ellybrit wrote:trebali ste napraviti posebnu temu sa ovim Poll-om i da tamo analiziramo ovo, a da se ovde koncentrisemo na danasnju ponudu
A nema razloga, mala je ponuda danas, pa se nece trpati. A ovo je ispalo slucajno, u tome i jeste car.
grizzlie wrote: A kog zanima nek baci pogled. https://nbatipovi.wordpress.com/
Pogledao, i samo ću ti reći svaka čast, i što se tiče izgleda, a posebno analiza, samo nastavi, veliki respect...
Meni osobno je najjace kad pročitajte "više će se skoncetrirat na asistencije" pa što to znači da je u dosadašnjem dijelu karijere,sezone izbjegavao asistirao... kad to pročitam zamišljam Jamesa u kontri i umjesto zakucavanja namjerno promaši ulovi skok u napadu i asistira suigraču i tako u jednoj akciji ima ukradenu loptu,skok u napadu i asistenciju....A ekipa se zove Monty Payton
Zaključno sve analize koje imaju argumente koji su u anketi dobili ukupno 9 glasova bi trebale biti izbrisane
kokodril wrote:Može se zaključiti nakon ove ankete da se ubuduće neće moći pročitati MORA DA POVUCE
Meni osobno je najjace kad pročitajte "više će se skoncetrirat na asistencije" pa što to znači da je u dosadašnjem dijelu karijere,sezone izbjegavao asistirao... kad to pročitam zamišljam Jamesa u kontri i umjesto zakucavanja namjerno promaši ulovi skok u napadu i asistira suigraču i tako u jednoj akciji ima ukradenu loptu,skok u napadu i asistenciju....A ekipa se zove Monty Payton
Zaključno sve analize koje imaju argumente koji su u anketi dobili ukupno 9 glasova bi trebale biti izbrisane
Nisi upravu... Da, lebrone razigrava momcad, i da, koncentriraniji je u ovom dijelu prvenstva na uigravanje i razigravanje momčadi, što automatski bliži je underu nego overu, naravno da ce potegnuti kad zatreba... Al to je tako inteligentan igrac, koji trenutno sigurno nece trositi svoji energiju i tijelo na forisranje i duele...
lagano wrote:Moram da prokomentiram koji k.... glume sad neki i omalovažavaju nečija objašnjenja za over ili under.... Naravno da je važan match up, forma, b2b utakmica, protivnik... Po cemu drugo uzimamo parove tj biramo vec po tim parametrima... Neznam koji kurac se dešava s ovim forumom odnosno s nekim članovima, koda jedva čekaju da kontriraju nečiju analizu... I da koda lebrone ( ciji sam veliki fan) nemoze imati tezak ili tezi match up, i clan jedan prokomentira zasto mu je to under, ovaj ga izvrijeđa i kaze i meni je under al ne zbog toga bla bla..bespotrebne prepirke oko niceg...
