mhkladionicar said
zasto forsirate toliko walla kad ima puno boljih parova a covjek uopste nije u nekoj formi ja cu iz washingtona samo beala over 14.5 igrati vidim u vecini kladionica je granica 17.5 ili 16.5 u bet-live je jos uvijek 14.5 u zadnjih 5 utakmica igra prosjecno 38min i zabija blizu 20 poena zna pogoditi 3,4 trice kad ga krene ove sezone im je zabio 14 poena za 31min dok mi je wall u dosta slaboj formi jeste da mora i on u over ali opet nije za jaci ulog u zadnjih 5 utakmica je na prosjeku od 29min i zabija prosjecno 10 poena nije to onaj wall od prosle godine povreda je ucinila svoje tako da treba biti oprezan sa ulogom
isto je u bet-live dobra granica na horforda 17.5 u vecini je 18 ili 19.5 covjek je u velikoj formi u zadnjih 7 utakmica je isao na 20+ poena i uz to ima odlican procenat suta u zadnjoj je utahu zabio 34 poena a veceras igra protiv phoenixa koji po meni ne moze zaustaviti horforda veceras
za westbrooka je sve receno i jednostavno ako on ne ode u over ko ce igra protiv denvera koji mu dosta lezi a i inace je westbrook dosta dobar protiv ovih run and gun timova
i za kraj lopez over 18.5 vidim vec su ga neki isto igrali nema se tu sta pisati dallas slabo brani njegovu poziciju,jos ide na ruku to sto je joe johnson izgleda opet out veceras a deron je isto ozljedjen ali igra pod inekcijama,prosle godine im je utrpao 38 poena veceras ga vidim na 20+
sve je proslo beal 29 poena,horford 20,westbrook ocekivano 38 i lopez uz malo srece 19 nadam se da je bilo nekome od pomoci
Prosao glavni, pisao sam analize samo jos dodao clipperse. Na pomocnom me zeznula Atlanta over ali i ovako sam zadovoljan
Meni jucer takoder uspjesna noc. Pogodio 9/10 parova sta sam igrao (nisam nista stavljao jer su uglavnom svi ti tipovi bili analizirani a i nisam imao nesto vremena) samo me na jednom listicu rusio Orlando (igrao under) i nikad vise igrat under protiv Houstona, pa tome bi i juniori zabili 90 koseva
danas cu valjda stici statistiku sastavit... al tek popodne... do tad hvatajte dobre koef.
živili
Još jednom, čestitam svima koji su dobili
parker_tony said
Joj, vidim svi nešto dobili, neka ste, svaka čast.Mene je sinoć Griffin over oborio za 40 KM.16 ubacio, trebao 19.Šta je bilo s njim ? Nisam gled'o utakmicu ?
koliko vidim iz njegove statistike igrao je ispod 30 min i imao samo 12 suteva (od toga 7 pogodio)
nazalost treba se pazit takvih utakmica gdje je moguc blowout, najbolje ih je preskocit. Cak i igranje under na zvijezde uz moguc blowout je veliki rizik jer netko mora i zabit za taj blowout
hrvoNBA said
Horford 18,5 over
L.Scola 13,5 under
B.Beal 17,5 over
T.Parker 22,5 under
Nemam vremena za analize posebno,nego tek tako da napomenem da bi G.Popovich mogao vise cuvati Parkera protiv Sacramenta.Tek toliko.
Sve prošlo,mozda je neko i ispratio
Očekivano Parker under išao ,igrao 25 minuta...
Goodness said
parker_tony said
Joj, vidim svi nešto dobili, neka ste, svaka čast.Mene je sinoć Griffin over oborio za 40 KM.16 ubacio, trebao 19.Šta je bilo s njim ? Nisam gled'o utakmicu ?
koliko vidim iz njegove statistike igrao je ispod 30 min i imao samo 12 suteva (od toga 7 pogodio)
nazalost treba se pazit takvih utakmica gdje je moguc blowout, najbolje ih je preskocit. Cak i igranje under na zvijezde uz moguc blowout je veliki rizik jer netko mora i zabit za taj blowout
Nisi jedini i mene je Griffin srusio ali bila je dvojba Griffin over ili Gay under pa bi ionako pao ali danas je novi dan.
hrvoNBA said
hrvoNBA said
Horford 18,5 over
L.Scola 13,5 under
B.Beal 17,5 over
T.Parker 22,5 under
Nemam vremena za analize posebno,nego tek tako da napomenem da bi G.Popovich mogao vise cuvati Parkera protiv Sacramenta.Tek toliko.
Sve prošlo,mozda je neko i ispratio![]()
Očekivano Parker under išao ,igrao 25 minuta...
parker se ozlijedio