Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By slaven96
#5684 Danas najvjerojatnije pauza ili neki listić za sitne novce :)
Jennings 17.5 manje
Prošlu utakmicu igrao 45 minuta, imao 19 asistencija što je znak da će više asistirati, a manje šutati(bar meni). Ostalo već rečeno.
DeRozan 18.5 više
Euskal je rekao glavno
I mislim se za
Rubio 12.5 više
Lee 17.5 više
James 27.5 manje
Očekujem da Rubija napokon krene šut, Toronto slab pod košem pa bi trebalo biti više prostora za Leeja i slažem se sa Euskalom što se tiče Jamesa
By cashmoney
MvP39 said

Sta mislite kako ce povratak Irvinga utjecat na poene Waitersa ili Thomsona ?

MvP39 već drugi dan zaredom padam za velike pare zbog tvojih analiza (jucer Indiana – Chicago, prekjucer Lopez), ne krivim te ni nista samo ti ocu savjetovati da ako već stavljaš samo 1 par dnevno nek analiza bude prikladna tipu
By MvP39
cashmoney said

MvP39 said

MvP39 već drugi dan zaredom padam za velike pare zbog tvojih analiza (jucer Indiana – Chicago, prekjucer Lopez), ne krivim te ni nista samo ti ocu savjetovati da ako već stavljaš samo 1 par dnevno nek analiza bude prikladna tipu

Covjece ja dobivam vec 5. put u 6 dana. Analiziram onaj par za koji mislim da ce proc, a nitko prije ga nije analizirao na forumu. Malo bolje izaberi parove i nemoj stavljat na one za koje ti analiza nije "prikladna".
By cashmoney
MvP39 said

cashmoney said

MvP39 said

Covjece ja dobivam vec 5. put u 6 dana. Analiziram onaj par za koji mislim da ce proc, a nitko prije ga nije analizirao na forumu. Malo bolje izaberi parove i nemoj stavljat na one za koje ti analiza nije "prikladna".

samo kažem kako stvari stoje, a ako već dobivaš slobodno stavi to sto odigraš na forum da i mi dignemo 5 puta u 6 dana
By mhkladionicar
#5689 (18.5)ATL - Horford A. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)DEN - Lawson T. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. 05.03.2013 04:00 VIŠE 1.85

ovo mi je na prvi pogled dosta izgledno kasnije mozda dodam koju analizu uz ove parove
By hrvoNBA
larsson777 said

Musa said

Marcos said

Za sve nas i vas koji smo u BiH kladionica BH Play časti danas http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Stavili ljudi Zazu Pachuliju 17,5 haha pa on ni u tri tekme ne moze to prebaciti, srećno ko jos stigne http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

daj me nemoj jebat pa stavio bi milion kn na to

Ko sto je soccer pre par dana stavio b lopeza na 11.5

u BH Playu nema nijednog košarkaša u ponudi ,gdje vi to nadjete??
By beecko
cashmoney said

MvP39 said

cashmoney said

MvP39 said

samo kažem kako stvari stoje, a ako već dobivaš slobodno stavi to sto odigraš na forum da i mi dignemo 5 puta u 6 dana

slazem se u potupnosti..stavi sto odigras na forum..
By hrvoNBA
mhkladionicar said

(18.5)ATL - Horford A. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)DEN - Lawson T. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. 05.03.2013 04:00 VIŠE 1.85

ovo mi je na prvi pogled dosta izgledno kasnije mozda dodam koju analizu uz ove parove

podrzajem za lillarda,lawson mi se nikad nije svidjao...njeg nikad ne igram
By NBA Knight
hrvoNBA said

larsson777 said

Musa said

Marcos said

Za sve nas i vas koji smo u BiH kladionica BH Play časti danas http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Stavili ljudi Zazu Pachuliju 17,5 haha pa on ni u tri tekme ne moze to prebaciti, srećno ko jos stigne http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

daj me nemoj jebat pa stavio bi milion kn na to

Ko sto je soccer pre par dana stavio b lopeza na 11.5

u BH Playu nema nijednog košarkaša u ponudi ,gdje vi to nadjete??

skroz skroz skroz na dnu ponude :)