U potpunosti te podrzavam tebrex
WILLIAMS 10,5 OVER 1,85 WWIN
Prvi par koji danas igram je da će Marvin Williams dati više od 10,5 koševa što mi se čini jako dobar par za danas. Utakmica bi trebala biti dosta otvorena i na veliki broj poena i očekujem da većina glavnih vedeta ode u over. Od svih tih igrača odabrao sam Williamsa zbog više razloga. Prvi razlog je taj što mu je granica zaista mala, 2-3 trojke i par slobodnih i eto nas u overu. Sezonu je počeo s ozljedom i trebalo mu je malo vremena da uhvati ritam pa je tako u prvih 5 utakmica imao svega dva overa na ovu granicu. Nakon toga su uslijedile tri utakmice protiv Indiane, Utaha i Toronta gdje je redom zabijao 12,19 i 10 poena. Zadnju utakmicu je ostao na granici iako je ispalio čak 15 šuteva uz postotak šuta od 20%. Mislim da se tako nešto danas nebi trebalo ponoviti i s obzirom da ispaljuje 10 šuteva u prosjeku dovoljno je da postotak bude na nekih 40%. Ako uzmemo u obzir mathup i ako znamo da bi upitni Gilchrist trebao čuvati Kinga i obrnuto, na Marvinu ostaje Love koji realno nije neki vrhunski branič i koji je Morrisu dopustio 20, Millsapu 21, pa čak i Ilyasovi 21. Dakle, tu je sve jasno, Cleveland očito s te pozicije prima najviše poena i upravo najveću opasnost ima prave ove strech četvorke. Kada pogledam sve iznesene podatke ovo jednostavno mora u over. Prošle godine je Marvin 4 puta igrao protiv Clevelanda i 14,8,15,8. Sretno
RANDLE 14,5 WWIN OVER 1,85
Drugi par igram da će Randle dati više od 145, koševa protiv Minnesotte i ovdje jednostavno idem iz raloga što je Minnesota svim visokim igračima do sada dopuštala švedski stoli iliti punjenje njihovog koša. Do sada sam od početka sezone igrao visoke protiv njih i svaki put su me ispoštovali pa ja idem opet dok traje. Randle je u sezonu ušao slovito i u prve tri utakmice za 30 min u prosjeku stavljao 16 u prosjeku. Nakon toga je malo pao dijelom i zbog matcupu koji mu se dogodio u tim tekmama u vidu Howarda i Turnera. Protiv GSWa je ubacio 20 koji također imaju propuh u reketu, a onda Phoenixu 18, Sacramentu 15 i Dallasu 15. Jučer je za svega 28 minuta stavio Pelicansima 8 i ovo bi mogao biti mali problem jer Walton previše rotira igrače i ne dozvoljava nikome preko 30 minuta igre. Jedna olaknotna okolnost za nas bi mogla biti ta što Randle juče nije pucao niti jedno slobodno bacanje iako svaku utakmicu ima popriličan broj bacanja. Stvarno je zanimljivo kako Minnesotta toliko prima od visokih jer bi teoretski Dieng i KAT trebali moći sve zatvoriti samo svojom dužinom, ali realnost je očito nešto drugo. Sve vam može reći podatak da je jedan De Andre Jordan stavio 18 jučer. Randle je prošle sezone igrao 3 puta protiv Min i davao je redom 15,20 i 15 i ako bi danas morao birati točan broj njegovih poena rekao bih 15. Sretno
OLADIPO WWIN OVER 17,5
Treći par će biti s utakmice Orlando i OKC i ja se zaista ne mogu odlučiti kojeg igrača odigrati jer ima s ove utakmice stvarno pregršt opcija. Ovdje neki igrači imaju neke nerazriješene račune sa bivšim klubovima i moglo bi stvarno biti svašta. Iako vjerujem i da će Ibaka u over, odlučio sam se na Oladipa jer je u njeg lopta više vremena i ako se baš želi osvetiti moći će to napraviti. Oladipo je proljetos u trejdu za Ibaku završio u OKC jer u Orlandu očito njega nisu vidjeli kao stup momčadi što se nebi dopalo nikome pa tako nije ni Oladipu. Ovo je prva utakmica protiv Orlanda od tog trejda i ja tu očekujem da će Oladipo silovati i loptu i šut. Da nebi ovo ostalo samo na teoriju i nekom predosjećaju, Oladipo se ove sezone i vrti oko ove granice od 17,5 koja je zadana. Startao je sa 3 overa u prvih 5 utakmica, da bi u zadnje 4 malo pao, ali bi se u njih dvije opet domogao overa. U zadnje dvije stavio je 18 Torontu i LAC uz očajne postoke šuta od 30 posto i ispaljenih 17 lopti u prosjeku. Igra preko 30 minuta i praktički je jedina ozbilja opcija nakon Russa i po mom nekakvom sudu njegovih 20 lopti bi danas trebalo biti. Ako znamo da zabija u prosjeku i 2 slobodna bacanja, ovo bi za 20 lopti moralo u over. Da ne duljim očekujem ovdje namirivanje nekih računa i Oladipa na 25+. Sretno