Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

izaberit 3 para

22
9%
10
4%
18
7%
66
27%
32
13%
23
9%
33
14%
17
7%
12
5%
11
5%
By pera.kojot
antduj wrote:HOOD 16,5 OVER WWIN 1,85
Prvi par koji igram je over Rodney Hooda na granici od 16,5. Igrao sam ga i prekjučer na istoj granici, pratim ga i danas...

moram da kazem - u racunicu moras da pocnes da ukljucujes i napaljenost (koncentrisanost pri sutu) doticnog igraca.
Inace, prava je retkost da jedan igrac ima sut iz igre preko 50% vise od 2-3 utakmice zaredom.
Sa hood-om je upravo to slucaj.
Jako rizicna opklada.
Ja sam igrao ovde under najvise zbog % ...
By bukefal123
bukefal123 wrote:Večer ekipa

Charlotte- Utah 193.5 under

iako je sezona tek počela još statistika nije u nekoj konstanti, treba ipak proći više utakmica...
Zašto igram ovaj par?? iako se nekima mozda neće svidjeti ovo igram prvenstveno zbog statistike iako ona moze biti kobna, ali otom potom... uzdajem se u brojke :)
Charlotte ove sezone u prosjeku zabija oko 105.3ppg a prima 96.5ppg dok UtAH zabija nešto manje od 98.4ppg a istovremeno primaja nešto manje od 94.5ppg...
na ovu granicu Charlotte ove sezone ima 5 overa i samo 1 under,a Utah 5 undera i 3 overa... e sad nadam se da će Utah nametnuti svoj ritam i uštopati Bobcatse no najviše ovaj par igram zbog podatka da su na ovu granicu u zadnjih 11 susreta 10 puta tekme išle Under dok je samo 1 završila u overu.... navedene tekme su od 2010. do 2016. čak 7 undera zaredom su odigrali....

da sad ne piše još analiza sviđa mi se Millsap under, ide na Gibsona i očekujem da ga zatvori Taj koji je odličan igrač, još bih htio napomenuti da Millsap prošle sezone na ovoj granici protiv Bullsa ima 4 undera i 0 Overa...

ima još parova ali toliko za dns od mene...
svaka čast na analizama, sretno i samo naprijed

pozz

ono kad nakon 1. četvrtine mozes u krpe... uzas
By 2paNN
#55237 Naravno reket minesote opet dosao do izrazaja, jos jedna uspesna analiza protiv njih i over centra.. ko ne gleda njihove tekme, ne bi trebao da igra manje centre protiv kata makar ne ove koji znaju nesto :) za sad analize 2/2 ceka se lma jos za veoma lepu zaradu. Pozdrav drugari, cujemo se sutra.
By CP3_BG32
#55238 Igram derozana manje i uzivam kad daje koseve.Kakav je ovo majstor kakva muda covjek ima ,idemo na 50+ majstore !!!!
By lucasm
CP3_BG32 wrote:Igram derozana manje i uzivam kad daje koseve.Kakav je ovo majstor kakva muda covjek ima ,idemo na 50+ majstore !!!!

Ocito ga nisi igra manje kad skaces kad zabije haha