je još uvijek 1,85, mislim da je samo pitanje vremena kad će ili smanjit koef ili dići marginu
By Musa
iggidala said

Musa said

MvP39 said

Ljudi sta mislite sta je sigurnije Crawford J.(-15,5+) manje ili Griffin B.(-18,5+) manje ?
Crawford je u losoj formi ali Indiana prima puno poena sa SG pozicije.
Griffin je u solidnoj formi, a Indiana predobra pod kosem.

btw. @iggy: Kolko si siguran za Boozera ? Ove sezone je 2 puta igrao protiv Phile i zabio im 17 poena u te 2 utakmice.

ma nema hibberta u ekipi, tako da je pitanje jel se isplati igrati griffina manje.. da igra hibbert,vjerojatno bi mi bio to prvi pik za veceras

Ma nema veze sto nema Roya Indiana predobro cuva reket..
ma pusti to,, covjek od 218 cm, i jos one ogromene ruke..on sam zatvori cijeli reket :d .. griffin je u dobroj formi.. mene isto vuce da ga igram manje, al nekak moram jos analizirati danasnje parove i probati izvuci nesto realno.. sta mislite danas kobeo, jucer su im se poklopili svi rezultati danas moraju dobit,a svi znamo kako onda igra kobeo a jos ej u formi zadnje 3 tekme(cak mislim da je realno igrati i howarda manje) isto mi se cini dosta dobro za igrati vise poena izmedu lal/min.
By livadarka
#5343 ljudi pomagajte
zanima me mislite li da ce JRUE HOLIDAY prek 18 po meni vrlo vjerojatno al štel bi se konzultirat s vama !!!
hvala Cool
By Musa
livadarka said

ljudi pomagajte
zanima me mislite li da ce JRUE HOLIDAY prek 18 po meni vrlo vjerojatno al štel bi se konzultirat s vama !!!
hvala http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif
a holiday u 2 tekme sa bullsima ima prosjek 24.5 (23 i 26) ,bullsi slabo brane playmakere al zato imaju jako dobru obranu na sve napadacke bekove.. ja nevolim bas protiv bullsa nikog igrati over, a jos su ovi sixersi u raspadu neznam vise sto ocekivati od njih..
By euskal
#5345 Paul over 15,5-favorit
-E. Bledsoe
Doub Thurs
Calf
02/27/13
Bledsoe is nursing a calf injury and is not expected to play Thursday against the Pacers.Ovo je najveci razlog sta uzimam over,a drugi je da CP3 na gostovanjima uzima oko 3 suta vise nego doma s obzirom da su obicno teze partije i manje razigrava ostatak ekipe(da potkrijepim svoju tvrdnju doma ima 15.7 ppg(5-11) uz nekih 4 slobodnih(90%) za 32 min,dok na strani ima 16.6 ppg(6-13),omjer na gostujucim mu je 12/8 u korist overa.
Rubio over 10,5
-mislim da Nash koji ima 40g u guzici ne moze parirat brzancu kakav je Rubio i da bi ovo trebalo proci bez problema,pogotovo sta mu je forma u usponu nakon povratka sa 8 overa u zadnjih 10(15,9,18,17,13,18,11,13,16,5).
By Kapetankuka82
#5346 Pozdrav, tek se registrirao, vrhunski forum, samo bi dao jedan prijedlog. Bilo bi dobro kad bi svako za sebe na dnu pisao omjer pogođenih i promašenih parova, da ipak vidimo ko je doktor. Inace, to sam vidio na drugim forumima, pozdrav.