Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
matEkkk said

Igrao sam Jamesa, Griffina i Duncana na jednom...sad slazem drugi listic durantulu mozda i Holidaya ?

Nediraj holideja,imao mec sinoc. Mislim da danas nece puno forsirati kao sinoc. I to pogotovo protiv Washa igraju u gostima. Cuva ga Wall.
By euskal
iggidala said

matEkkk said

Igrao sam Jamesa, Griffina i Duncana na jednom...sad slazem drugi listic durantulu mozda i Holidaya ?

Nediraj holideja,imao mec sinoc. Mislim da danas nece puno forsirati kao sinoc. I to pogotovo protiv Washa igraju u gostima. Cuva ga Wall.

preduhitrio si me ovimWink,bolje je izbjegavat ove koji igraju b2b utakmice,a posebno protiv Wash koji ima solidnu obranu.Mislim nema tu nekog pravila vise praznovjerje ponekad kao i onda kad neki od pickova dana padnu i onda pocne polemika da je to zbog toga jer su svi igrali na njega sta nema apsolutne vezeLaugh.
By slaven96
#5548 Mislim da treba Duncana iskoristiti. Parker out, proslu utakmicu je igrao samo 25min sto znaci da ga je odmorio, kod Detroita ga nema tko zadrzati. Jedino ako Popovichu ne padne napamet da mu igra klupa danas...
@matEkkk Kad treba Paul povuce jako, a mislim da ce i veceras trebati
By matEkkk
#5549 Evo moja tri tiketa za danas (uzevši u obzir analize s ove stranice naravno)

Tiket 1:
LAClippe(204,5)-OklahomC (03.03. 21:30) Više

Tiket 2:
Nowitzki D(-19,5+)-Hou-Dal Više
Paul C(-16,5+)-LAC-Okl Više
Durant K(-30,5+)-LAC-Okl Više

Tiket 3:
Griffin B.(-18,5+)-LAC-Okl Više
Duncan T(-15,5+)-SanA-Det Više
James L(-27,5+)-NYK-Mia Više

Eto, iskomentirajte mada mislim da je već sve rečeno. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By euskal
matEkkk said

Evo moja tri tiketa za danas (uzevši u obzir analize s ove stranice naravno)

Tiket 1:

Tiket 2:

Tiket 3:

Eto, iskomentirajte mada mislim da je već sve rečeno. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

di je tako velika granica na Duranta,imas ga po 28,5 tamo odigraj jer ponekad kos,dva mogu presuditiConfused
By euskal
euskal said

matEkkk said

Evo moja tri tiketa za danas (uzevši u obzir analize s ove stranice naravno)

Tiket 1:

Tiket 2:

Tiket 3:

di je tako velika granica na Duranta,imas ga po 28,5 tamo odigraj jer ponekad kos,dva mogu presuditiConfused

,imas Dirka po 18,5 u SS barem je bilo kad sam uplacivao ako nisu podigli granice.pardon 18,5 je bio u Favoritu,