hrvoNBA said
mhkladionicar said
(18.5)ATL - Horford A. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)DEN - Lawson T. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. 05.03.2013 04:00 VIŠE 1.85
ovo mi je na prvi pogled dosta izgledno kasnije mozda dodam koju analizu uz ove parove
podrzajem za lillarda,lawson mi se nikad nije svidjao...njeg nikad ne igram
ja se bojim lilarda i blow outa
f200 said
jesam,ali ne mogu odliciti..stavio bih na 4 događaja..moze li tko napisati 4 onako,najbolja zicera danas?
izaberi bilo koje 4 tekme i igraj oba daju kos
MvP39 said
f200 said
jesam,ali ne mogu odliciti..stavio bih na 4 događaja..moze li tko napisati 4 onako,najbolja zicera danas?
izaberi bilo koje 4 tekme i igraj oba daju kos
e, super..hvala
drMaTh said
Po meni Jennings manje, DeRozan, Rubio i Horford vise. Ako ima netko nesto protiv neka kaze sad ili nek suti do sljedece utakmice haha
e,to cu i odigrat..samo što rubia nema u ponudi (lutrija)..
sto kazete na ovo::: GSW-Toronto 1
Minnestoa-Miami 2
L.James manje od 27.5
DeRozan više od 17.5
Lawson više od 18.5...
Rubio R.(-11,5+) vise (1,85)
Veceras za Minnesotu nece igrati: Pekovic, Kirilenko, Love, Lee, Budinger i Roy. Proslu utakmicu isti ti igraci nisu igrali pa je Rubio zabio 12 poena uz sut 3/10 i slobodna 6/6. I kad su tu Pekovic i Kirilenko Rubio dode minimalno do 10 poena. Danas Minnesota igra protiv Miamija koji nema bas dobrog obrambenog igraca na playmaker poziciji. Takoder ni na centarskim pozicijama nemaju dobre obrambene igrace, ali zato nema ni Minnesota nekoga tko ce zabiti na tim pozicijama. Trenutno najbolji scoreri, uz Rubia, su Williams, Ridnour i Shved. Williamsu James nece dati disati, dok ce Ridnoura i Shveda na SG poziciji docekati Wade kraj kojeg ce takoder tesko prolaziti. Svi znamo kako Rubio igra napad i koliko dobru kontrolu nad loptom ima. Ali najbolja stvar kod njega je ta sto ima dobro oko i odlicno djeli asistencije, nadam se da ce se Miami opametit i nece dopustit Rubiju da asistira nego da ode do kraja na kos. Jedino me brine blow out koji je lako moguc, ali mislim da ce Rubio uspit za 30 minuta ubacit minimalno 12 poena. Kao sto ste vidjeli, 3 faula na njemu (6 poena) i 3 ubacaja iz igre i on je presao granicu. A tolike ovlasti sigurno ima u jadnoj Minnesoti.
James L.(-28,5+) manje (1,75)
Sve kladionice su spustile granicu, samo je PSK spustio kvotu. U SuperSportu granica je cak 26,5, a u ostalima na 27,5. Ja sam se osigurao sa 28,5, a uz to i dodao Rubija koji je svagdje 12,5. Ovakva Minnesota sigurno ne moze parirati Miamiju koji igra kao lud, u nizu su od 14 pobjeda i siguran sam da ovdje ne staju. Nisam gledao hendikep na Miami, ali nisam se zelio s time poigravati jer kad im ude druga postava lagano se granica moze smanjiti sa 20 poena na 10. Ocekujem da dode do blow outa sto ce znacit 5-10 minuta manje za Jamesa. Istina je da on tu granicu moze prebacit kad se sprdne, ali mislim da danas nece imati zelje za mrcvarenjem lopte. Sinoc su igrali utakmicu sa New Yorkom gdje se dosta izmorio i jedva prebacio ovu granicu 40 sekundi prije kraja. U drugom poluvrijemenu utakmice doskocio je sa velike visine na jednu nogu i na cijelo stopalo, bez amortiziranja i malo "ostetio" koljeno. Vidjelo se da ga boli nekih 5 minuta nakon toga, no nastavio je igrati. Mislim da ce i ta mala ozljeda malo pridonjeti ovom paru. Uz to je poceo djelit asistencije kao lud jer cim uleti u reket izadu 3 igraca na njega. Granica je malo previsoka za ogroman blow out koji ocekujem.