Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
#56390 * B.Subotic Over 5.5 Pinnbet !
Maxbet 6.5, Soccer 6.5

* Buducnost u Evrokupu ima skor 0-4 i mislim da vec polako mogu da se oproste od ovog takmicenja. Savovic proslo kolo nije igrao, nisam 100% siguran koja je povreda u pitanju, mozda je neki grip ili tako nesto, ali nije ni bitno. Moguce da i danas nece igrati, ali i da zaigra, ne ocekujem neku preveliku minutazu. Trener buducnosti Scepanovic je dao otkaz, pa ce ih danas voditi pomocni trener, a verujem da ce on malo vise rotirati i imati zelju da vidi ostale igrace. Subotic je na prosloj utakmici ubacio 20 poena, za 33 minuta igre, znaci to dokazuje da moze lepo da doprinese u napadu.
U ABA ligi je na proseku od 7.4 poena, ima 6 Overa i 3 Undera na ovu granicu, a u EC prosecno ubacuje 7.8 poena, ima 3 Overa i 1 Under...
Dakle ukupno EC i ABA ima 9 Overa i 4 Undera na ovu granicu.
Prosecno igra 20ak minuta, a danas zbog "povrede" Savovica i povrede kolena koju Shawn James vuce vec par utakmica, ocekujemo mozda i koji minut vise, pa se nadamo da ide lagano preko ove granice.
By Pulpito
#56471 Armani Milano 2 @2.15

Milano iako poslovicno nepouzdan za kladjenje, imaju moje poverenje na ovom mecu. Odlicna forma, bolja energetska situacija, izuzetan napadacki potencijal (sa dvljakom Djentileom, Sandersom, Dragicem) koji ce sjajna ali veoma istrosena Crvena zvezda tesko moci da obuzda i svede na neku meru koja bi joj donela sansu za pobedu. Armani je kompletan, u poslednjem kolu veoma lako su savladali odlicnu Baskoniju i ocekujem da on budu ti koji ce nametnuti svoj ritam a to je nesto brza igra u kojoj Crvena Zvezda nema mnogo sansi. Imaju oruzja i na spoljnim pozicijama i u reketu. Takodje racunam i na faktor publike(meni veoma znacajan u kosarci) koji je manje izrazen u Areni, za koju ne ocekujem da bude puna.
By ilijaz
Pulpito wrote:Armani Milano 2 @2.15

Milano iako poslovicno nepouzdan za kladjenje, imaju moje poverenje na ovom mecu. Odlicna forma, bolja energetska situacija, izuzetan napadacki potencijal (sa dvljakom Djentileom, Sandersom, Dragicem) koji ce sjajna ali veoma istrosena Crvena zvezda tesko moci da obuzda i svede na neku meru koja bi joj donela sansu za pobedu. Armani je kompletan, u poslednjem kolu veoma lako su savladali odlicnu Baskoniju i ocekujem da on budu ti koji ce nametnuti svoj ritam a to je nesto brza igra u kojoj Crvena Zvezda nema mnogo sansi.

Slažem se od reči do reči, i meni nije potpuno jasna kvota na njih.. Samo me plaši Repeša i njegove rotacije, videli smo da je Gentilea ostavio na klupi celo 2. poluvreme protiv Baskonije.. Ne može Zvezda da odbrani sve, pogotovo će u reketu biti problem sa Sandersom, McCleanom, Raduljicom.. Takođe ne vidim kako će Simonović i Dangubić da sačuvaju Gentilea..
By nikolao
#56476 Gentilea bog cuva... Jedan od gorih igraca Armanija. Kad krene ciglariti, ne treba ga niko ni cuvati, momak je pacer opasan. Hickman i Simon su za njega Kobe & Jordan licno. Inace se slazem da je Armani dvojka :). Realno najpre ce Lazic ici na Gentilea, koji je jako prljav pleyer.

Mislim da je i Dixon 13.5 + dobar izbor, Efes i odbrana ne idu u istu recenicu. Mozda probati i Langforda manje na visokoj margini od 23.5 mada je to cista kocka.
By Shone11
#56491 Ja zaista ne znam zasto ste toliko ubedjeni da ce milan dobiti veceras? :)
Svi su ocekivali da zvezda izgubi od baskije pa znamo kako se to zavrsilo...isto se sada potencira ovaj milan veceras, ja iskreno verujem u pobedu zvezde iz sveg srca, ako momci odigraju odbranu kako znaju, kao hijene, mogu ovi da se slikaju samo. Publika i navijanje igraju ogromnu ulogu koju samo igraci na terenu razumeju, to je ogroman + , Tako da ja bih izbegao da igram na milan veceras ali sve je stvar izbora i osecaja.