ja ne znam da li da odigram Ayona + i Peperoglua +
ellybrit wrote:jel ima neko da predlozi dubl za Barselona-Real ?
Ne bih ti se htio mješati, ali ja sam igrao Ayona manje. Barca bolje brani reket nego vanjske pozicije, ja bih prije Llulla više odigrao iz Reala. Ali sretno šta god odigraš
manje under wrote:ellybrit wrote:jel ima neko da predlozi dubl za Barselona-Real ?
Ne bih ti se htio mješati, ali ja sam igrao Ayona manje. Barca bolje brani reket nego vanjske pozicije, ja bih prije Llulla više odigrao iz Reala. Ali sretno šta god odigraš
pa mozda si i u pravu, a sta mislis moze li Tomic u plus otici ??
Vidi svakako mi je to bolji par, ali nije niti Perpe loš, prošlu su i on i Tomić išli u over.
Kod Reala je kontra stvar nego kod Barce, Real je obrambeno tanji pod koševima.
Pozz i sretno.
Real vs Barca (166,5) - manje
G. Ayon (10,5) - manje
P. Koponnen (10,5) - manje
Avanti Ragazzi wrote:Neka administrator obriše ova tri moja posta gore.. greška. A ja krećem sa prognozama..
Galatasaraj-Darušafaka 2 1.55
Poklon par za danas što se mene tiče, može se probati i sa hendikepom 4,5 na goste. Galatasatraj najgora ekipa u evroligi ove godine i jedini oni već sad nemaju nikakve šanse da se nadaju da udju u top8. Darušafaka je dobila prvaka evrope preključe i mislim da će ovde rutinski završiti posao.
V.Spanulis 13,5 + 1.85
Večeras Olimpijakos gostuje kod svog najvećeg rivala Panatinaikosa, Spanulis obožava ovakve utakmice i često ućutka zelene kad Olimpijakos gostuje u OAKI. Očekujem da će večeras igrati oko 30 minuta jer toliko i igra kad OLY igra derbi utakmice.. šest puta u poslednjih šest utakmica prelazi ovu granicu, i večeras ga vidim preko. I Olimpijakos KP2.. Srećno svima!
2/3 Darušafaka mrtva izdala, sreća pa sam ih stavio na drugi tiket. A Bilija i Olimpijakos povezao. Rutinski braća iz Pireja završila posao gazi zelene zečeve
manje under wrote:Triple:
G. Ayon (10,5) - manje
I 8 minuta prije kraja tekme mogu reći samo. kakav lagani prolaz
manje under wrote:manje under wrote:Triple:
G. Ayon (10,5) - manje
I 8 minuta prije kraja tekme mogu reći samo. kakav lagani prolaz![]()
![]()
svaka cast
Zaista se izvinjavam ako me je neko pratio, bilo je sa najboljom namerom