Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
Kapetankuka82 said

Pozdrav, tek se registrirao, vrhunski forum, samo bi dao jedan prijedlog. Bilo bi dobro kad bi svako za sebe na dnu pisao omjer pogođenih i promašenih parova, da ipak vidimo ko je doktor. Inace, to sam vidio na drugim forumima, pozdrav.

bilo je i takvih slucajeva,ali se brisalo sa statistikom i ko bi vise vodio evidenciju,opet nema smisla jer neki igraju "zicere" po 1,20,a neki igraju vece kvote tako da ne mozes znat koliko je tko uspjesanWink.Bit foruma po meni nije natjecanje vec pomoc jedni drugimaLaugh.Onaj koji je duze ce sam uvidjet kome moze vjerovat mada ni to nije uvijek to zbog moguce losije serije koja se dogadja i najboljima,dobro nam dosao inace
By larsson777
Kapetankuka82 said

Hvala na dobrodošlici, mislio sam na ove koji igraju over under, ako igraju manje kvote, nema smisla, nema veze, samo prijedlog.....

Ideja je odlicna...
By Master Yoda
#5353 moj današnji favorit: Carlos Boozer Over 14,5 @1,85 kladionica germania

dosta je toga već napisano o njemu danas pa neću dugo, od centarske linije chicago ima samo njega i noaha koji nije osobiti skorer, dakle skoro cijela odgovornost će biti na boozeru kojeg osobno očekujem oko 20 koševa
By Master Yoda
nina84 said

Sta mislite (96,5)-Minnesota manje????

lakersi ne igraju neku dobru obranu, ali nikad se ne zna, ja bi iskreno preskočio taj par jer minnesota, unatoč silnim izostancima, ima dovoljno drugih igrača koji mogu zabit lijepu porciju svakoj momčadi
By Marko_OKC
Master Yoda said

nina84 said

Sta mislite (96,5)-Minnesota manje????

lakersi ne igraju neku dobru obranu, ali nikad se ne zna, ja bi iskreno preskočio taj par jer minnesota, unatoč silnim izostancima, ima dovoljno drugih igrača koji mogu zabit lijepu porciju svakoj momčadi

Takoder se slazem s Master Yoda, unatoc izostancima Minnesotu nitko nije pregazio i mislim da se danas mogu drzati do 3/4 tako da je dosta nezgodan tip, meni je jos rano za nesto sloziti jer nikad ne znas kad moze iskociti neka informacija u NBA jedino sto se sad isplati je odigrati Boozera na 14,5 dok ga jos drze na toj granici jer bi mogli mijenjati marginu.
By lebron
#5360 pozz sta mislite
Indiana(188,5)-LAClippe -2
nazalost nije 14.5 ali ipak boozer(17.5)-2
visoki
i drugi
LALakers(204,5)-Minnesota-2
c paul (15.5)-2
deng(16.5)-2
west(17.5)-2
srednji